ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقابله با Abuse هتزنر

NasimBamdad
May 31st, 2019, 17:14
سلام و وقت بخیر

اخیر از هتزنر سرور ویندوزی گرفتم ، خیلی شنیدم در مورد ABuse و NetScan و ...

به نظر شما راه های مقابله با این مورد چی هست ؟

نیازی که ما به سرور داریم یک سری پورت های ابتدایی هست ، مثل پورت SQL Server, RDP و 80 .

Kaspersky Endpoint Security هم نصب کردیم و ویندوز هم آپدیت شده است. با KMSAuto Lite ویندوز فعال شده

به نظر شما چه پورت هایی باید بسته باشند که مشکل Abuse نداشته باشیم

با تشکر

Mehran18
May 31st, 2019, 17:36
سلام و وقت بخیر

اخیر از هتزنر سرور ویندوزی گرفتم ، خیلی شنیدم در مورد ABuse و NetScan و ...

به نظر شما راه های مقابله با این مورد چی هست ؟

نیازی که ما به سرور داریم یک سری پورت های ابتدایی هست ، مثل پورت SQL Server, RDP و 80 .

Kaspersky Endpoint Security هم نصب کردیم و ویندوز هم آپدیت شده است. با KMSAuto Lite ویندوز فعال شده

به نظر شما چه پورت هایی باید بسته باشند که مشکل Abuse نداشته باشیم

با تشکر

درود

درواقع سرور های اختصاصی روت هتزنر خیلی دچار ابیوز ها هستند! اگر سرور شما ددیکت هست و دسترسی روت دارید باید از طریق میکروتیک یا فایروال و روتری که نصب کردید اقدام به بستن پورت ها کنید

یا اینکه در سرور ویندوزی خود پورت های معمول مورد نیاز را فقط باز کنید و همه پورت هارو ببندید

ULTRAWEB
May 31st, 2019, 17:48
درحالت استفاده عادی مشکلی نخواهید داشت
همین سه پورت رو در فایروال ویندوز باز کنین و بقیه پورت ها رو مسدود کنین
ویندوز رو به روز نگه دارین و انتی ویروس هم همیشه به روز باشه فکر نکنم مشکلی بوجود بیاد تا99درصد
ویندوز رو تاالودش نکنی با نصب برنامه از منابع ناشناس و اپدیت کنی مشکلی نخواهی داشت:65::66:

NasimBamdad
May 31st, 2019, 18:25
سرور مجازی گرفتم از Cloud هتزنر

خیلی پورت ها رو بستم و NetBios غیر فعال کردم . آنتی ویروس و فایروال نصب دارم

لیست خاصی از پورت های خطرناک هست ؟ چه طوری می تونم چک کنم چه پورت های باز هستند ؟ Scanner خاصی هست ؟

برای این Abuse ها Out مهمه یا IN در فایر وال ؟

- - - Updated - - -

این پورت ها باید بسته بشن ؟

, 5985, 47001, 49152, 49153, 49154, 49155, 49156, 49157

ULTRAWEB
May 31st, 2019, 20:52
بصورت دیفالت پورت های بسته ان مگر اینکه برنامه ای بخواد و اجازه بگیره تاپورت رو باز کنه یا بی اجازه بازش کنه

با angry ip scannerمیتونین چک کنین

برای ابیوزم هم داخلی مهمه هم خارجی

بسته هستن احتمالا