PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی بهمراه کانفیگ خاص

shahab2005
June 6th, 2019, 00:00
سلام دوستان .
بنده در زمینه طراحی و مدیریت سایت فعالیت میکنم . برای ارتباط با مشتریان مجبورم از تلگرام استفاده کنم . از اونجایی که استفاده از سرویس های v * p . n باعث مشکلات در دسترسی به پنل هاست و سرور میشه میخوام از mtpro در کنار سرویس های v * p . n استفاده کنم . دوستانی که امکان ارائه این سرویس رو دارن ممنون میشم آفرهاشون رو در این تاپیک یا به صورت pv برام ارسال کنن .

اطلاعات اضافی :

تعداد نفرات برای اتصال نهایتاً 10 - 15 نفر هست .
نیاز هست که سرویس قابلیت اکانتینگ داشته باشه .
فکر میکنم رم 512 یا 1 گیگ مناسب باشه .

سوالات :

برخی دوستان میگفتن ip مربوط به سرویس های mtpro بسته میشه . این درسته ؟ حتی برای استفاده های شخصی؟
امکان ارائه هر دو سرویس در یک سرور مجازی هست ؟
سرویس های v*p.n چه فرقی با هم میکنن و کدومشون بهتره ؟ اینکه چند مدل سرویس در یک سرور استفاده بشه چه مزایا و معایبی داره؟
من vps ویندوز دارم . هیچ سرویس اینچنینی نمیشه روی اون راه اندازی کرد ؟

ببخشید طولانی شد
با تشکر

TeraServerCo
June 6th, 2019, 02:28
سلام دوستان .
بنده در زمینه طراحی و مدیریت سایت فعالیت میکنم . برای ارتباط با مشتریان مجبورم از تلگرام استفاده کنم . از اونجایی که استفاده از سرویس های v * p . n باعث مشکلات در دسترسی به پنل هاست و سرور میشه میخوام از mtpro در کنار سرویس های v * p . n استفاده کنم . دوستانی که امکان ارائه این سرویس رو دارن ممنون میشم آفرهاشون رو در این تاپیک یا به صورت pv برام ارسال کنن .

اطلاعات اضافی :

سوالات :

برخی دوستان میگفتن ip مربوط به سرویس های mtpro بسته میشه . این درسته ؟ حتی برای استفاده های شخصی؟
سرویس های v*p.n چه فرقی با هم میکنن و کدومشون بهتره ؟ اینکه چند مدل سرویس در یک سرور استفاده بشه چه مزایا و معایبی داره؟

ببخشید طولانی شد
با تشکر

با عرض سلام

برای شما راهکار های متفاوت وجود دارد

لطفا تلگرام در ارتباط باشید

www.TeraServer.ir

پلان ها

http://portal.teraserver.ir

a1994n1373
June 6th, 2019, 06:31
با سلام و احترام .

از آلمان میتونیم در خدمت باشیم .

سرویس های pptp / l2tp / open v*p*n / cisco قابل ارائه هست .

سرویس mtproto به دلیل مسدود شدن ای پی ارائه نمیشه .

هر کسی هم این ادعا رو کرد که ما با روش جدید کاری میکنیم مسدود نشه و اینا تجربه نشون داده دروغ میگه !

و راه حل سادش اینه که ازش یه هفته تست سرور بگیرین !!! اگه بعد یه هفته مشکلی پیش نیومد هزینه رو بدین !

Alizadeh74
June 6th, 2019, 09:56
سلام دوستان .

اطلاعات اضافی :

سوالات :

ببخشید طولانی شد
با تشکر

با سلام و عرض احترام

سرور مجازی حرفه ای OVH از 5 کشور مخلتف در خدمت شما هستیم.

منابع اختصاصی
دارای پنل مدیریت
تضمین کیفیت
تحویل در کمترین زمان
آپتایم بالا

CPU: 1 Core Dedicated
Memory: 1 GB DDR4 ECC Dedicated
Space: 50 GB SATA Ent
Traffic: Unlimited
Port: 1 GB
DDoS Protection: Yes
Uptime: 99.99%

ماهانه: 40 هزار تومان + کانفیگ رایگان MTproto

سفارش (portal.afranetserver.ir/cart.php?gid=73)