سریس های SATA
39242 (https://pouyanit.com/virtual-virtual-hetzner-online-deutsche-sata/)
تمامی سرویس های دارای پنل ریبوت هستند.
تعویض سیستم عامل از طریق تیکت به تعداد نا محدود قابل انجام است.
امکان ارتقا در هر زمان وجود دارد.
هزینه تغییر آی پی سرویس 15000 تومان میباشد.
هزینه ماهانه هارد اضافه ، پردازنده اضافه و آی پی اضافه را میتوانید در هنگام سفارش مشاهده فرمایید.
تمامی قیمت ها با قیمت ارز تنظیم هستند و ماهانه با توجه به همین قیمت تغییر خواهند داشت.
در داخل سایت ، کد تخفیف 10 درصدی معرفی شده است اما در هنگام سفارش ، از کد تخفیف 50 درصدی با شناسه return استفاده فرمایید .
این کد تخفیف تا پایان خرداد ماه فعال خواد بود .
یه سرور خریده شد ، امیدوارم خوب باشه و اینکه به زودی تحویل بشه
منتظر تحویل
NasimBamdad
May 11th, 2019, 15:19
زیر 3 ساعت تحویل شد ، ممنونم ایشالا موفق باشید و اینکه سرویس خوبی داشته باشم
mohammadreza1987
May 11th, 2019, 17:34
سلام
قیمتتون سرویس ارزونه ولی هزینه ستاب برای هر سرویس 105هزار تومان؟؟
بدون هزینه ستاب امکان ارائه هست؟
---------------------------------------------------
هزینه ستاپ رو حذف کردن به اشتباه ایجاد شده بود
سرور خریداری شد تحویل کمتر از2ساعت و پشتیبانیشون سریع جواب داد.کیفیت و سرعت سرور مطلوبه
dc.saeed
May 11th, 2019, 18:08
سلام
قیمتتون سرویس ارزونه ولی هزینه ستاب برای هر سرویس 105هزار تومان؟؟
بدون هزینه ستاب امکان ارائه هست؟
خیر ، در صورتی که سرویس ها هزینه ستاپ داشتند ، حتما در پست شروع ، ذکر می شد .
هزینه ستاپ به اشتباه وارد شده بود و حذف گردید .
با احترام
mojtaba7554
May 11th, 2019, 19:06
هزینه کانفینگ عالی (جلوگیری از اتک و هک و فشار به میزان ram و cpu) مخصوص برای میزبانی سایت با دایرکت ادمین و لایت اسپید چجوریه؟اگه بخوام سرویس 4 هسته رو انتخاب کنم؟
dc.saeed
May 11th, 2019, 20:35
هزینه کانفینگ عالی (جلوگیری از اتک و هک و فشار به میزان ram و cpu) مخصوص برای میزبانی سایت با دایرکت ادمین و لایت اسپید چجوریه؟اگه بخوام سرویس 4 هسته رو انتخاب کنم؟
هزینه کانفیگ در صورت خرید لایسنس کاملا رایگان میباشد . موارد امینتی و بهینه سازی بر روی سرور اعمال خواهد شد .
با احترام
mojtaba7554
May 11th, 2019, 21:26
هزینه لایسنس چقدر در میاد؟
dc.saeed
May 11th, 2019, 21:39
هزینه لایسنس چقدر در میاد؟
هزینه دایرکت ادمین ماهانه 15000 تومان
برای دریافت هزینه لایسنس لایت اسپید ، از طریق تلگرام با ما در ارتباط باشید : @pouyanit
در خدمتتان هستیم
-_sMs_-
May 12th, 2019, 16:58
یک عدد سرور سفارش داده شد که خیلی سریع (10-15 دقیقه) تحویل دادن. سرعت سرور هم خوب بود خیلی راحت تونستم کانفیگام رو انجام بدم. امیدوارم کیفیتش همینجور بمونه.
mvasmous
May 14th, 2019, 13:24
با سلام
یه سرور خریداری شد
d-vahid
May 21st, 2019, 16:12
سلام و وقت بخیر
هر سیستم عاملی بخوایم نصب میشه؟
dc.saeed
May 22nd, 2019, 00:42
سلام و وقت بخیر
هر سیستم عاملی بخوایم نصب میشه؟
سلام و احترام
بله اکثر سیستم عامل ها قابل ارائه اند .
NasimBamdad
May 25th, 2019, 01:30
سلام
یه سرور 1 گیگ رم ساتا نیاز دارم ، موجود ندارید ؟ قبلی که داریم استفاده می کنیم کیفیت اش خوبه خدا رو شکر
dc.saeed
May 25th, 2019, 17:46
سلام
یه سرور 1 گیگ رم ساتا نیاز دارم ، موجود ندارید ؟ قبلی که داریم استفاده می کنیم کیفیت اش خوبه خدا رو شکر
سلام و احترام
در صورتی که سفارش بسته باشد ، بایستی در زمان تقریبی اعلام شده مجددا به سایت مراجعه فرمایید و سفارش خود را ثبت فرمایید .
دقت فرمایید در حال حاضر سرویس های ssd و nvme موجود میباشد .
در خدمتتان هستیم
emadeee
May 27th, 2019, 13:40
سلام وقت بخیر ، ببخشید چند سوال داشتم ؛
2- زمان تحویل چقدر هست ؟
2- الان ssd موجود دارید ؟ ( رم 6 با 3 هسته میخواستم)
3- آپتایم vps ها خوبه ؟ یعنی اینطور نیست که هی آف بشن ؟
4- سرورها پنل بوت هم دارن درسته ؟
5- امکان کاستوم سازی پلن مورد نظر هست ؟ یعنی من پلن رم 6 بگیرم اما یک گیگ از رم کم بشه و 1 سی پی یو اضافه بشه ، یعنی رم 5 با 4 هسته .
NasimBamdad
May 28th, 2019, 13:47
2- زمان تحویل چقدر هست ؟
5- امکان کاستوم سازی پلن مورد نظر هست ؟ یعنی من پلن رم 6 بگیرم اما یک گیگ از رم کم بشه و 1 سی پی یو اضافه بشه ، یعنی رم 5 با 4 هسته .
1- زمان تحویل زیر 2 یا 3 ساعت هست
3- طی 2 ماهی که سرویس گرفتم قطعی نداشته و پشتیبانی خوبی داشتن
4- پنل ریبوت هم داره
dc.saeed
May 28th, 2019, 18:26
2- زمان تحویل چقدر هست ؟
سلام و احترام
ضمن عرض پوزش بابت اخیر،
- زیر 1 یا حداکثر 2 ساعت تحویل حضورتان خواهد شد .
- در صورتی که موجود باشد ، سفارش گیری آن باز خواهد بود .
- آپتایم اکثر سرویس ها بالاست و قطعی زیادی نداشته ایم و نخواهیم داشت .
- بله
- امکان کاهش رم وجود ندارد اما امکان افزایش پردازنده و هارد وجود خواهد داشت .
8110829
May 28th, 2019, 21:10
سلام و احترام
ضمن عرض پوزش بابت اخیر،
- زیر 1 یا حداکثر 2 ساعت تحویل حضورتان خواهد شد .
- در صورتی که موجود باشد ، سفارش گیری آن باز خواهد بود .
- آپتایم اکثر سرویس ها بالاست و قطعی زیادی نداشته ایم و نخواهیم داشت .
- بله
- امکان کاهش رم وجود ندارد اما امکان افزایش پردازنده و هارد وجود خواهد داشت .
با سلام و درود
فقط اگر در پنل امکان عوض کردن پسورد سرور هم فراهم بود عالی میشد
dc.saeed
May 30th, 2019, 11:30
با سلام و درود
فقط اگر در پنل امکان عوض کردن پسورد سرور هم فراهم بود عالی میشد
با تشکر از پیشنهاد شما ،
در حال خودکار سازی بخش ریکاوری پسورد ، ریلود و ارائه دسترسی کنسول هستیم .
انشالله به زودی به پایان خواهد رسید .
با احترام
omid_r
June 2nd, 2019, 23:52
سلام
موجودی سرورها طبق مواردی هست که روی سایت زده شده؟
یعنی الان nvme موجوده فقط؟
آفر ارائه شده دائمی هست؟ یا فقط ماه اول؟
dc.saeed
June 3rd, 2019, 20:54
سلام
موجودی سرورها طبق مواردی هست که روی سایت زده شده؟
یعنی الان nvme موجوده فقط؟
آفر ارائه شده دائمی هست؟ یا فقط ماه اول؟
سلام و احترام
بله. در صورتی که موجود باشد ، فخش سفارش گیری باز خواهد شد .
این تخفیف دائمیست و در ماه های آتی بر روی سرویس اعمال خواهد شد .
vistaix
June 3rd, 2019, 22:52
50 درصد دایمی تا کی هست؟
dc.saeed
June 3rd, 2019, 22:54
50 درصد دایمی تا کی هست؟
استفاده از کد تا پایان خرداد ماه مجاز است .
تخفیف 50 درصد اعمال شده دائمیست .
behnamy01
June 5th, 2019, 20:48
سلام. مجازی ساز مورد استفادتون چیه؟
dc.saeed
June 6th, 2019, 00:23
سلام. مجازی ساز مورد استفادتون چیه؟
سلام و احترام
vmware esxi 6 or 6.7
mehran2245
June 7th, 2019, 15:40
مدل و مشخصات پردازنده ها و سرورها رو میشه اعلام کنید
dc.saeed
June 7th, 2019, 16:05
مدل و مشخصات پردازنده ها و سرورها رو میشه اعلام کنید
سلام و احترام
در سایت ذکر شده است .
Sata : i7-6700
nvme : E3-1275
ssd: i7-6700
jafar-alizadeh
June 9th, 2019, 18:28
درود
چه مقدر زمانی هست که سرور مجازی های فوق رو در حال فروش هستید ؟؟
دوستان راضی هستند ؟؟؟
بنده گر ضمانت برگشت وجه هست خریدار هسم
June 10th, 2019, 22:56
سلام و عرض ادب
سرور مجازی برای دانلود تورنت با هارد خداقل 3 ترا موجود دارید؟
سروری که اخطاریه بابت دانلود فایل تورنت نداشته باشه؟
کل کاری که بنا هست انجام بشه فایل های تورنت دانلود بشه و بصورت rar در بیاد و از سرور بصورت مستقیم دانلود بشه
لطفا آفری که میتونید پیشنهاد بدید رو بفرمائید
ارادتمند.
mehran2245
June 11th, 2019, 10:04
سلام و احترام
در سایت ذکر شده است .
Sata : i7-6700
nvme : E3-1275
ssd: i7-6700
پردازنده e3-1275 ورژن چند هست؟ v2 v3 v4 v5
dc.saeed
June 12th, 2019, 15:52
درود
چه مقدر زمانی هست که سرور مجازی های فوق رو در حال فروش هستید ؟؟
دوستان راضی هستند ؟؟؟
بنده گر ضمانت برگشت وجه هست خریدار هسم
این سرویس ۴ سال است که ارائه میشود .
طبق قوانین نوشته شده در سایت :
پویان آی تی این حق را برای کاربران خود محفوظ می داند که وجه پرداخت شده در سرویس های مجازی - سرور اختصاصی و پلان های میزبانی وب ارائه شده را در صورت نارضایتی و عدم توانایی پویان آی تی در رفع مشکل مربوطه به طور کامل عودت دهد.
سلام و عرض ادب
سرور مجازی برای دانلود تورنت با هارد خداقل 3 ترا موجود دارید؟
سروری که اخطاریه بابت دانلود فایل تورنت نداشته باشه؟
کل کاری که بنا هست انجام بشه فایل های تورنت دانلود بشه و بصورت rar در بیاد و از سرور بصورت مستقیم دانلود بشه
لطفا آفری که میتونید پیشنهاد بدید رو بفرمائید
ارادتمند.
سلام و احرتام
بله امکان ارائه وجود دارد .
در صورتی که تورنت خصوصی باشد خیر مشکلی نیست . البته تمامی این موارد به شرطیست که دیتاسنتر برای آی پی ابیوز جدی صادر نکند .
برای دریافت قیمت از طریق سایت مشخصات دقیق را ارسال فرمایید تا خدمتتان عرض شود .
edward71
June 18th, 2019, 15:55
سلام سرور مجازي آلمان ssd با 4 گيگ رم و 10 گيگ هارد ميخواستم
dc.saeed
June 18th, 2019, 17:14
سلام سرور مجازي آلمان ssd با 4 گيگ رم و 10 گيگ هارد ميخواستم
سلام و احترام
امکان ارائه سرویس کاستوم وجود ندارد .
مواردی قابل انتخاب توسط مشتری هستند :
- پردازنده اضافه
- هارد اضافه
- آی پی اضافه
GoldinHost.IR
June 19th, 2019, 19:01
با سلام.
یک سرور از شما تهیه شد ! درخواست مهمی دارم ! لطفا تیکت رو جواب بدید
dc.saeed
June 19th, 2019, 23:06
با سلام.
یک سرور از شما تهیه شد ! درخواست مهمی دارم ! لطفا تیکت رو جواب بدید
سلام و احترام
پوزش بابت تاخیر ،
امروز مقداری درخواست ها با تاخیر پاسخ داده شدند . لطفا شماره درخواست خود را از طریق تلگرام ارسال فرمایید تا بررسی شود .
GoldinHost.IR
June 19th, 2019, 23:25
سلام و احترام
پوزش بابت تاخیر ،
امروز مقداری درخواست ها با تاخیر پاسخ داده شدند . لطفا شماره درخواست خود را از طریق تلگرام ارسال فرمایید تا بررسی شود .
قربان بنده 7 ساعت هست منتظر پنلی که گفتید هستم ! تلگرام هم پیام دادم خونده نشده متاسفانه ! کار ما مهم هست و تاخیر زیاد باعث مشکل در سیستم ما میشه
GoldinHost.IR
June 20th, 2019, 16:51
سلام و احترام
پوزش بابت تاخیر ،
با سلام مجدد!
پاسخ بنده رو سریع جواب دادند بعد از زمانی که تاخیر داشتند و مشکلی فعلا وجود ندارد! به امید همکاری مداوم با تیم ایشان.
dc.saeed
June 22nd, 2019, 02:40
سلام و احترام
ضمن عرض تبریک به مشتریان عزیزی که به جمع مشتریان پویان آی تی پیوستند .
زمان ارائه این تخفیف برای سفارش های جدید به اتمام رسید .
اکنون میتوانید از کد تخفیف ارائه شده در سایت یعنی کد تخفیف 10off برای سفارش های خود استفاده فرمایید .
از مدیران محترم انجمن تفاضا دارم این تاپیک را به وضعیت بسته تغییر دهند .
موفق و پیروز باشید
nobleyam
July 13th, 2019, 12:23
سلام
کد تخفیف 50 درصدی دیگه کار نمیکنه؟
dc.saeed
September 26th, 2019, 12:59
سلام
کد تخفیف 50 درصدی دیگه کار نمیکنه؟
سلام و احترام
با توجه به درخواست همراهان و مشتریان محترم ، تخفیف 50 درصدی مجددا فعال شده و تا پایان آبان ماه فعال خواهد بود .
منتظرتان هستیم :53:
mehran2245
October 7th, 2019, 14:19
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
39710
dc.saeed
October 7th, 2019, 14:46
بنده دیروز یه سرور مجازی رم 4 گیگ فنلاند هارد nvme از ایشون خریداری کردم اما موقع تحویل فهمیدم که هارد سرورشون خیلی ضعیفه و سرعتش در حد 100 mb/s هست تیکت زدم که عودت وجه بدن اما ایشون عودت ندادن و یه عکس تلگرام فرستادن که مثلا هارد سرور Nvme هست بعد تو اون عکس مشخصه ایشون علاوه بر هارد تو رم و پردازنده هم کم فروشی میکنند از ایشون سرور خریداری نکنید از طریق ای نماد پیگیر هستم
تصاویر پیوستی رو ببینید
39710
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
mehran2245
October 7th, 2019, 15:11
نظر شما محترم ، از طریق تیکت هم چندین بار پیگیر کردید ، خدمتتان عرض شد کندی روی هارد سرور مشاهده نمیشود . سرور شما بررسی شد . نتیجه هم در تیکت خدمتتان ارسال شده است :
[root@server ~]# hdparm -Tt /dev/sda/dev/sda:
Timing cached reads: 14422 MB in 2.00 seconds = 7228.80 MB/sec
Timing buffered disk reads: 3374 MB in 3.00 seconds = 1124.02 MB/sec
از طرفی هم پیشنهاد تغییر مجازی ساز نیز به شما داده شد اما شما بدون توجه فقط قصد تخریب پویان آی تی را دارید ، که انشالله موفق نخواهید شد .
ضمن اینکه شما سفارش لایسنس نیز داشتید و همانطور که احتمالا مطلع هستید لایسنس ها به صورت مستقیم پرداخت میشوند و امکان عودت آن نیز وجود ندارد .
اگر سرور مشکل خاصی داشت میتوانید مجددا از طریق تیکت پیگیری فرمایید ، اگر قابل قابل رفع نبود میتوانید درخواست عودت وجه دهید . در غیر این صورت امکان عودت وجه وجود ندارد .
در هر حال میتوانید از اینماد پیگیری فرمایید ، در خدمتتان هستیم .
بنده اگه قصد تخریب شما رو داشتم از همون اول تو انجمن پست میذاشتم شما ظاهرا فرق بین هارد hdd و هارد nvme رو نمیدونید لایسنس هم اشتراکی هست 8 تومنه شما میدید 15 تومن به هر حال این سرور ترکیده و سرعتش خیلی پایینه مبلغ 50 تومن پولی نیست ولی شما گویا کارتان کلاه برداری هست چون کسی بخاطر 50 تومن شکایت نمیکنه
dc.saeed
October 7th, 2019, 15:41
بنده اگه قصد تخریب شما رو داشتم از همون اول تو انجمن پست میذاشتم شما ظاهرا فرق بین هارد hdd و هارد nvme رو نمیدونید لایسنس هم اشتراکی هست 8 تومنه شما میدید 15 تومن به هر حال این سرور ترکیده و سرعتش خیلی پایینه مبلغ 50 تومن پولی نیست ولی شما گویا کارتان کلاه برداری هست چون کسی بخاطر 50 تومن شکایت نمیکنه
لیست مجازی ساز های موجود (مجازی ساز سرور شما نیز مشخص شده است ) :
39715
نوع هارد مجازی ساز NVMe است . تمامی اسناد و مدارک موجود است و در تیکت نیز خدمتتان ارسال شده است . حتی میتوانیم دسترسی مجازی ساز برای این سرور را نیز خدمتتان ارسال کنیم . پویان آی تی بیش از 4 سال است که فعالیت دارد . سعی نکنید برای رسیدن به هدف خود از اصلاحات دروغ و تهمت استفاده کنید .
همانطور که خدمتتان عرض شد شما میتوانید پیگیری قانونی فرمایید . مطمئن باشید با تخریب به نتیجه ای نخواهید رسید .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در خدمتتان هستیم
موفق باشید
mehran2245
October 7th, 2019, 17:55
لیست مجازی ساز های موجود (مجازی ساز سرور شما نیز مشخص شده است ) :
39715
نوع هارد مجازی ساز NVMe است . تمامی اسناد و مدارک موجود است و در تیکت نیز خدمتتان ارسال شده است . حتی میتوانیم دسترسی مجازی ساز برای این سرور را نیز خدمتتان ارسال کنیم . پویان آی تی بیش از 4 سال است که فعالیت دارد . سعی نکنید برای رسیدن به هدف خود از اصلاحات دروغ و تهمت استفاده کنید .
همانطور که خدمتتان عرض شد شما میتوانید پیگیری قانونی فرمایید . مطمئن باشید با تخریب به نتیجه ای نخواهید رسید .
بازدید کنندگان اگر پست های ارسال شده در انجمن توسط شما را مشاهده کنند احتمالا موضوع را خواهند فهمید .
در خدمتتان هستیم
موفق باشید
هارد nvme نیست ssd samsung هست بررسی کردم
dc.saeed
October 7th, 2019, 21:14
هارد nvme نیست ssd samsung هست بررسی کردم
دیگه چیکارتون کنم :) ما هر چی میگیم شما متوجه نمیشید اما سعی کنید متوجه بشید ،
مشخصات هارد :
2 x 512 GB NVMe SSD
نوع دقیق هارد :
t10.NVMe____SAMSUNG_MZVKW512HMJP2D00000___________ ___A1420071C5382500
SSD 970 PRO NVMe M.2 512GB
فکر نمیکنم نیاز به توضیحات بیشتری باشه .
اگر سوالی بود در خدمتتان هستیم
armin.rf
October 8th, 2019, 10:47
سلام
من مدت هاست با پویان آی تی کار میکنم ، هیچ مشکلی هم با پویان آی تی نداشتم . به نظرم قصد تخریب دارن . همینطور که از هیستوری ارسال هاشون هم مشخصه این بند خدا سابقه توی چنین کارهایی داشتن .
از نظر من سرویس های پویان آی تی با توجه به قیمت پایینشون کیفیت بالایی دارن .
اسکرین هایی که ارسال کردن کاملا مشخصه که حق با پویان آی تی هست . شما برو جای دیگه بساطتتو پهن کن شاید به نتیجه برسی .
ما یک بار حضوری رفتیم دفترشون ، چون برای خودم هم باور کردنی نبود ، اون موقع حدود 13 تا مجازی ساز NVMe داشتن و از خود پنل دیتاسنترشون این موضوع رو چک کردم .
mehran2245
October 8th, 2019, 11:10
سلام
من مدت هاست با پویان آی تی کار میکنم ، هیچ مشکلی هم با پویان آی تی نداشتم . به نظرم قصد تخریب دارن . همینطور که از هیستوری ارسال هاشون هم مشخصه این بند خدا سابقه توی چنین کارهایی داشتن .
از نظر من سرویس های پویان آی تی با توجه به قیمت پایینشون کیفیت بالایی دارن .
اسکرین هایی که ارسال کردن کاملا مشخصه که حق با پویان آی تی هست . شما برو جای دیگه بساطتتو پهن کن شاید به نتیجه برسی .
ما یک بار حضوری رفتیم دفترشون ، چون برای خودم هم باور کردنی نبود ، اون موقع حدود 13 تا مجازی ساز NVMe داشتن و از خود پنل دیتاسنترشون این موضوع رو چک کردم .
شما نیازی نیست پا در میانی کنید ما با پویان ای تی به توافق رسیدیم. شرکت هایی که بنده باهاشون کار میکنم تو این جور انجمن ها حضور ندارن چون معتبر هستند و نیازی به انجمن ندارن شرکتی که معتبر باشه با این تخریب ها مشکلی براش پیش نمیاد پس لازم به نظر کارشناسی شما نیست
rahmaan24
October 10th, 2019, 04:44
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
hasanvps
October 10th, 2019, 04:55
معذرت میخوام برای خرید سرور نوشته هاست رو وارد کنید بنده هاست ندارم و سرور رو برای دانلود و آپلود میخوام چکار کنم؟
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
dc.saeed
October 10th, 2019, 13:24
سلام و احترام
میتونید در این بخش domain.com را وارد فرمایید .
- - - Updated - - -
همکار عزیز در قسمت هاست 1 بزنید ns1 و در دومی هم ns2
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتین در تلگرام در خدمتم
لطفا اسپم ارسال نکنید .
برای فروش سرویس بایستی تاپیک فروش ایجاد کنید .
موفق باشید
MR.S
October 16th, 2019, 20:51
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
dc.saeed
October 17th, 2019, 02:20
آقای شاهرخی عزیز این رسم مشتری مداری نیست که تاپیک بزنید تخفیف 20درصدی دائمی سرور مجازی مشتری جذب کنید، کمتر از یک ماه بعد قیمت تمدیدش به جای 20درصد تخفیف بیشتر از 100درصد افزایش پیدا کنه!
حداقل برای کسانی که خرید کردن قیمت رو افزایش نمیدادین.
سرور خریدیم 94ت با 20درصد تخفیف دائمی، ماه دوم باید 198ت پرداخت کنیم! :)
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
MR.S
October 17th, 2019, 02:29
سلام و احترام
افزایش قیمتی در سرور هایی که در این تاپیک معرفی شده اند انجام نشده است . در صورتی که افزایش هم باشد در حد چند هزار تومان و مربوط به تغییرات قیمت ارز بوده است .
سرور های هلند نیز تغییرات فیمت زیادی نداشته اند . در صورتی که فاکتور سرویس شما تغییر زیادی داشته مشخصا اشتباهی صورت گرفته است . میتوانید مشکل خود را از طریق تیکت پیگیری فرمایید .
موفق باشید
39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
dc.saeed
October 17th, 2019, 03:02
39754
من بعد از این تیکت رفتم قیمت سرور رو دیدم شده بود حدود 198ت!
حالا میشه بفرمایید هزینه تمدید سرور من که با 20 درصد تخفیف دائمی 94ت خریده بودم برای ماه دوم چقدره؟ و تو این یکماه چقدر افزایش قیمت ارز داشتیم؟ (اصلا داشتیم؟!)
طبق اطلاعیه ای که در 2019/10/11 11:42 به اطلاع کاربران رسیده است ، علت تغییر قیمت توضیح داده شده است : https://pouyanit.com/my/announcements.php?id=2
طبق این تغییرات قیمت پلان های هلند به این صورت تغییر یافته (بدون محاسبه تخفیف) :
پلان رم 2 از قیمت 88,000 تومان به 71,000 تومان
پلان رم 4 از قیمت 100,000 تومان به 103,000 تومان
پلان رم 6 از قیمت 118,000 تومان به قیمت 153,000 تومان
و پلان رم از قیمت 141,000 تومان به قیمت 200,000 تومان رسیده است .
ضمنا همانطور که در تیکت خدمتتان عرض شد ، برای سرویس شما تخفیف 35 درصدی اعمال کرده ایم همینطور راه حل دیگری برای رفع این اثرات تغییر قیمت در تیکت گفته شده است .
تغییرات قیمت ارز را میتوانید از این سایت مشاهده فرمایید : https://www.bonbast.com/graph/eur
سیستم قیمت گذاری پویان آی تی با توجه به قیمت ارز گزارش شده در این سایت آپدیت میشود .
باز هم خدمتتان عرض میکنم قیمت سرویس های nvme ، sata و ssd آلمان و فنلاند چندین سال است که تغییری نداشته است (مگر در موارد تغییر قیمت ارز که به صورت اتوماتیک آپدیت میشود ) . این تغییرات قیمت فقط بر روی سرویس های kvm پویان آی تی انجام شده است .
MR.S
March 22nd, 2021, 15:35
سلام، دقیقا سه روز از تیکت ما میگذره...
گفتم شاید پستهای انجمن رو چک کنید اگر به سایت خودتون سر نمیزنید...
40873
Web.Manager
April 3rd, 2021, 16:25
.....
MR.S
April 3rd, 2021, 16:28
دوستان به هیچ عنوان پرداختی به این سایت انجام ندین که وجود خارجی ندارن!!
من برا تست ی دونه خریدم ولی نه سرویسی هست و نه پاسخگوئی حتی با تلفن
قبلا خوب بودن، حداقل تو پاسخدهی تیکتها.
اما تیکتی که من تو عید فرستادم بدون جواب بسته شد انگار سایت رو به امان خدا گذاشتن رفتن تعطیلات.
sniper007
April 12th, 2021, 23:15
قصد تخریب ندارم اما یک بار ازشون سرویس داشتم سرور قطع وصلی داشت پشتیبانی ضعیفی داشتن متاسافنه منم دیگه ماه بعد تمدید نکردم ...
AFRAMOBILE
April 23rd, 2021, 20:46
بر عکس دوستان
من حدود 2 ساله سرور فنلاند دارم ازشون تا حالا هیچ مشکلی نبوده و هم پشتیبانیشون و کیفیت سرویس تا الان عالی بوده
جدیدا هم چند ماهی میشه سرور ایران گرفتم که اونم تا الان که خوب بوده - یکی از کم دردسر ترین سرویس هام هستن که همه چی خیلی منظم کار میکنه