توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی لینوکس ایران - فوری
nsf
June 9th, 2019, 16:54
سلام
در اسرع وقت نیازمند یک سرور مجازی ایران با سیستم عامل لینوکس اوبونتو با مشخصات زیر می باشم:
۱-مدیریت شده باشد یعنی وب سرور nginx و php و سایر ملزومات ابتدایی بر روی سرور نصب شده باشند و نیاز به نصب یا کانفیگ چیز خاصی از ناحیه بنده نباشد و بسترهای لازم اماده باشد تا بنده فقط اسکریپت های سایت خودم رو نصب کنم.
۲-با منابع حداقلی. از انجا که برای مصرف شخصی فقط دو نفر قرار است استفاده شود، پنهای باند، فضای دیسک، ram ، cpu چندان بالایی نیاز ندارم. فقط به اندازه ای که پاسخگوی استفاده اندک دو نفر از ۲ اسکریپت ۱- ایمیل roundecube و ۲- یک اسکریپت چت ساده ، باشد کافی است.
۳-امکان تمدید ماهانه داشته باشد.
۴-پشتیبان در دسترس باشد و در صورت وقوع مشکل براحتی بتوان ارتباط برقرار کرد.
از آنجا که استفاده محدود و سبک هست، پیشنهادهایی با قیمت نازل تر در اولویت هستند.
ممنون
vMizban
June 9th, 2019, 17:02
فقط از ایران نیاز دارید؟
اگر خارج از ایران بخواید پیشنهاد خوبی داریم واستون
ali.mohamadi
June 9th, 2019, 17:05
اسلام
ایران برج میلاد
پهنای باند نامحدود کاملا واقعی
تحویل آنی
مجازی ساز KVM
داشبورد مدیریت کامل سرویس ( دسترسی VNC , ریست ، خاموش ، روشن ، تغییر سیستم عامل و .... ) = Virtualizor
ضمانت پایداری و کیفیت شبکه
8سال سابقه
پشتیبانی تیکت 24 ساعته
امکان ارتقاء: دارد
امکان اضافه کردن آی پی : دارد
پشتیبانی تلفنی 9 صبح تا 12 شب
پشتیبانی تیکت 24 ساعته
پورت یک گیگ
سخت افزار های بروز و قوی HP سری G8
هر هسته سی پیو : 2.9Ghz
ارائه نصب و کانفیگ خدمات مورد نیاز شما
نصب و کانفیپ اولیه سی پنل و دایرکت ادمین رایگان
لایسنس دایرکت ادمین رایگان
برای سفارش نصب و کانفیگ خدمات مورد نیاز شما شده درج شده در این پست تیکت ارسال بفرمایید.
(تحویل آنی)
مشاهده پلن های سرورمجازی برج میلاد با هاردهای SATA : کلیک کنید (https://hostino.asia/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF/)
مشاهده پلن های سرورمجازی برج میلاد با هاردهای SSD Samsung Pro : کلیک کنید (https://hostino.asia/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF-ssd/)
mizbanwebhost
June 9th, 2019, 17:16
سلام
در اسرع وقت نیازمند یک سرور مجازی ایران با سیستم عامل لینوکس اوبونتو با مشخصات زیر می باشم:
۱-مدیریت شده باشد یعنی وب سرور nginx و php و سایر ملزومات ابتدایی بر روی سرور نصب شده باشند و نیاز به نصب یا کانفیگ چیز خاصی از ناحیه بنده نباشد و بسترهای لازم اماده باشد تا بنده فقط اسکریپت های سایت خودم رو نصب کنم.
۲-با منابع حداقلی. از انجا که برای مصرف شخصی فقط دو نفر قرار است استفاده شود، پنهای باند، فضای دیسک، ram ، cpu چندان بالایی نیاز ندارم. فقط به اندازه ای که پاسخگوی استفاده اندک دو نفر از ۲ اسکریپت ۱- ایمیل roundecube و ۲- یک اسکریپت چت ساده ، باشد کافی است.
از آنجا که استفاده محدود و سبک هست، پیشنهادهایی با قیمت نازل تر در اولویت هستند.
ممنون
باسلام
سرويس پيشنهادي ما به شرح ذيل مي باشد
https://xzn.ir/vps/vps-iran
IRVPS2۴۵۰۰۰ تومان
۱ گیگابایت RAM
CPU یک هسته
هارد : ۱۰۰GB یا ۲۰گیگ SSD
Port : 1000Mbs
پهنای باند: ۲۰۰GB
سیستم عامل Linux/windows
آی پی ۱ عدد
ماهیانه ۴۵۰۰۰ تومان
سالیانه ۴۵۰۰۰۰ تومان
۲ گیگابایت RAM
CPU دو هسته
هارد : ۱۵۰GB یا ۳۰گیگ SSD
Port : 1000Mbs
پهنای باند: ۳۰۰GB
سیستم عامل Linux/windows
آی پی ۱ عدد
ماهیانه ۷۰۰۰۰ تومان
سالیانه ۷۰۰۰۰۰ تومان
سلام
ممنون
باسلام و حترام
درخواست شما قابل ارائه میباشد
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هسته
هارد 50 گیگ ssd پرسرعت
لایسنس دایرکت ادمین بصورت رایگان روی سرور (درصورت نیاز)
هزینه ماهانه 100.000 ت
انجام کانفیگ مورد نظر بصورت رایگان
انتقال وب سایت های شما بصورت رایگان
تحویل سرور بلافاصله پس از پرداخت
پشتیبانی 24 ساعته
سرور مدیریت شده / بدون نیاز به داشتن دانش مدیریت سرور (کلیه کارها توسط ما صورت میپذیرد)
امکان ارائه قرارداد ، فاکتور رسمی ، برای سازمان ها و شرکت ها نیز می باشد
RoobinaServer
June 9th, 2019, 18:56
سلام
ممنون
سلام پکیج اول سایت با رم 1 گیگابایت به صورت مدیریت شده با پردازنده نسل جدید E5-26xx خدمت شما ماهانه 131 هزار تومان تقدیم میشود.