باسلام،
به سرورمجازی ایران با منابع اختصاصی زیر نیاز دارم:
تک هسته (3 گیگاهرتز به بالا)
دو گیگابایت رم (DDR4)
سی گیگابایت (NVME or SSD)
مورد استفاده گیم سرور هست که البته توی 6 ماه فعالیت ام اتکی نداشتم منتهی داشتن فایروال سخت افزاری برام مهمه.
اسکریپت گیم سرور بنده طوری هست که صرفا میتونه از یه هسته استفاده کنه، بنابرین صرفا فرکانس پردازنده برام مهمه نه تعداد هسته ها
دوستانی که این سرویس رو میتونن ارایه بدن لطفا مدل پردازنده سرورشون رو هم اعلام کنن
Amirhossein.M
May 15th, 2019, 13:21
باسلام، به سرورمجازی ایران با منابع اختصاصی زیر نیاز دارم: تک هسته (3 گیگاهرتز به بالا) دو گیگابایت رم (DDR4) سی گیگابایت (NVME or SSD) مورد استفاده گیم سرور هست که البته توی 6 ماه فعالیت ام اتکی نداشتم منتهی داشتن فایروال سخت افزاری برام مهمه. اسکریپت گیم سرور بنده طوری هست که صرفا میتونه از یه هسته استفاده کنه، بنابرین صرفا فرکانس پردازنده برام مهمه نه تعداد هسته ها دوستانی که این سرویس رو میتونن ارایه بدن لطفا مدل پردازنده سرورشون رو هم اعلام کنن با سلام و احترام ، برای چه گیمی هست؟
onionplusplus
May 15th, 2019, 13:22
Minecraft Poket Edition
با موتور pmmp.io
Alizadeh74
May 15th, 2019, 13:50
باسلام،
به سرورمجازی ایران با منابع اختصاصی زیر نیاز دارم:
تک هسته (3 گیگاهرتز به بالا)
دو گیگابایت رم (DDR4)
سی گیگابایت (NVME or SSD)
مورد استفاده گیم سرور هست که البته توی 6 ماه فعالیت ام اتکی نداشتم منتهی داشتن فایروال سخت افزاری برام مهمه.
اسکریپت گیم سرور بنده طوری هست که صرفا میتونه از یه هسته استفاده کنه، بنابرین صرفا فرکانس پردازنده برام مهمه نه تعداد هسته ها
دوستانی که این سرویس رو میتونن ارایه بدن لطفا مدل پردازنده سرورشون رو هم اعلام کنن
با سلام و عرض احترام
سرور مجازی حرفه ای از ایران دیتاسنتر آسیاتک با منابع اختصاصی در خدمتتون هستیم.
رم DDR4
پورت 10 گیگابایت تضمینی
دارای پنل مدیریت
تضمین کیفیت
تحویل در کمترین زمان
آپتایم بالا