درود دوستان
بده یک سرور اختصاصی از هتزنر دارم که چند ماهی میشه استفاده می کنم و مشکلی نداشته.ولی طی ۲ روز اخیر دو بار abuse اومده برام با عنوان
NetscanOutLevel: Netscan detected
ای پی که براش abuse اومده مربوط هست به سرور ... پی ان که تا الان مشکلی نداشته ولی از ۲ روز پیش تا الان ۲ بار مشکل ساز شده.
حالا نمی دونم مشکل از کجاست.فقط خودم و چن تا از دوستان از سرور استفاده میکنیم.یعنی به نظرتون مشکل از سمت یکی از کلاینت هاست و اتک میده ؟
خیلی ممنون دوست عزیز.دستورات رو زدم داخل ترمینال.الان دیگه مشکل رفع شده به نظر شما ؟نیازی نیست پورتی رو ببندم؟البته ufw نصب هست و همه پورت ها بسته هستن.
Peugeot
June 4th, 2019, 19:49
اگر دسترسی دارید از فایروال هتزنر بلاک کنید (نمیدونم اصلاً میشه یا نه) خیلی بهتره.
ما هم دقیقاً همین مشکل رو داشتیم (تلگرام بهتون پیام دادم) و رنج ها رو هم بستیم و فایروال هم کانفیگ بود اما بازم ابیوز اومد!
ULTRAWEB
June 4th, 2019, 19:51
بعضی وقتا برای مثال بخاطر استفاده از پروتکل های p2pهیچ وقت این مشکل حل نمیشه و سیستم هتزنزم بیخیال نمیشه
مثلا پروتکل های شبکه ی ای بلاک چین و این چیزا
باید منبع مشکل رو درس شناسایی کرد ولی انشالله حل شه مشکلتون در صورت حل نشدن مشکل رو شناسایی کنین
rahyarco
June 4th, 2019, 23:25
درود دوستان
بده یک سرور اختصاصی از هتزنر دارم که چند ماهی میشه استفاده می کنم و مشکلی نداشته.ولی طی ۲ روز اخیر دو بار abuse اومده برام با عنوان
NetscanOutLevel: Netscan detected
ای پی که براش abuse اومده مربوط هست به سرور ... پی ان که تا الان مشکلی نداشته ولی از ۲ روز پیش تا الان ۲ بار مشکل ساز شده.
حالا نمی دونم مشکل از کجاست.فقط خودم و چن تا از دوستان از سرور استفاده میکنیم.یعنی به نظرتون مشکل از سمت یکی از کلاینت هاست و اتک میده ؟
چه راهی رو پیشنهاد می کنید تا دیگه این مورد پیش نیاد؟
با تشکر از شما
با توجه به کاربردی که گفتید باید آی پی های زیر را در حالت Forward روی روتری که به VPS ها اینترنت می دهد بلاک کنید یا اگر تک آی پی هست می توانید در فایروال سیستم عامل در حالت OUT این آی پی ها را بلاک کنید .
10.0.0.0/8
172.16.0.0/12
192.168.0.0/16
100.64.0.0/10
169.254.0.0/16
بر خلاف نظراتی که در تاپیک گفته شده است ، فایروال خود هتزنر نمی تواند به شما کمک کند ! چرا که فقط در حالت ترافیک ورودی input سرور عمل می کند و شما کنترلی روی ترافیک خروجی out سرور ندارید!
xwoman2
June 5th, 2019, 05:33
با توجه به کاربردی که گفتید باید آی پی های زیر را در حالت Forward روی روتری که به VPS ها اینترنت می دهد بلاک کنید یا اگر تک آی پی هست می توانید در فایروال سیستم عامل در حالت OUT این آی پی ها را بلاک کنید .
10.0.0.0/8
172.16.0.0/12
192.168.0.0/16
100.64.0.0/10
169.254.0.0/16
بر خلاف نظراتی که در تاپیک گفته شده است ، فایروال خود هتزنر نمی تواند به شما کمک کند ! چرا که فقط در حالت ترافیک ورودی input سرور عمل می کند و شما کنترلی روی ترافیک خروجی out سرور ندارید!
خیلی ممنون از پاسختون.بنده از کی وی ام استفاده میکنم و ای پی هایی هم که دارم تک ای پی هست.سابنت نیست.روتری هم نداره برای اینترنت دادن به وی پی اس ها.خودش اتوماتیک همه چیزش ست میشه فقط مک آدرس و اساین میکنم.
دیشب از طریق لینک تایپیکی که دوست عزیز دادن ای پی ها رو بالاک کردم.ولی باز هم وقتی با وی پی ان وصل هستم میتونم وارد تنظیمات مودم بشم که مثلا بلاک کردم دیگه.نمی دونم مشکل از کجاست.ufw هم نصب هست.خودش همه چیز رو بلاک میکنه مگر اینکه رول براش بنویسیم تا باز کنه درسته ؟
NetworkFA
June 5th, 2019, 10:48
خودش همه چیز رو بلاک میکنه مگر اینکه رول براش بنویسیم تا باز کنه درسته ؟
برای ترافیک ورودی هست نه خروجی
BenYamin313
June 5th, 2019, 11:05
فایوال سیستم درست کانفیگ کنید به این مشکل نخواهید خورد.
با بستن این بلاک رنج هم مشکلتون حل نمیشه چون دارید از این رنج برای " سرور ... پی ان " استفاده میکنید!
NetworkFA
June 5th, 2019, 11:08
فایوال سیستم درست کانفیگ کنید به این مشکل نخواهید خورد.
با بستن این بلاک رنج هم مشکلتون حل نمیشه چون دارید از این رنج برای " سرور ... پی ان " استفاده میکنید!
خیر این مشکل به وجود نمیاد اولا چون *** یک ارتباط ptp هست دوما باید برای ترافیک خروجی اجرا شود و سوما وقتی شما روی سرور اصلی فایروال اعمال کنید چه ارتباطی به ماشین های مجازی و شبکه داخلیشون برای *** داره؟
البته بعضی از *** ها ptp نیستند
درصورتی که سرور مجازی ساز شما روی CentOS7 هست firewalld را فعال کنید و دستورات زیر را بزنید
خیر این مشکل به وجود نمیاد اولا چون *** یک ارتباط ptp هست دوما باید برای ترافیک خروجی اجرا شود و سوما وقتی شما روی سرور اصلی فایروال اعمال کنید چه ارتباطی به ماشین های مجازی و شبکه داخلیشون برای *** داره؟
البته بعضی از *** ها ptp نیستند
درصورتی که سرور مجازی ساز شما روی CentOS7 هست firewalld را فعال کنید و دستورات زیر را بزنید