PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در افزودن کد جاوااسکریپت به المنتور

SaeedFazlollahzadeh
May 21st, 2019, 23:26
سلام
دمو یک قالبی را در لوکال نصب کردم و قالب هم با المنتور صفحه بندی شده است و صفحاتش هم اکثرا جدول هست.
حالا من می خواهم بخش هایی از این جدول را ادیت کنم و به جای آن کد جاوااسکریپت بگذارم تا به جای آن که هر بار بخواهم اطلاعات وردپرس را آپدیت کنم، هروقت که سایتی که کدش را داخل سایت می گذارم برود اطلاعات را از آن جا بخواند و وردپرس هم اتوماتیک آپدیت شود.
مشکلی که هست این هست که هر کدی که در المنتور وارد می کنم به همان صورت نشان می دهد.
یعنی وقتی این کد را می نویسم:

<h1>Hi There</h1>
به همین شکل نشانم می دهد و دیگر کار خاصی نمی کند.
همین کد را داخل یک فایل .html نوشتم و داخل مرورگر خودم اجرا کردم تا مطمئن شوم که کد JS من درست هست و دیدم که کد من مشکلی ندارد.
همین طور در المنتور یک ویجت HTML کاستوم هم ساختم و کدم را گذاشتم اما باز هم به همان شکل کد نشان داد.
رفتم داخل خود وردپرس ویجت با این کد ساختم و دیدم که وردپرس خروجی مورد نظرم را نشان داد.

در اینترنت هم زیاد گشتم و نتایج را خواندم اما یا نتایج هم گفتند نمی شود و یا من هنوز نتیجه صحیح را پیدا نکردم.
از دوستانی که در این مورد و حل آن تجربه دارند درخواست کمک دارم.

با تشکر