توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اینترانت/اینترنت
ambore
May 24th, 2019, 17:29
سلام خدمت همه دوستان
سوالی ک دارم اینه ک آیا میشه سروری داشت (مجازی یا اختصاصی فرقی نداره) ک همزمان هم اینترانت داشته باشه هم اینترنت؟
در واقع هدف اینه ک کاربر داخل ایران تا سرور با اینترانت وصل شه و در عین حال ارتباط اینترنت هم داشته باشه؟
نحوه اتصال هم pptp هست
RoobinaServer
May 24th, 2019, 18:42
سلام خدمت همه دوستان
سوالی ک دارم اینه ک آیا میشه سروری داشت (مجازی یا اختصاصی فرقی نداره) ک همزمان هم اینترانت داشته باشه هم اینترنت؟
در واقع هدف اینه ک کاربر داخل ایران تا سرور با اینترانت وصل شه و در عین حال ارتباط اینترنت هم داشته باشه؟
نحوه اتصال هم pptp هست
سلام
بله شدنی هست حتی اگر محدود به آیپی هم باشید میتوانید سرور با آیپی رنج 10 اینترانت تهیه نمائید.
hoss-far
May 24th, 2019, 19:19
بله می شه.تا اونجا که من می دونم وقتی شما به pptp سرور وصل بشین می تونین از اینترنت سرور استفاده می کنید.و برای ایجاد تونل pptp هم دسترسی به شبکه داخلی سرور کافی ست.
ambore
May 25th, 2019, 01:11
ممنون بابت پاسخ
یعنی تمام سرور های اینترانتی این مورد رو شامل میشند؟ یا باید درخواست بدیم؟
RoobinaServer
May 25th, 2019, 02:01
ممنون بابت پاسخ
یعنی تمام سرور های اینترانتی این مورد رو شامل میشند؟ یا باید درخواست بدیم؟
خیر شامل نمیشود باید از مکانی که قصد خرید کردن دارید سوال بفرمائید و درخواست بدهید.
پیشفرض همه اینترانت هستند اما محدودیتی هایی وجود دارد مثلا دفتر خدماتی دولتی نمیتوانند آن سرور را ببینند و باید سرور مجازی تهیه شود که با شبکه آنها تبادیل دیتا داشته باشد. خیلی از این نمونه ها وجود دارد.