توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا با ریپ زدن قالبها موافقید ؟
maroofi
February 9th, 2011, 02:48
دیدم که س رق ت زیاد شده میخوام یک نظرسنجی از دوستان بگیرم
khabaloo
February 9th, 2011, 02:50
چیز مفت خوبه :) ولی خوب زحمت عده ای به هدر میره
maroofi
February 9th, 2011, 02:57
در نظر سنجی، گزینه آخری سانسور شده که ((س ر ق ت)) هستش .
لطفا از پست بنده به بعد چیزی ننویسید که تاپیک رشد حجیم نداشته باشه
فقط اگر دلیل بخصوصی دارید بنویسید.
متشکرم - خسرو
maroofi
February 9th, 2011, 05:34
این نظر سنجی عمومی هست
به جای یک گزینه از چند گزینه میتونید استفاده کنید و همزمان چند رای داشته باشید.
دوست دارم به تعداد کسانی که از نظرسنجی بازدید میکنند رای داشته باشیم
اون دسته از عزیزانیکه محبت کردند و قالبهای اختصاصی رو هم کپی کردند مشکلی نیست میتونند رای خودشون رو بدهند
کپی کردن قالب هم به عنوان یک روش استفاده در مورد چهارم اورده شده اسمش میتونه کپی یا ***ی یا هرچی زی دیگری باشه .ولی مهم این هست که باید و بگه.:-p
rn4j1m1
February 9th, 2011, 05:47
بحث در این مورد بی فایده هست کلا نمیشه جلوی این کار رو گرفت نه توی ایران و نه هیچ جای دیگه
khabaloo
February 9th, 2011, 06:30
کلمه سرقتی که هست . رای هم که دیده میشه
تنظیم این شکلی گزینه ها باعث میشه نظر سنجی درست در نیاد
M-Soltani.ir
February 9th, 2011, 06:59
( س ر ق ت ) قالب کاریست بد و ناپسند
+ معمولا قالب های ریپ شده سراسر مشکل هستند ، باید کلی وقت بزاری تا درستش کنی ؛
amrdata
February 9th, 2011, 09:18
با سلام
من شخصا دوست ندارم از قالب سايتهاي ايراني كپي برداري كنم بلكه قالبهاي انگليسي رايگان را براي خودم فارسي مي كنم
فكر نكنم كپي قالب ديگران و به هدر دادن زحمات و هزينه ديگران زياد خوشايند باشه
البته به قول دوستمون rn4j1m1 (http://www.webhostingtalk.ir/member/1056/) بحث در این مورد بی فایده هست کلا نمیشه جلوی این کار رو گرفت نه توی ایران و نه هیچ جای دیگه
patteerr2
February 9th, 2011, 09:31
اون یکی یوزرم 6 روز محروم شدم مجبور شدم اینو بسازم .
بله من موافقم قالب به اجازه طرف سازنده ریپ بشه .
mr.bahram
February 9th, 2011, 11:36
بحث در این مورد بی فایده هست کلا نمیشه جلوی این کار رو گرفت نه توی ایران و نه هیچ جای دیگه
( س ر ق ت ) قالب کاریست بد و ناپسند
+ معمولا قالب های ریپ شده سراسر مشکل هستند ، باید کلی وقت بزاری تا درستش کنی ؛
موافقم که نمیشه جلوش رو گرفت
ولی میشه نشون داد که این حرکت یه حرکت دلاور مردانه نیست و بهش می گن س ر ق ت و د ز د ی به شکل مدرن
Maysam.M
February 9th, 2011, 12:43
من با ریپ زدن قالب اصلا موافق نیستم و اون رو س ر ق ت زحمت دیگران میدونم!
خودم هم یه زمانی میخواستم چند تا قالب رو ریپ کنم ولی وقتی نتونستم جواب وجدانم رو بدم، بی خیال این کار شدم.
ما ایرانیها عادت کردیم که زحمت دیگران را به راحتی ازش استفاده کنیم و حتی آن را بفروشیم و کسب در آمد کنیم! باید این عادت و فرهنگ زشت رو از بین ببریم!
HugeServer
February 9th, 2011, 13:37
جالبه .... افتخار هم داره!
من از قالب ***ی بدون هیچ ترسی استفاده میکنم.
atilnic
HematYar
February 9th, 2011, 13:44
atilnic
چنین افرادی نه واسه سایتشون ارزش قائل میشن نه واسه مشتری هاشون . حروم حلال هم به احتمال زیاد ندارن ، که با این اعتماد به نفس قالب می***ن استفاده میکنن !
حالا این پولی که در میارن چه برکتی داره رو دیگه خدا میدونه !
irpcl
February 9th, 2011, 14:06
دور از حضور اعضای این انجمن، این کار عین مفت خوریه که جز کار یک عده هرزه نیست
کسی که میخواد ریپ کنه بدون تخصص چندانی و تو این فضای بی هویتی میتونه آسون ریپ کنه و هزینه ها و از زحمات دیگرون مفتی استفاده کنه
آقا/خانمی که ریپ میکنی، اگر خودت زحمت میکشیدی و طراحی یاد میگرفتی و یکی دو تا قالب فسنگی طراحی میکردی ، یکی تو سه سوت ریپشون میکرد و تو سایتش واسه دانلود میگذاشت چه حالی میشدی؟!!
behrooz_iri
February 9th, 2011, 14:35
خوبه حالا همتون قالب د*زدی رو اخ و اوف میدونید حالا نمیدونم این همه قالب رو کی ریپ میزنه :دی
maroofi
February 9th, 2011, 15:01
خیلی ممنون .
خوشبختانه اعضای انجمن پاک سرشت و نیکو رفتار هستند .
مرسی از نظرات
دوست ما گفتند که بخواهیم نخواهیم ریپ میشه
بله منم میدونم ریپ میشه ولی هدفم اینه که بدونم چند درصد موافق ریپ زدن قالب هستند
و چندر درصد هم موافق استفاده از روشهای دیگر هستند
به هرحال بخواهیم نخواهیم این روش داره جا میفته و باید بدونیم چقدر خواهان داره
بی شک نتیجه این نظر سنجی خیلی از واقعیات رو معلوم و مشخص میکنه.
باتشکر
khabaloo
February 9th, 2011, 15:43
atilnic
حالا نظر سنجی زدین و یه نفر هم که راست بگه کوبیده میشه
اگر هیچکس استفاده نمیکنه اونجوری که نشون داده میشه پس چرا این همه استفاده هست
maroofi
February 9th, 2011, 18:08
قرار نیست مچ گیری بشه فقط میخواهیم بدونیم چند درصد موافق کار غیر اصولی هستند .
به هرحالا گر اصولی بود سایتهای بزرگی نظیر گوگل و یاهو در این امر کپی کردن سایتهای حتما پیش فدم میشدند ولی دوستان لطف کنند وبه کسی بی احترامی نکننند .
همین قدر که اون دسته از دوستان جرات داشته باشند و گزینه اخر رو تیک بزنند برای من اهمیت زیادی داره.
فرار نیست مچ گیری کنیم.
متشکرم.
behrooz_iri
February 9th, 2011, 18:16
بخشید تو این انتخابات تقلب شده وظیفه خودم دونستم در غیاب ممد ( که مو رو از ماست میکشه بیرون ) بگم که جمع درصد آرا شده % 160.9
khabaloo
February 9th, 2011, 18:56
نه به خاطر اینکه هرکس میتونه چند گزینه رو انتخاب کنه اینجوری میشه
mr.bahram
February 9th, 2011, 19:05
خیلی ممنون .
خوشبختانه اعضای انجمن پاک سرشت و نیکو رفتار هستند .
مرسی از نظرات
دوست ما گفتند که بخواهیم نخواهیم ریپ میشه
بله منم میدونم ریپ میشه ولی هدفم اینه که بدونم چند درصد موافق ریپ زدن قالب هستند
و چندر درصد هم موافق استفاده از روشهای دیگر هستند
به هرحال بخواهیم نخواهیم این روش داره جا میفته و باید بدونیم چقدر خواهان داره
بی شک نتیجه این نظر سنجی خیلی از واقعیات رو معلوم و مشخص میکنه.
باتشکر
اونهایی که حرفه ای نیستن و هیچی از خودشون ندارن و بچه دبیرستانی هستن موافق این موضوع هستن
اونهایی که حرفه ای هستن و از خودشون خلاقیت و ابتکار و نواوری و تحصیل کرده و فهمیده و خانواده دار هستن مخالف این موضوع
این یه واقعیت هست که غیر قابل انکاره
حرفه ای ها خودشون رو زیر سوال نمی برن
اونهایی که خلاقیت دارن هیچ وقت به دیگران کاری ندارن
تحصیل کرده ها علم انجام هر کاری رو دارن
فهمیده ها می دونن تلاش دیگری استفاده کردن ، ارزش نداره
خانواده دار ها حلال و حروم سرشون میشه و این کار رو نمی کنن
موفق باشید
khabaloo
February 9th, 2011, 19:13
بله تو اون سن میخان یه سایت بزنن و شاید اصلا بودجش رو هم نداشته باشن ولی خب اینم توجیه خوبی نیست
حالا چون تو این سایت همگی حرفه ای هستن طبعا این کار کمتر صورت میگیره ولی در پهنه نت ایران مطمئنا خیلی بیشتره
rn4j1m1
February 9th, 2011, 21:04
داشتن یه سایت چه ربطی به سن داره ؟
مهم اینه که علاقه و تعهد باشه !
ساخت قالب هم ربطی به سن نداره (من از 14 سالگی php مینوشتم )
بهتره بحث رو بی خودی ادامه ندیم قطعا خود اون کسی که داره این کار رو انجام میده میدونه اشتباه هست و نیازی به تاکید نیست ، هر چی هم بگید فایده ای نداره
همیشه پیدا میشن کسایی که این کار رو انجام بدن ;)
khabaloo
February 9th, 2011, 21:13
خب همه مثل شما نیستن ولی فکر میکنم ممکنه این طور تاپیکها شاید اثر بزاره
maroofi
February 9th, 2011, 21:24
اونهایی که حرفه ای نیستن و هیچی از خودشون ندارن و بچه دبیرستانی هستن موافق این موضوع هستن
اونهایی که حرفه ای هستن و از خودشون خلاقیت و ابتکار و نواوری و تحصیل کرده و فهمیده و خانواده دار هستن مخالف این موضوع
این یه واقعیت هست که غیر قابل انکاره
حرفه ای ها خودشون رو زیر سوال نمی برن
اونهایی که خلاقیت دارن هیچ وقت به دیگران کاری ندارن
تحصیل کرده ها علم انجام هر کاری رو دارن
فهمیده ها می دونن تلاش دیگری استفاده کردن ، ارزش نداره
خانواده دار ها حلال و حروم سرشون میشه و این کار رو نمی کنن
موفق باشید
دوست عزیز خونواده دار بودن چه ربطی به موضوع داره؟
متاسفانه توی این انجمن یک عده که خوشبختانه تعدادشون از انگشتهای دست هم تجاوز نمیکنه وارد هر تاپیکی که میشوند سعی در تخریب تاپیک ها دارند
هنوز که تعداد رای دهنده ها از سی نفر بیشتر نشده که شما نتیجه رو گرفتی دوست عزیز.
این رای گیری رو من گذاشتم که نتیجه ای که میخواستم رو بگیرم. این مسئله چه ارتباطی به شما باید داشته باشه ؟
نتیجه این نظر سنجی چه چیزی رو برای شما معلوم میکنه ؟
اگر هدفتون فحاشی به ریپ زنها هست تشریف بررید جای دیگر.
من به رای این دسته احتیاج دارم که بدونم چند نفر هستند. همین قدر که شجاعت داشته باشند و به کاری که کردند اعتراف میکنند برای من یک دنیا ارزش و احترام داره.
ولی متاسفانه شما با این پست تاپیک من رو خراب کردید.
مسئولیتن مجترم انجمن با توجه به پستهای نوشته شده سریعا با فرد خاطی برخورد کنید.
mr.bahram
February 9th, 2011, 22:19
متاسفانه توی این انجمن یک عده که خوشبختانه تعدادشون از انگشتهای دست هم تجاوز نمیکنه وارد هر تاپیکی که میشوند سعی در تخریب تاپیک ها دارند
هنوز که تعداد رای دهنده ها از سی نفر بیشتر نشده که شما نتیجه رو گرفتی دوست عزیز.
این رای گیری رو من گذاشتم که نتیجه ای که میخواستم رو بگیرم. این مسئله چه ارتباطی به شما باید داشته باشه ؟
من به رای این دسته احتیاج دارم که بدونم چند نفر هستند. همین قدر که شجاعت داشته باشند و به کاری که کردند اعتراف میکنند برای من یک دنیا ارزش و احترام داره.
بیخیال ، الان من بشینم واست دونه دونه توضیح بدم ؟
مطمئن هستم اون افرادی که باید داستان رو میگرفتن ، گرفتن منظورم چی بوده
تحلیل شما هم می تونه هرجوری که دوست داشته باشید ، باشه
مردم عقل دارن و می تونن نتیجه بگیرن با صحبت هایی که شده
بحث توهین و این چیزا رو هم وسط نکش چون همین چند پست قبل دوستان اشاره هایی بد تری هم نسبت به این افراد داشتن !!!
---
February 9th, 2011, 22:41
@قرمز : حرفشون تایید میشه قصدشون تخریب کردن نیست .
@آبی : اگه اینجوریه که شما بیخود کردی ملت رو سر کار گذاشتی نظر سنجی رو عمومی اعلام کردی
@نارنجی : به جز روشن کردن موضوع کاره دیگه ای نکردن
عصبانی شدم چرا چون این تاپیک تاپیک معنی داریه شما میای میگی نظر بخصوصی دارید بگید بعدش میاید به یه نفر می کوبید که چرا نظر داده و تاپیک رو خراب کرده آخر این تاپیک میدونید چی میشه ؟ این شما یه جوری تو کت ملت بکنی نه کاره خوبیه
عزیز من شما بالا بیای پیین بری این کار به کثیفی مردار حیوان نجسه ***ی کردن ***ی کردنه و تمام
maroofi
February 9th, 2011, 23:27
@قرمز : حرفشون تایید میشه قصدشون تخریب کردن نیست .
@آبی : اگه اینجوریه که شما بیخود کردی ملت رو سر کار گذاشتی نظر سنجی رو عمومی اعلام کردی
@نارنجی : به جز روشن کردن موضوع کاره دیگه ای نکردن
عصبانی شدم چرا چون این تاپیک تاپیک معنی داریه شما میای میگی نظر بخصوصی دارید بگید بعدش میاید به یه نفر می کوبید که چرا نظر داده و تاپیک رو خراب کرده آخر این تاپیک میدونید چی میشه ؟ این شما یه جوری تو کت ملت بکنی نه کاره خوبیه
عزیز من شما بالا بیای پیین بری این کار به کثیفی مردار حیوان نجسه ***ی کردن ***ی کردنه و تمام
عصبانی هستی بشین تو اب یخ :)).
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
بیخیال ، الان من بشینم واست دونه دونه توضیح بدم ؟
مطمئن هستم اون افرادی که باید داستان رو میگرفتن ، گرفتن منظورم چی بوده
تحلیل شما هم می تونه هرجوری که دوست داشته باشید ، باشه
مردم عقل دارن و می تونن نتیجه بگیرن با صحبت هایی که شده
بحث توهین و این چیزا رو هم وسط نکش چون همین چند پست قبل دوستان اشاره هایی بد تری هم نسبت به این افراد داشتن !!!
احسنت !
شما خودت جواب خودتو داری میدی.
اگر کسی عقل داشته باشه اولین کاریک ه میکنه پست مشاره دوم رو میخونه تا بعد مشکلی بوجود نیاره
متاسفاانه شما و دوست عزیزت دارین تاپیک منو خراب میکنین.
همین شماها هستید که تیشه به ریشه این انجمن زدید
متاسفانه فقط از قالب اختصاصی اسمشو یدک میشکین اصلا از کجا معلوم شما خودت کپی کار نباشی دوست عزیز؟
این همه هیاهو برای چیست ؟:-* چرا نمیزاری ما نتیجه درست رو بگیریم؟
کور که نیستی چشماتو بازتر کن میبینی که من به سه تا گزینه اولی رای دادم پس نمیتونم از این کار ریپ زدن حمابت کنم ولی از کسی که بخواد حق رو ناحق کنه خوشم نیماد و تا اخرین لحظه دهنشو سرویس نکنم ولش نمیکنم
متاسفانه مدیریت انجمن جواب نمیده ولی مطمئنم با شما یکی و دوستت که جو تاپیک منو خراب کردین برخورد میکنه.
حالا هم جواب من رو نده و سریع گورتو از توی تاپیک گم کن بزار دوستان بین و نظرشون رو بدهند.
نمیره دیگه
khabaloo
February 9th, 2011, 23:51
عزیزان جر و بحث فایده نداره
من تعجبم از اینه که هر دو طرف دوستان مخالف ریپ هستند پس بحث سر چیه؟!!
معلومه که فقط سو تفاهمه
اینجا فضای رفاقتی هست دوستان گلم
---
February 10th, 2011, 00:04
عصبانی هستی بشین تو اب یخ :)).
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
احسنت !
شما خودت جواب خودتو داری میدی.
اگر کسی عقل داشته باشه اولین کاریک ه میکنه پست مشاره دوم رو میخونه تا بعد مشکلی بوجود نیاره
متاسفاانه شما و دوست عزیزت دارین تاپیک منو خراب میکنین.
همین شماها هستید که تیشه به ریشه این انجمن زدید
متاسفانه فقط از قالب اختصاصی اسمشو یدک میشکین اصلا از کجا معلوم شما خودت کپی کار نباشی دوست عزیز؟
این همه هیاهو برای چیست ؟:-* چرا نمیزاری ما نتیجه درست رو بگیریم؟
کور که نیستی چشماتو بازتر کن میبینی که من به سه تا گزینه اولی رای دادم پس نمیتونم از این کار ریپ زدن حمابت کنم ولی از کسی که بخواد حق رو ناحق کنه خوشم نیماد و تا اخرین لحظه دهنشو سرویس نکنم ولش نمیکنم
متاسفانه مدیریت انجمن جواب نمیده ولی مطمئنم با شما یکی و دوستت که جو تاپیک منو خراب کردین برخورد میکنه.
حالا هم جواب من رو نده و سریع گورتو از توی تاپیک گم کن بزار دوستان بین و نظرشون رو بدهند.
نمیره دیگه
تاپیک رو خراب نکردیم اما روشن ترش کردیم
تیشه به ریسه انجمن زدن رو مدیران بیان قضاوت کنن
قالب اختصاصی اگه من داشتم مشخصه که کی کد نوشته کی گرافیکشو کار کرده sسایت دیگم هم که سما سی آر ام جناب امیری هست مشخصه و کاملا اختصاصیه بهرام هم که قالبش مشخصه خودشم تو انجمن دانلودیش رو گذاشته و سایت دیگشم که مهر هست سی ام اسش اینم مشخصه پس تا اینجا :-$
هیاهو کردیم ؟ ما نظرمونو گفتیم به این میگی هیاهو ؟
اینجا چاله میدون نیست که هرچی دوست دارین میگین بنده هم پسر خاله شما نیستم که اینطوری صحبت می کنین اگه واقعا می خواین که حق به حق دار برسه که باید به پست منو بهرام تشکر میزدی اما درواقع تاپیک رو زدی که دست پیش بگیری که پس نیوفتی اینم مشخصه!!!
مدیر انجمن در صورتی که خلافی از من دیده باشه گزارش میکنه مطمئن باشید !!!
بازهم میگم اینجا چاله میدون نیست بنده هم پسر خاله شما نیستم که گورم رو گم کنم جواب میدم ببینم شما میتونی جلوی من رو بگیری یا نه (قوانین انجمن رو بخون ببین کجاش نوشته بنده نمی تونم جواب بدم )
دیگه ؟
asrehosting
February 10th, 2011, 00:11
مدیران تاپیک رو قفل کنن مثل همیشه افتادن به جون هم ...
maroofi
February 10th, 2011, 00:14
عزیزان جر و بحث فایده نداره
من تعجبم از اینه که هر دو طرف دوستان مخالف ریپ هستند پس بحث سر چیه؟!!
معلومه که فقط سو تفاهمه
اینجا فضای رفاقتی هست دوستان گلم
احسنت
متاسفانه دوستان دلسوزی مثل شما کم پیدا میشوند که قدر کار رو بدونند. من میگم تا وقتی که نتیجه ها جمع نشده کسی حق توهین نداره.
این مسئله کجاش ایراد داره ؟
متاسفانه یک مشت بچه که معلوم نیست از کجا وارد این حرفه شدند ( دیگه بیشتر از این ماست فروشی انلاین هم راه افتاده ) سنگ قالب اختصاصی رو به سینه میزنند.
کل کل زدن با این کودکان باری من جایگاهی نداره.
آقای --- جالب اینجاست بدترین اهانتها رو میکنین و میگین چاله میدونی ؟!!! داداشم برو توی اینه یه نیگا به قیافت بنداز....بهرام..
بهرام کیه؟:))
امیدوارم دیگه اون دوستمون پیگیری نکنن که روند تاپیک خراب نشه
متاسفم برای اینها ..
---
February 10th, 2011, 00:31
احسنت
متاسفانه دوستان دلسوزی مثل شما کم پیدا میشوند که قدر کار رو بدونند. من میگم تا وقتی که نتیجه ها جمع نشده کسی حق توهین نداره.
این مسئله کجاش ایراد داره ؟
متاسفانه یک مشت بچه که معلوم نیست از کجا وارد این حرفه شدند ( دیگه بیشتر از این ماست فروشی انلاین هم راه افتاده ) سنگ قالب اختصاصی رو به سینه میزنند.
کل کل زدن با این کودکان باری من جایگاهی نداره.
آقای --- جالب اینجاست بدترین اهانتها رو میکنین و میگین چاله میدونی ؟!!! داداشم برو توی اینه یه نیگا به قیافت بنداز....بهرام..
بهرام کیه؟:))
عزیزه من کی توهین کرد ؟ بهرام گفت بی خانوادست همه میگن شما برو 20 روز بنایی که مثلا یه چیزیو با علاقه بخری بعدش بیای بعد 20 روز بگیری روز 21 ب***نش چه حالی میشی ؟
اینم از توهینایی که میکنی سابقه ما مشخصه کی اومدیم کی رفتیم یا تا کی هستیم شما خودتو اذیت نکن
کودک جوان مسن پیر فسیل یا هر چیز دیگه ای این کل کل نیست بحث پیرامونه موضوع هست که درست کردید . شما بهتره به این کودکان جواب بدی نه با نیش و کنایه منحرف کنی تاپیک رو .
بله به آینه هم نگاه میندازیم :105:
اهانتی بوده از گزارش پست تخلف استفاده کنید .
نمایش مشخصات: mr.bahram - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/1152/)
maroofi
February 10th, 2011, 00:34
دوستان توجه کنید :
ظاهرا یک عده هنرجو با نظر من مشکل دارند
من میگم تمامی گروهها حق دارند نظر بدهند ولی غزل گفتن رو قبلو ندارم
گفتم نظر بدید ولی نظر سازنده و نظر خاص( بعله ممکنه من اشتباه کرده باشم و یک گزینه رو در داخل نظر سنجی جا انداخته باشم شما به من بگید من خوشحال میشم ) نه اینکه فحشو فحش کاریک نید.
من واقعا برای این دوستانی که وضعیت نامناسبی هم دارند متاسفم.
چون ادم باید حق رو دز نظر بگیره اگر خودشون هم ***ی میکردند حاضر بودند اینقدر شجاعت داشت هباشند و بگویند کردیم.
تکرار میکنم : به شخصه برای کسانی که کپی میزنند و به کارشون اعتراف میکنند احترام میزارم.
شاید خیلیها منو بشناسند و خیلیها هم منو نشناسند مهم نیست . ولی من هدفم رو مشخص کردم ولی دوستان اهرا عادت دارند همیشه مثل اربابانشون چشمشون رو روی واقعیت ببندند من گزینه اول و دوم و سوم رو انتخاب کردم.
دوست دارم شما به هر چیزیک ه فکرم یکنید و به گزینه های داخل ارا هست رای بدید.
به حاشیه ها توجه نکنید و رای خودتون رو بدید.
شما میتونید چندین انتخاب داشته باشید
گزینه چهارم : توضیحش رو قبلا دادم برای کسانی هست که موافق این عمل هستند.
ما مکلف نیستیم که برای دیگران خط بچینیم و دیگران رو متهم به ***ی کنیم و بدترین اهانتها رو بکنیم
این کار از من نوعی خارج هست دوستان احتمالا فرزند قاضی یا همچین کسانی هستند که برای دیگران نسخه میپیچند.
منم طراحی میکنم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به کار دگیران توهین کنم اون کسی که ریپ میزنه مسئول کارشخ ودشه
اقای --- و دوست گرامیت گور شما از دوستانی که ریپ میزنند جداست پس نگران وضع اونها نباشید
منم از کسی حمایت نمیکنم من از حق صحبت میکنم. شما اگر مشکلی داری خواهشا تاپیک رو خراب نکنید.
این اخرین تذکر هست.
امیدوارم که دوستان متوجه شده باشند.
ارزوی موفقیت برای همه دوستان زحمتکش دارم. ما همه از یک خانواده ایم.