توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل ريدايركت سايت
fbbiyght76
May 17th, 2019, 13:31
سلام
دوستان سايت من چن روزي هست كه وقتي بازش ميكنم به يه سايت آلماني ريدايركت ميشه مشكل از چي مي تونه باشه؟؟ هاست هم تو سرور ايران
اگه راه حلي دارين ممنون ميشم بهم بگين
Crackarchive.ir
tpark
May 17th, 2019, 13:55
سلام
دوستان سايت من چن روزي هست كه وقتي بازش ميكنم به يه سايت آلماني ريدايركت ميشه مشكل از چي مي تونه باشه؟؟ هاست هم تو سرور ايران
اگه راه حلي دارين ممنون ميشم بهم بگين
Crackarchive.ir
درود بر شما
در دیتابیس، تیبل options رو بررسی بفرمایید که دو مورد siteurl و home تغییر نکرده باشه.
معمولا افزونه ها و قالب های آلوده این دو مورد رو تغییر میدن.
بعد از اصلاح این موارد، سایت رو برای یافتن مشکل اسکن کنید.
موفق باشید
parsvia
May 17th, 2019, 14:02
مشکل از افزونه ها و قالب های آلوده هستش
ممکنه یک قطعه کد در قالب شما آپلود شده باشه اگه از دیتابیس نبود قالب رو تغییر بدید یا غیرفعال کنید ببینید وب سایت باز میشه یا نه
اگه بازم رفع نشد مشکل از افزونه هاست
hoss-far
May 17th, 2019, 15:41
احتمالا کدهای اصلی سایتتون و همین طور فایل htaccess آلوده شدن.سایتتون وردپرس هست؟
fbbiyght76
May 17th, 2019, 20:18
احتمالا کدهای اصلی سایتتون و همین طور فایل htaccess آلوده شدن.سایتتون وردپرس هست؟
آره وردپرس هست قسمت هاي siteurl و home تغيير نكرده و تنها افزونه ايي كه استفاده ميكنم google-site map هستش تم سايت هم كلا يه فايل ايندكس بيشتر نداره كه داخل اون هم كد نا معلومي نبود ، الان سايت هك شده كه به اين صورت در مياد؟؟
hoss-far
May 18th, 2019, 00:58
آره وردپرس هست قسمت هاي siteurl و home تغيير نكرده و تنها افزونه ايي كه استفاده ميكنم google-site map هستش تم سايت هم كلا يه فايل ايندكس بيشتر نداره كه داخل اون هم كد نا معلومي نبود ، الان سايت هك شده كه به اين صورت در مياد؟؟
برای سایت من این مشکل پیش اومده بود.پسورد ضعیف گذاشته بودم.سایت من هک شده بود.مجبور شدم بکاپ قبل از هک شدن رو برگردونم
fbbiyght76
May 18th, 2019, 01:46
برای سایت من این مشکل پیش اومده بود.پسورد ضعیف گذاشته بودم.سایت من هک شده بود.مجبور شدم بکاپ قبل از هک شدن رو برگردونم