ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شریک برای فروش خدمات هاستینگ در گرگان

sajad1v1
May 10th, 2019, 21:02
سلام دوستان به دنبال یک نیروی کار یا شریک برای فروش هاستینگ در گرگان هستم ، که تمام تخصص هارو در این زمینه داشته باشه !!
عزیزانی که دانشجو هستند یا سابقه کار ندارند هم مشکلی نیست ، همینجا اعلام کنید تا باهاتون تماس بگیرم یا شماره تونو به صورت خصوصی برام ارسال کنید !!

DaryaHost
May 10th, 2019, 21:05
سلام دوستان به دنبال یک نیروی کار یا شریک برای فروش هاستینگ در گرگان هستم ، که تمام تخصص هارو در این زمینه داشته باشه !!
عزیزانی که دانشجو هستند یا سابقه کار ندارند هم مشکلی نیست ، همینجا اعلام کنید تا باهاتون تماس بگیرم یا شماره تونو به صورت خصوصی برام ارسال کنید !!

دورکاری
تلگرام 09212182842

hamra
May 10th, 2019, 21:29
باسلام
گرگان در ارتباط باشید
لطفا از طریق تلگرام در ارتباط باشید
09351302702

hasanvps
May 11th, 2019, 02:38

میتونم به صورت کامل پشتیبانیتون کنم
تلگرام در امضا

09169523451

kurt790
May 11th, 2019, 06:24
در این مورد با بنده در ارتباط باشید کمکی بود انجام میشه .

hostirans
May 11th, 2019, 07:37
سلام برای هاستینگ من گرگان هستم
ایدی تلگرام : ir_samsung