PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ریموت وی پی اس

elshan
February 10th, 2011, 03:27
سلام دوستان خسته نباشید ...
امیدوارم حالتون خوب باشه ...
دوستان من یک مشکلی دارم , من از یکجا یه وی پی اس گرفتم که نمیتونم باهاش کانکت بشم ...
لازم به ذکر هست که سرور پینگ میدهد و فکر نکنم مشکلی داشته باشد اما در هنگام کانکت با ریموت ویندوز ارور میدهد من برای اطمینان بیشتر از چند سیستم و آی اس پی مختلف به کمک دوستان تست کردم اما همگی همان مشکل را داریم ...
راستی نرم افزاره دیگری هم جز همین که به صورت پیشفرض روی ویندوز قرار دارد هست برای ریموت گیری؟
و به نظرتون مشکل من چیه؟
آی پی سرور رو هم در پایین قرار میدم ...
49.19.139.197

با تشکر و موفق باشید ...
:53:

Warez-Host.IR
February 10th, 2011, 09:43
سلام
با چه پیغامی روبرو میشید ؟؟
maximum allow conection ....
یا چیز دیگری ؟؟

elshan
February 10th, 2011, 13:14
سلام دوست عزیز با تشکر از جواب شما ...
من از ارورری که میده عکس گرفتم و اینجا میزارم ...
راستی دوستان من آی پی رو قرار دادم تو پست اول لطفا شما هم بررسی کنید که برای شما هم این مشکل هست یا مشکل از جانب سیستم من هست یا من بلد نیستم ...

با تشکر

http://www.up.iranblog.com/images/yra9lety44axr9f2xos.bmp

mehrdad1991h
February 10th, 2011, 15:12
اینی که میزنه برا اینه که ارتباط بین کامپیوتر شما و وی پی اس برقرار نمیشه
یکی از دلایل میتونه این باشه که مثلا وی پی اس خاموش باشه:105:

elshan
February 10th, 2011, 15:40
اینی که میزنه برا اینه که ارتباط بین کامپیوتر شما و وی پی اس برقرار نمیشه
یکی از دلایل میتونه این باشه که مثلا وی پی اس خاموش باشه:105:
با تشکر از شما ... :53:
باید عرض کنم که سرور پینگ میده ولی در هنگام کانکت شدن با این اررور مواجه میشم ...
آی پی سرور : 49.19.139.197
دوستان لطفا شما هم تست کنید که این مشکل فقط از جانب من هست یا شما هم با این مشکل مواجه هستین ....
خواهش میکنم ...

mr.he3am
February 10th, 2011, 15:45
بهترین کار این هست با کسی که از آن خرید کردید تماس بگیرید
شاید سرور داون هست
شاید سرور مجازی شما مسدود شده

elshan
February 10th, 2011, 15:54
بهترین کار این هست با کسی که از آن خرید کردید تماس بگیرید
شاید سرور داون هست
شاید سرور مجازی شما مسدود شده

با تشکر از پاسخ شما ... :53:
بله دوست عزیز فرمایش شما صحیح هست ...
من هم همین کار و کردم و به شرکت مورد نظر که ازش این سرویس و گرفتم تیکت دادم اونم نه یک بار بلکه چندین بار که هر بار ایشان یک جواب دادن که سرور مشکلی ندارد و ما میتونیم به سرویس شما ریموت بگیریم ...
که همین پاسخ ایشان مرا به شک و تردید انداخت که شاید مشکل از جانب من باشد نه سرور ...
به همین دلیل من آی پی سرور رو در اینجا قرار دادم تا دوستان هم تست کنند و نتیجه رو بگن ...
در آخر از تک تک دوستان عاجزانه تقاضا دارم این آی پی ( 49.19.139.197) رو تست کنند و مرا از سردرگمی برهانند ...
با تشکر ...

amirHoseein
February 10th, 2011, 15:59
به احتمال زیاد فعال نشده ریموت دسکتاپ

mr.he3am
February 10th, 2011, 16:25
به شرکتی که از آن خرید کردید بگید به سرور مجازی وصل شوند بهتون عکس بگیرن بهتون بدن !!

elshan
February 10th, 2011, 18:23
با تشکر از تموم دوستان که با نهایت صبر و حوصله به مشکلات افراد مبتدی مثل من استادانه پاسخ میدهند ... :53:
مرسی
دوستان پس شما هیچکدام هم نتونستین با این آی پی وصل بشین؟

به احتمال زیاد مشکل از جانب سرویس دهنده هست ...
فقط یک سوال دیگه هم داشتم از اساتید گرامی به نظرتون این مشکل به خاطر چی میتونه باشه؟
یعنی میخوام به وب سروری که ازش وی پی اس گرفتم بگم ...
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سپاسگذارم :53:

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

با سلام
یه خواهشی داشتم از دوستان
دوستان ه گرامی لطفا هر کدوم یک بار با این آی پی 49.19.139.197 تست کنند ببینند ریموت میده سرور یا نه ...
به این دلیل مزاحم شما میشم که از آی اس پی های گوناگون تست شده باشه و من هم نتیجه ی نهایی رو به شرکتی که ازش سرویس گرفتم اعلام کنم چون شرکت مورد نظر با قطعیت میگویید که ما میتوانیم ریموت بگیریم و مشکلی نیست ...
دوستان لطفا همکاری کنند و نتیجه رو هم همینجا اعلام کنن :53:
بی نهایت از شما ممنونم ...
با تشکر :x

persian.developer
February 10th, 2011, 19:21
احتمالاً Remote Desktop غیر فعاله
نرم افزارهای دیگری هم هست که میتونید ریموت بگیرید مثل TeamViewer ولی اول باید وارد ریموت بشید تا نصب بشه یا به پشتیبانی بگید نصب کنن (البته اگر قبول کنن چون جز پشتیبانی نیست)

amirHoseein
February 10th, 2011, 19:28
احتمالاً Remote Desktop غیر فعاله
نرم افزارهای دیگری هم هست که میتونید ریموت بگیرید مثل TeamViewer ولی اول باید وارد ریموت بشید تا نصب بشه یا به پشتیبانی بگید نصب کنن (البته اگر قبول کنن چون جز پشتیبانی نیست)
فعال کردن ریموت دسکتاپ وقتی کنسول داده نشه ، جزو موارد اولیه مثل نصب os هست

elshan
February 10th, 2011, 20:12
با تشکر از تمامی اساتید گرامی که از صمیم قلب در جهت حل شدن مشکلات کاربرانی مثل من تلاش میکنن ... :53:
تا اینجا من نتیجه میگیرم که هیچکدوم از دوستان نتونستن از آی پی 49.19.139.197 ریموت بگیرن در حالی که شرکتی که ازش سرویس گرفتم میگه هیچ مشکلی نیست و ما کانکت میشیم !
دوستان بنده یک سوال داشتم ممکن است مشکل از تنظیمات ریموت ویندوز باشه یا تنظیمات خاصی نداره و با همون پیشفرض کانکت میشیم و مورد دوم اینکه من مبتدی هستم و اولین بارم هست که میخوام از وی پی اس استفاده کنم و فکر کنم برای استفاده از این هم راهی جز ریموت ! نیست !
اساتید گرامی که دارای تجربه ی بیشتری هستند برای حل مشکل من چه راه حل هایی رو پیشنهاد میکنن؟
و من باید چیکار کنم !
با نهایت تقدیر و تشکر از دوستان :53:
بی صبرانه منتظر راهنمایی های شما هستم .
فدای تک تکتون ....
:x

Aria
February 10th, 2011, 20:44
سلام.

این مورد 2 حالت بیشتر نخواهد داشت:

1. غیر فعال بودن گزینه Remote Desktop در سرور مجازی شما (احتمال اول فعال نکردنش در هنگام نصب ویندوز هست)
2. مسدود شدن Port مربوط به Remote Desktop توسط firewall یا برنامه های مشابه (احتمالاً شما RRAS رو فعال کردید و RDP مسدود شده).

با تشکر.

elshan
February 10th, 2011, 21:05
سلام.

این مورد 2 حالت بیشتر نخواهد داشت:

1. غیر فعال بودن گزینه Remote Desktop در سرور مجازی شما (احتمال اول فعال نکردنش در هنگام نصب ویندوز هست)
2. مسدود شدن Port مربوط به Remote Desktop توسط firewall یا برنامه های مشابه (احتمالاً شما RRAS رو فعال کردید و RDP مسدود شده).

با تشکر.

با سلام و تشکر از شما به خاطر راهنماییتووون ...
دوست عزیز مورد اول که گفتین مربوط به سرویس دهنده میشه !
اما مورد دوم چون من یکم که چه عرض کنم کاملا مبتدیم متوجه مورد دوم نشدم اگه امکانش هست یکم توضیح بدین مورد دوم رو ...
راستی در نظر داشته باشین که من آی پی رو اینجا دادم اما هیچکدوم از دوستان نتونستن ریموت بگیرن به نظرم امکانش نیست یک مشکل به طور هماهنگ میان چندین کامپیوتر یا آی اس پی و ... وجود داشته باشه !

و من تا حالا به هیچ صورتی به وی پی اس ام دسترسی نداشتم تا تغییری در تنظیماتش داده باشم ...

با سپاس فراوان منتظر راهنمایی شما هستم .

persian.developer
February 10th, 2011, 23:01
با سلام و تشکر از شما به خاطر راهنماییتووون ...
دوست عزیز مورد اول که گفتین مربوط به سرویس دهنده میشه !
اما مورد دوم چون من یکم که چه عرض کنم کاملا مبتدیم متوجه مورد دوم نشدم اگه امکانش هست یکم توضیح بدین مورد دوم رو ...
راستی در نظر داشته باشین که من آی پی رو اینجا دادم اما هیچکدوم از دوستان نتونستن ریموت بگیرن به نظرم امکانش نیست یک مشکل به طور هماهنگ میان چندین کامپیوتر یا آی اس پی و ... وجود داشته باشه !

و من تا حالا به هیچ صورتی به وی پی اس ام دسترسی نداشتم تا تغییری در تنظیماتش داده باشم ...

با سپاس فراوان منتظر راهنمایی شما هستم .

دوست عزیز اینکه Remote شما مشکل داره جای سوال نداره و شما هم فعلاً هیچگونه دسترسی ندارید باید از پشتیبانی بخواید که مشکل رو رفع کنن و فعلاً کاری از دست شما برنمیاد

mehrdad1991h
February 11th, 2011, 00:06
دوست عزیز تنها راه حل مشکل توسط پشتیبانیه شما هیچ گونه نمی تونید مشکلا برطرف کنید
اگه بهتون پنل ریبوت هم داده برو یه سر بزن توش یه ریست بده ببین چیزی تغییر میکنه
در کل این مسئله فعلا توسط پشتیبانی باید رسیدگی و حل بشه

اگه پشتیبانی میگه وصل میشه بگید یه عکس براتون بگیره از ریموت دسکتاپ که البته باید تو عکس ای پی سرور تون مشخص باشه
خواهید دید که کار نمیکنه

سپاس

elshan
February 11th, 2011, 01:09
با تشکر از تموم دوستانی که با حوصله به سوالات بنده جواب دادن ... :x
پس در آخر به این نتیجه میرسیم که مشکل صددرصد از جانب سروره و باید توسط پشتیبانی حل بشه ... :53:
یا علی ...:53: