توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینترنت پارس انلاین
sohrab1374
June 2nd, 2019, 12:03
سلام دوستان
من سرویس 4 مگ داشتم با سرعت دانلود 500 کیلوبایت..
ارتقاش دادم به 8مگ ولی بجاش سرعت دو مگ رو بهم دادن درحالی که هیچ تغییری روی خط تلفن و مودم ایجاد نشده بود .. تماس گرفتم گفتن خطتون نویز داره و نمیتونیم بیشتر از دو مگ بهتون بدیم .. این موضوع مال یه مدت پیش هست .. الان سرعت دومگ دارم .. وارد تنظیمات مودم شدم تصویرشو براتون میذارم اگر ممکنه یه توضیح بدبد که واقعا خط تلفن نویز داره یا نه و اگر داره چطور برطرفش کنم .. مودم رو دقیقا از سر خط همونجایی که سیم تلفن وارد منزل شده است متصل کردم
مینا-صیفی
June 2nd, 2019, 12:20
سلام کیفیت خط خوبی دارید تا 8 مگ را پشتیبانی میکنه خوب خط شما . MAX Rate مودم شمام نوشته تا 10 پشتیبانی میکنه با این کیفیت اما 8 مگ با کیفیت خوب میتوانید استفاده کنید . الان سرعت شما 2 مگ هست
sohrab1374
June 2nd, 2019, 12:37
سلام کیفیت خط خوبی دارید تا 8 مگ را پشتیبانی میکنه خوب خط شما . MAX Rate مودم شمام نوشته تا 10 پشتیبانی میکنه با این کیفیت اما 8 مگ با کیفیت خوب میتوانید استفاده کنید . الان سرعت شما 2 مگ هست
پس مشکل از isp هست؟
مینا-صیفی
June 2nd, 2019, 13:38
پس مشکل از isp هست؟
isp باید وقتی سرویس 8 مگ خریداری کردید هزینه دادید انجام بده در غیر این صورت خلاف هست و باید شکایت در سامانه 195 شکایت کنید و از انجا پیگیری کنید مشکلتان را حل کنند اما قبل این کار به شرکت مجدد زنگ بزنید بگید کیفیت خط خوبی دارید و 8 مگ کشش دارد و ارتقا بدند پهناباند شما را 1 دقیقه ای قابل انجام هست
Genral X2
June 21st, 2019, 22:18
پس مشکل از isp هست؟
isp براتون روی 2 مگ لیمیت کرده فکر کنم بابت همون تماسی که گرفتید ، اصولا مناطق روستایی مشکلات پورتی دارند یعنی کشش خط و پورت در حد 2 - مگ بیشتر نیست با isp صحبت کنید بگید مشخصات سرویس 8 مگ رو روی سرویستون اعمال کنند و از روی لیمیت بردارند
isp باید وقتی سرویس 8 مگ خریداری کردید هزینه دادید انجام بده در غیر این صورت خلاف هست و باید شکایت در سامانه 195 شکایت کنید و از انجا پیگیری کنید مشکلتان را حل کنند اما قبل این کار به شرکت مجدد زنگ بزنید بگید کیفیت خط خوبی دارید و 8 مگ کشش دارد و ارتقا بدند پهناباند شما را 1 دقیقه ای قابل انجام هست
روی پورت 2 مگ همچین کیفیتی دارند اگر سرویسشون 4 یا 8 مگ بشه امکان داره کیفیت خیلی بیاد پایین شاید تست شده و همچین تنظیماتی اعمال شده به هر حال بهتره شکایت نکنند و مشکلو به کمک پشتیبانیشون حل کنند