توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد RAM و memory
Neo2
February 9th, 2011, 00:21
سلام و عرض ادب
یه مدت هست که وقتی سرور تحت فشار قرار میگیره ( ویزیت بالا ) بصورت ناگهانی حجم cache و Anonpages بالا میره و سرور down میشه.
چند سوال دارم. اول اینکه چطور میشه از memory_cache جلوگیری کرد؟
دوم اینکه این AnonPage چی هست؟ چه کاربردی داره و چطور میشه حجم این رو از رم پایین آورد؟
البته بصورت جدی داریم کدهامون رو بهینه سازی میکنم و شرطهای کنترلی زیادی برای کنترل حافظه میذاریم
و تا حد خیلی زیادی هم موفق شدیم.
از وقتی که واسه خوندن مطلب و جواب دادن صرف کردید پیشاپیش تشکر میکنم.
soroushhost
February 9th, 2011, 01:30
سرور کامل down می شه، یا فقط اپاچی ؟؟
Neo2
February 9th, 2011, 01:52
آپاچی داون میشه
soroushhost
February 9th, 2011, 03:23
مطمئنی کانکشن هات (max client) به اندازه ی کافی است ؟؟
اگه اره از PRM استفاده کن و یکم محدود کن user هارو و با easyapache آپاچی رو update کن! اگه نشد بگو بگم دقیقا کجای تنظیمات apache رو دست کاری کنی
تنظیمات max client هم یکم عوض کن، search کنی یک تاپیک در موردش توضیح داده
Neo2
February 9th, 2011, 18:32
مشخصات سرور :
CPU : Intel E7500 2.93 GHZ core2
RAM : 4GB
پنل هم دایرکت ادمین. غیر یک سایت هم چیز دیگه ای روش نیست
من این سوال هام هنوز بدون جواب مونده. چرا وقتی ویزیت بالا میره اپاچی داون میشه ؟
ایا مربوط به کانفیگ آپاچی هست ؟
یه کانفیگ مناسب با این سخت افزار پیشنهاد میدید واسه آپاچی ؟ و تا چند یوزر رو میتونه در ثانیه پشتیبانی کنه؟
متشکرم
Neo2
February 10th, 2011, 14:52
نظری؟ ایده ای ؟ پیشنهادی ؟
DeltaGostar
February 10th, 2011, 16:53
دورود
مصرف و منبع بالای از CPU شما صرف mysql میشود ؟ top بگیرید
Neo2
February 10th, 2011, 17:21
بله در واقع بیشتر منابع CPU صرف mysql میشه
البته اینم باید عرض کنم که سایت ما یک stat counter هست ( برای مثال شبیه getclicky )
طبیعتا به ازای هر بازدید از سایت های دیگه، اطلاعات تو MySQL ثبت میشه و هم MySQL و Apache درگیر میشن.
وقتی یه سایت پربازدید میاد Memory used و cache بالا میره و زیاد میشه. در نتیجه لودینگ سرور زیاد میشه و به سختی سایت بالا میاد.
برای رفع این مشکل چه پیشنهادی میدید ؟ اشکالات احتمالی از کجا میتونه باشه ؟
DeltaGostar
February 10th, 2011, 18:18
اول عرض بفرمائید که آیا روی سرور اختصاصی است ؟
منابع سرور با هم سازگاری دارند CPU - RAM - PORT و آیا به صورت نرم افزاری کانفیگ شده است ؟ اگر جواب مثبت است . سعی کنید از دو تا سرور استفاده کنید چون این مدل سایت ها حساس هستن
یه سرور جدا برای sql SERVER تهیه کنید
در ضمن بفرمائید CPANEL + APACHE کانفیگ شده است ؟
Neo2
February 10th, 2011, 19:03
اول عرض بفرمائید که آیا روی سرور اختصاصی است ؟
منابع سرور با هم سازگاری دارند CPU - RAM - PORT و آیا به صورت نرم افزاری کانفیگ شده است ؟ اگر جواب مثبت است . سعی کنید از دو تا سرور استفاده کنید چون این مدل سایت ها حساس هستن
یه سرور جدا برای sql SERVER تهیه کنید
در ضمن بفرمائید CPANEL + APACHE کانفیگ شده است ؟
بله سرور اختصاصی هست وگرنه سوالم رو تو این قسمت نمی پرسیدم
منابع سرور هم با هم سازگاری دارند. هنوز هیچ گونه کانفیگ ای روی آپاچی صورت نگرفته و فایل مورد نظر برای کانفیگ هم max client رو نداره !
چه کانفیگی رو پیشنهاد میدید و با توجه به سخت افزارهای موجود برای رفع مشکل لودینگ سایت چیکار باید کرد ؟
DeltaGostar
February 10th, 2011, 19:16
مشخصات بفرستید به این پیغام خصوصی . اگر میخواهید
وگرنه توی همینجا بگم چه کانفیگی انجام بدهید البته صدرصد نیست
Neo2
February 10th, 2011, 19:29
ممنون میشم کانفیگ پیشنهادی تون رو اعلام کنید که بعدا هم اگه کسی این مشکل رو داشت
این تاپیک بتونه براش مرجع مناسب باشه.
February 10th, 2011, 20:13
انتخاب صحیح شما برای سرویس SQL این است .http://www.webhostingtalk.ir/f10/20920/
از کمکتون ممنونم.
MySQL رو هم با همین اسکریپت پرل کانفیگ کردم. راستی این query_cache_size چه تاثیری تو اشغال شدن رم داره؟
پیشنهاد داده بود که از 32 مگ بیشتر نکنم. الان رو 32 مگ هست
یه مورد دیگه که ازش سر در نمیارم اینه که وقتی دستور top میگیرم
1 یا 2 یوزر به اسم root هست که فضای زیادی رو از رم اشغال میکنن. این چی هست ؟
DeltaGostar
February 10th, 2011, 23:26
اول برید از توی خود
WHM
golobal config
به صورت اونجا تغییرات بدید بعد از اخر
فایل اصلی همون زیر میده
اون کپی کنید
serverpars
February 10th, 2011, 23:38
از کمکتون ممنونم.
MySQL رو هم با همین اسکریپت پرل کانفیگ کردم. راستی این query_cache_size چه تاثیری تو اشغال شدن رم داره؟
پیشنهاد داده بود که از 32 مگ بیشتر نکنم. الان رو 32 مگ هست
یه مورد دیگه که ازش سر در نمیارم اینه که وقتی دستور top میگیرم
1 یا 2 یوزر به اسم root هست که فضای زیادی رو از رم اشغال میکنن. این چی هست ؟
در ستون آخری دستور top گزینه command موجود هست، command که یوزر root در حال اجرای آن هست چیه؟
در ضمن برای مشاهده جزئیات بیشتر از top -c استفاده کنید
اون ها رو هم توی mysql اگر تنظیم کنی از رم مصرف می کنه و بستگی داره به نوع طراحی دیتابیس هات و نوع query ها که چقدر رم مصرف کنه
Neo2
February 11th, 2011, 13:20
در ستون آخری دستور top گزینه command موجود هست، command که یوزر root در حال اجرای آن هست چیه؟
در ضمن برای مشاهده جزئیات بیشتر از top -c استفاده کنید
command این یوزر init هست که خیلی هم رم میگیره
البته به صورت خیلی جدی داریم تعداد کانکشن های موجود در اسکریپت هامون رو چک میکنیم و بعد از هراجرا حتما میبندیم شون.
ولی باز این یوزر root با command init خیلی فضا میگیره
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
اون ها رو هم توی mysql اگر تنظیم کنی از رم مصرف می کنه و بستگی داره به نوع طراحی دیتابیس هات و نوع query ها که چقدر رم مصرف کنه
این فایل httpd.conf در چند مسیر وجود داره. این تنظیمات رو در کدوم مسیر باید اعمال کرد ؟
/etc/httpd/conf/httpd.conf یا فایل httpd.conf توی مسیر دایرکت ادمین ؟
Neo2
February 11th, 2011, 16:21
واقعا گیج شدم دیگه
این کانفیگی هست که الان رو سرور هست. لطفا ببینید مناسبه یا نه
فقط فقط
.بهینه سازی MySQL با MySQLTuner (http://www.webhostingtalk.ir/f10/20920/)
انجام بدید
یا به دوستان بدید این کار ررا انجام بدن
مشکلتون حل میشود
serverpars
February 11th, 2011, 22:58
شما بعد از اجرای اسکریپت perl که به شما پیشنهاد میده نباید دیگه مشکلی داشته باشید.
اگه بازهم مشکل دارید حتما سخت افزار را ارتقاء بدید!
Woshka
February 11th, 2011, 23:10
بستگی داره
Neo2
February 11th, 2011, 23:57
فکر کنم باید به فکر ارتقا سخت افزار باشیم و سرور رو ارتقا بدیم
Neo2
February 19th, 2011, 00:39
خوب سرور رو ارتقا دادیم
CPU 12 هسته ای با RAM 24GB
واسه تنظیمات max_client این چی پیشنهاد میدید ؟
تنظیمات apache چطور باشه که زیر 50 هزار کانکشن در ثانیه کم نیاره ؟
serverpars
February 19th, 2011, 00:46
MaxClients = Total RAM dedicated to the web server / Max child process size
soroushhost
February 19th, 2011, 00:59
خوب سرور رو ارتقا دادیم
CPU 12 هسته ای با RAM 24GB
واسه تنظیمات max_client این چی پیشنهاد میدید ؟
تنظیمات apache چطور باشه که زیر 50 هزار کانکشن در ثانیه کم نیاره ؟
من پیشنهاد می کنم nginx کنار apache نصب کنید که سرورتون بتونه connection های بیشتری رو handle کنه! اگه علاقمند بودید پ . خ بدید
شرکت ما نمایندگی رسمی syslint که سازنده ی cPanel Nginx Plugin است رو دارد پس بهترین گزینه برای نصب و خریداری nginx می باشد.
Syslint Technologies New partnership with Soroush E Mandega | Syslint Technologies (http://syslint.com/syslint/syslint-technologies-new-partnership-with-soroush-e-mandega/)
Woshka
February 19th, 2011, 01:05
با توجه به درخواستی برای بررسی این تاپیک دادید
به طور کلی نمیشه یک پاسخ قطعی داد که چگونه کانفیگ کنی
باید یک مدیر کارکشته سرورتو بررسی کنه ببینه ترافیکش چجوریه و بهترین کانفیگ رو بگزاره و مانیتور هم بکنه
ولی شما قبل از این کار پول خیلی زیادی برای ارتثاء سرور دادید
اگر یک چهارم پول یک ماه را می دادید به یک مدیر سرور شاید اصلا ارتقاء نیازی نبود و خیلی براتون به صرفه تر بود
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
من پیشنهاد می کنم nginx کنار apache نصب کنید که سرورتون بتونه connection های بیشتری رو handle کنه! اگه علاقمند بودید پ . خ بدید
شرکت ما نمایندگی رسمی syslint که سازنده ی cPanel Nginx Plugin است رو دارد پس بهترین گزینه برای نصب و خریداری nginx می باشد.
Syslint Technologies New partnership with Soroush E Mandega | Syslint Technologies (http://syslint.com/syslint/syslint-technologies-new-partnership-with-soroush-e-mandega/)
ن با آپاچی 2700 تا کانکشن هم بدون مشکل روی سرور باشه را تجربه اش رو داشتم و خیلی خوب هم آپاچی هندلش می کرد
فرق آپاچی با nginx اینه کا آپاچی آمریکایی
nginx روسی و جنس های روسی هم زمخت هستند
Neo2
February 19th, 2011, 01:06
باید یک مدیر کارکشته سرورتو بررسی کنه ببینه ترافیکش چجوریه و بهترین کانفیگ رو بگزاره و مانیتور هم بکنه
اگر یک چهارم پول یک ماه را می دادید به یک مدیر سرور شاید اصلا ارتقاء نیازی نبود و خیلی براتون به صرفه تر بود
با توجه به تعداد request ها و query ها و زیاد شدن روزانه اون لازم بود که حتما همچین سروری تهیه کنیم
معماری دیتابیس در بهترین حالت هست ( index گذاری شده )، تعداد کوئری ها کنترل شده هست و باز هم در این حالت در هر ثانیه درخواست های زیادی به mysql داده میشه
ولی چیزی که الان دنبالش هستم یه کانفیگ بیس هست برای شروع
Woshka
February 19th, 2011, 01:19
با توجه به تعداد request ها و query ها و زیاد شدن روزانه اون لازم بود که حتما همچین سروری تهیه کنیم
معماری دیتابیس در بهترین حالت هست ( index گذاری شده )، تعداد کوئری ها کنترل شده هست و باز هم در این حالت در هر ثانیه درخواست های زیادی به mysql داده میشه
ولی چیزی که الان دنبالش هستم یه کانفیگ بیس هست برای شروع
اگر بخواید دسترسی بدید سرورتون رو یک نگاهی می اندازم
همینجوری نمی تونم نظر بدم ممکنه بدتر گمراهتون کنم
soroushhost
February 19th, 2011, 01:33
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
ن با آپاچی 2700 تا کانکشن هم بدون مشکل روی سرور باشه را تجربه اش رو داشتم و خیلی خوب هم آپاچی هندلش می کرد
فرق آپاچی با nginx اینه کا آپاچی آمریکایی
nginx روسی و جنس های روسی هم زمخت هستند
دوستمون گفتم 50000 در ثانیه، به این عدد با apache هم میشه رسید ولی خیلی بیشتر باید وقت برای کانفیگ وب سرور گذاشت! بعد ما nginx هم که نصب می کنیم apache رو نابود نمی کنیم! یک سری از فرمت های خاص که با apache سریع تر باز می شن هنوز از apache استفاده خواهند کرد برای همین خیلی بهتر جوابگو خواهد بود سرور.
http://cpnginx.com/images/nginx_in_cpanel.png
Woshka
February 19th, 2011, 01:54
دوستمون گفتم 50000 در ثانیه، به این عدد با apache هم میشه رسید ولی خیلی بیشتر باید وقت برای کانفیگ وب سرور گذاشت! بعد ما nginx هم که نصب می کنیم apache رو نابود نمی کنیم! یک سری از فرمت های خاص که با apache سریع تر باز می شن هنوز از apache استفاده خواهند کرد برای همین خیلی بهتر جوابگو خواهد بود سرور.
http://cpnginx.com/images/nginx_in_cpanel.png
وقت گذاشته بشه با آپاچی به این مقدار برسیم خیلی بهتره
البته نظر من اینه
ولی
دیدم nginx روی یک مد خاص بهتر از آپاچی هستش که اون هم آپاچی ورژن جدید بهش میرسه
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
nginx از آپاچی بهتر است به شرطی که
keepalive = off
no .htaccess
serving static files
در این شرایط nginx بهتر عمل می کنه همچنین رم کمتری استفاده می کنه ولی چیزی که هست ما این شرایط رو فقط در سرور دانلود می تونیم مهیا کنیم
ولی به یکمی بهینه سازی آپاچی میشه حتی از nginx توی static file serving هم بازده بهتر ایفا کرد.
soroushhost
February 19th, 2011, 02:07
وقت گذاشته بشه با آپاچی به این مقدار برسیم خیلی بهتره
البته نظر من اینه
ولی
دیدم nginx روی یک مد خاص بهتر از آپاچی هستش که اون هم آپاچی ورژن جدید بهش میرسه
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
nginx از آپاچی بهتر است به شرطی که
keepalive = off
no .htaccess
serving static files
در این شرایط nginx بهتر عمل می کنه همچنین رم کمتری استفاده می کنه ولی چیزی که هست ما این شرایط رو فقط در سرور دانلود می تونیم مهیا کنیم
ولی به یکمی بهینه سازی آپاچی میشه حتی از nginx توی static file serving هم بازده بهتر ایفا کرد.
keepalive = off
no .htaccess
این دو رو قبول ندارم، ولی مورد سوم تا حدودی قبول دارم، که برای اون هم گفتم از apache کمک می گیره, الان توی یکی از سرور های شرکت که nginx نصبه این apache status هست، باقی request ها همه از طریق nginx, handle می شوند.
2064
Woshka
February 19th, 2011, 02:15
keepalive = off
no .htaccess
این دو رو قبول ندارم، ولی مورد سوم تا حدودی قبول دارم، که برای اون هم گفتم از apache کمک می گیره, الان توی یکی از سرور های شرکت که nginx نصبه این apache status هست، باقی request ها همه از طریق nginx, handle می شوند.
2064
Here you can see Nginx has a slight edge, but I must note that Apache had a .htaccess parsing enabled (AllowOverride All directive), a feature that Nginx is lacking. A drop in performance at the high concurrency levels has probably resulted from too few concurent database connections available to the system.
این هم بخشی از مقاله که گفتید قبول ندارید
یکی هفته پیش روی سروش nginx نصب بود ازم خواست براش آپاچی کانفیگ کنم و از لود بالای سرور رنج می برد
من تعجب کردم که اینهمه تعریف می کنند از nginx
براش آپاچی آوردم بالا با لود کمتر از 1
soroushhost
February 19th, 2011, 02:24
Here you can see Nginx has a slight edge, but I must note that Apache had a .htaccess parsing enabled (AllowOverride All directive), a feature that Nginx is lacking. A drop in performance at the high concurrency levels has probably resulted from too few concurent database connections available to the system.
این هم بخشی از مقاله که گفتید قبول ندارید
یکی هفته پیش روی سروش nginx نصب بود ازم خواست براش آپاچی کانفیگ کنم و از لود بالای سرور رنج می برد
من تعجب کردم که اینهمه تعریف می کنند از nginx
براش آپاچی آوردم بالا با لود کمتر از 1
nginx هم باید درست تنظیم بشه اگه قرار باشه اینجوری حساب کنیم، شخصا اطلاعات زیادی در مورد ddos و چجوری می شه یک ddos واقعی انجام داد ندارم، ولی اگه شما داشته باشید سرور رو در اختیار میزارم تست کنیم شاید ما هم قانع شدیم که apache بهتر جواب می ده :)