PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین و کامل ترین نوع بکاپ و ری استور از نظر شما ؟؟؟

Germanizer
February 8th, 2011, 20:40
با درود دوستان یک سوال خیلی مهم در عین حال ساده داشتم
من دو سه تا هاست سی پنل دارم که خب بنا به دلایلی مجبورم هر از گاهی و مطالب و محتویات هاست هام رو انتقال بدم
برای اینکار قبلا از هاست اصلی به صورت دستی بکاپ می گرفتم (بکاپی که از مدتی قبل گرفته بودم) و اون رو باز هم به صورت دستی وارد و آپلود روی هاست جدید می کردم و بعد از اون هم از دیتا بیس هاست قبل که بکاپ گرفته بودم (از قسمت PHP my admin) رو ری استور می کردم ، اطلاعات کامل و خیلی راحت منتقل می شدند ولی برخی تنظیمات جزئی خیر !
لازم به ذکره که من 2 تا دیتابیس دارم روی هاستهام ، یکی فروم هستش (مای بی بی) و دومی وردپرس که اولی خیلی مهمتره . بعد از انتقال محتویات به این طریق من مجور میشم که کلی از تنظیمات فاروم رو مثل پلاگینها و پوسته و ... رو مجددا دست کاری و درست کنم !!! چند باره این کارو کردم ولی واقعا دردسرش خیلی زیاده
با کسی مشورت کردم گفت شما باید فول بکاپ بگیرید !!! در اون صورت دیگر نیاز به اعمال مجدد تغییرات و دست کاری های چندباره نخواهی داشت
برای این کار من به صورت زیر عمل کردم :
Cpanel>>Backups>>Download or Generate a Full Website BackupBackup Destination: Home Directory Remote FTP Server Remote FTP Server (passive mode transfer) Secure Copy (SCP) و سپس هم Generate Backup
بعد از دو سه دقیقه هم بکاپ گیری تموم شد و من فایل زیپ رو با فرمت .tar.gz دانلودش کردم و روی هاردم ذخیره کردم .

حالا نوبت ری استور کردن این فایل بکاپ ما
از این قسمتها رفتم :
Backups>>Restore a Home Directory Backup
آدرس و نام فایل زیپ بکاپ رو دادم و بعد هم دکمه آپلود
--------------------------------

حالا سوالات
اول اینکه برای هاست دوم که می خوام بکاپ رو ریستور کنم ، وضعیت دیتا بیس ها به چه صورت باید باشه ؟؟؟ آیا باید عین دیتا بیسهای هاست اول باشه یا همون نامها و پسوردها ، یا فرقی نمی کنه یا اصلا نباید دیتا بیسی باشه ؟!؟!؟!؟!

دوستان لطفا راهنمایی کنید این مشکل رایج چطور باید حل بشه و راه حلش چیه و اگر راه حل بهتری سراغ دارید یا هر نکته دیگه ای که به من تازه وارد کمک می کنه لطفا بگید
با سپاس فراوان از شما دوست گرامی

Talahost.Com
February 8th, 2011, 21:09
با سلام
نیازی به ساخت دیتابیس و ... نیست، بک آپ فول بگیرید، در هاست دوم restore کنید همه چه بر می گرده.

Germanizer
February 8th, 2011, 22:53
آقا من از همون روش که بالا گفتم ، رفتم و فول بکاپم رو ری استور کردم
یه نیم ساعت گذشت و این صفحه اومد :

2014

الان چی کار باید بکنم ؟؟؟

patteerr
February 8th, 2011, 22:58
خب هیچی دیگه . خارج شو . این فقط نشون داد که چه فایلهایی بک اپ شدن . یک توضیحه برای اینکه ببینی همه چیز بک آپ شده .

mr.he3am
February 8th, 2011, 23:04
آموزش انتقال هاست از سایر کنترل پنل ها به سی پنل 1hesam (http://www.1hesam.com/?p=55)

Germanizer
February 8th, 2011, 23:26
آخه دوست عزیز چیزی ری استور نکرده و وارد نشده ! حجم هاست به اون اندازه تقریبا اشغال شده ولی هیچ کدوم فایلها اصلی وارد و ری استور نشدن !!!
این تصویر Home Directory ام هستش :

2015

تموم پوشه های public_html و public_ftp همه خالی هستن و غیر یه فایل htaccess هیچی توشون نیست !
الان به نظر شما چاره چیه ؟؟؟؟؟

khabaloo
February 9th, 2011, 00:53
مگه میشه حجم رو اشغال کنه ولی هیچی نیاد؟!!

soroushhost
February 9th, 2011, 01:29
به مدیر سرور بگین اکانتتون رو ریست کنه درست می شه، اگر بازم نشد به مدیر سرور بگین با ssh براتون restore کنه!

Germanizer
February 9th, 2011, 01:38
آقا خیلی ممنون از راهنماییتون حتما دیگه همین کارو می کنم
ولی آخه چیزی که هست نمیشه من هر بار و هر دفعه به مدیر سرور بگم این کارارو انجام بده
نکته اینکه دوستان لطفا به عکس آخری که گذاشتم یکم دقت کنید ، توی روت home ، یه پوشه ایجاد شده با نام ...... Backup ، اون حجمی که اشغال شده توی اون پوشه است
دوستان لطف کنید ببینید این پوشه برای چی اصلا به وجود اومده و اصلا باید باشه یا نه و یا طریقه درستش همینه یا اگر نیست چطور باید باشه

دوستان بی نهایت لطف می کنید پاسخ این مشکل رو بگید

soroushhost
February 9th, 2011, 03:26
فایل هارو دستی منتقل کن توی public-html بعضی مواقع اینجوری می شه (1 در 1000000000000)، اگه نشد دوباره backup بگیر و restore کن

khabaloo
February 9th, 2011, 03:42
حالا بنده خدا هم نگفت هر دفعه بده مدیر سیستم ریست کنه :) گفت واسه این دفه

حالا فعلا دستی انتقال بده اگه نشد که احتمالا همون ریست باید بکنی