ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی آمریکا با پهنای باند حداقل 5 ترا بایت با کلیه تنظیمات برای جلوگیری از تورنت و ایمیل

hostironi
February 10th, 2011, 09:45
سلام
من به یک وی پی اس نیاز دارم با کلیه تنظیمات که 100% جلوی تورنت و ایمیل بگیره و تنظیمات هم با جایی که ازش سرویس می گیرم می خوام باشه. پهنای باند هم زیاد می خوام زیر 5 ترابایت به دردم نمی خوره
روی ویندوز هر کار کردم نشد. البته با نصب isa شد ولی افت سرعت ایجاد کرد
یه چیزی می خوام 100% جلوگیری کنه و افت سرعت یا مشکل دیگه ای ایجاد نکنه. فکر کنم با میکرتیک بشه که من با تنظیماتش آشنایی ندارم. فعلا وقت یادگیری هم نیست.
فکر کنم از نوع درخواست هم معلوم باشه برای چی می خوام
حالا قیمت سرویس + نصب و تنظیمات کامل اعلام کنید( دقیق باشه: از مشخصات سرور تا مشخصات چیزهایی که نصب می شه و هزینهای نصبشون)

alborzgostar
February 10th, 2011, 14:19
سلام

Ram:512
HDD:10Hb
Traffic:5000Gb
ماهانه 85 تومن

برای تورنت کاری نمیشه کرد اما ایمیل چرا

همین مشخصات اما از هلند ماهانه 60 تومن با تورنت مشکلی نیست

hostironi
February 10th, 2011, 15:06
سلام

Ram:512
HDD:10Hb
Traffic:5000Gb
ماهانه 85 تومن

برای تورنت کاری نمیشه کرد اما ایمیل چرا

همین مشخصات اما از هلند ماهانه 60 تومن با تورنت مشکلی نیست

مهم اینه برای تورنت بشه کاری کرد. وگرنه بستن ایمیل اونم تو ویندوز سادست.
حالا این هلند کدوم دیتاسنتر هست؟ تضمین آپتایم چقدر هست؟ مشخصات سرور اصلی؟ پورت؟

itjavani
February 10th, 2011, 15:06
مشکل تورنت همونطور که دوست عزیزم گفت راه حلی نداره! در صورتی که مشکلی ندارید بفرمایید تا آفر بدم خدمتتون!

Aria
February 10th, 2011, 15:10
سلام.

همکاران دقت کنید که کاربر درخواستشون رو کاملاً دقیق مطرح کردند، همینطور اینکه شما اطلاع ندارید دلیل نمیشه که راهی وجود نداشته باشه.

لطفاً تنها افرادی در این تاپیک پاسخ بدند که قادر به ارائه سرویس *درخواست شده* هستند نه سرویسی که خودشون میتونند ارائه بدند.

باز کننده تاپیک:
بهتر هست از کشور های اروپایی خرید کنید که DMCA براشون از نظر قانونی مشکل ساز نخواهد شد مثل هلند و سپس خودتون (مشخصاً بلد هستید) پورت های مربوط به Spam رو ببندید و مشکل دیگری نخواهد بود.
درضمن، سرور آمریکا از نظر سرعت خیلی کندتر از سرور های اروپایی خواهد بود به دلیل فاصله جغرافیایی ایران تا کشور امریکا و کشور های اروپایی.

با تشکر.

hostironi
February 10th, 2011, 15:18
مشکل تورنت همونطور که دوست عزیزم گفت راه حلی نداره! در صورتی که مشکلی ندارید بفرمایید تا آفر بدم خدمتتون!

با isa جلوش گرفته شده ولی یه مقدار افت سرعت ایجاد کرده
یعنی با میکروتیک هم نمی شه؟
می گم دیگه مشکل اصلی تورنت هست.

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

همینطور اینکه شما اطلاع ندارید دلیل نمیشه که راهی وجود نداشته باشه.

چه راهی؟ شما راهشو می دونی؟ اگه می تونی کمک کنی ممنون می شم از لحاظ هزینه هم مشکلی نیست

Aria
February 10th, 2011, 15:48
سلام.

این تاپیک در بخش درخواست سرویس ایجاد شده.

پاسخ آخر شما در رابطه با موارد آموزشی هست، توضیحی در این انجمن نمیشه داد چون تاپیک شما در بخش درخواست سرویس ایجاد شده ولی به صورت یک اشاره می توان گفت که با بستن Tracker ها میتونید این مشکل رو حل کنید.

با تشکر.

hostironi
February 10th, 2011, 18:34
حالا اگه کسی سرور از جایی داره که با تورنت مشکلی نداره هم اعلام کنه