توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست
mrshiran
May 7th, 2019, 14:25
با سلام
درخواست هاست با 100 گیگ حجم و پردازنده: ۴ هسته میزان رم: ۸ گیگ پورت: ۲۰۰ مگابیت تعداد وبسایت: نامحدود کنترل پنل: ® cPanel وب سرور: Litespeed گواهینامه SSL رایگان بک آپ روزانه دارای IP اختصاصی نیم سرور اختصاصی دسترسی Root لازم دارم افر اعلام فرمایید هم ایران و هم اروپا
negarnovin
May 7th, 2019, 14:43
با سلام
درخواست هاست با 100 گیگ حجم و پردازنده: ۴ هسته میزان رم: ۸ گیگ پورت: ۲۰۰ مگابیت تعداد وبسایت: نامحدود کنترل پنل: ® cPanel وب سرور: Litespeed گواهینامه SSL رایگان بک آپ روزانه دارای IP اختصاصی نیم سرور اختصاصی دسترسی Root لازم دارم افر اعلام فرمایید هم ایران و هم اروپا
سرور مجازی با کانفیگ هاست سی پنل
رم: 8 گیگ
سی پی یو: 4 هسته
هارد: 100 گیگ
ترافیک: نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
آپتایم 99%
نصب و کانفیگ حرفه ای سی پنل رایگان!
انتقال بکاپ رایگان!
نصب و کانفیگ فایروال و ورژن های مختلف پی اچ پی + ماژول اس اس ال رایگان
آی پی و نیم سرور اختصاصی
بکاپ روزانه و ماهیانه
تحویل تمامی سرویس ها به صورت آنی می باشد
با ماهیانه فقط 210 هزار تومان قابل ارائه می باشد
هزینه لایسنس اشتراکی سی پنل ماهیانه 30 تومان
با سلام
باسلام و احترام
درواقع سرور مجازی مناسب است برای شما با مشخصاتی که فرمودید / هاست چنین امکانات وسیعی به شما نخواهد داد .
پیشنهاد از سرور آلمان
رم 8 گیگ
سی پی یو 8 هسته
هارد 100 گیگ
1 ای پی اختصاصی
کانفیگ وب سرور / کانفیگ وبمیل و...
هزینه ماهانه 180.000 تومان
با همین مشخصات نیز روی سرور ایران هم قابل ارائه میباشد
لایسنس سی پنل بصورت رایگان روی سرویس های ما ارائه میشود
لایسنس لایت اسپید بصورت رایگان روی سرویس های ما ارائه میشود.
فعالسازی ssl رایگان برای شما انجام میشود
نصب و کانفیگ کلیه موارد نیز روی سرور شما انجام میشود.
تحویل سرور فورا پس از پرداخت.
پشتیبانی 24 ساعته / 3 شیفت کاری
سرور مدیریت شده هاستینگ (https://pardazit.com/server-hosting.html)
تفاوت سرور مدیریت شده با هاست اختصاصی در بک آپ گیری می باشد . هاست اختصاصی دارای بک آپ گیری خودکار است
تمامی امور فنی برعهده ماست - لایسنس های سرویس ها مطابق با پلن ها بر عهده ما می باشد - نصب و کانفیگ و پشتیبانی کاملا بر عهده ما می باشد
کیفیت بسیار بالا و تضمین شده می باشد
RoobinaServer
May 7th, 2019, 15:06
با سلام
سلام
این نیاز شما میشود سرور مجازی مدیریت شده.:53:
idesorena
May 7th, 2019, 15:15
سلام از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید ...
شرکت ایده ابتکار آفرینان سورنا
www.isorena.com
www.isorena.com/portal
tpark
May 7th, 2019, 16:12
با سلام
درخواست هاست با 100 گیگ حجم و پردازنده: ۴ هسته میزان رم: ۸ گیگ پورت: ۲۰۰ مگابیت تعداد وبسایت: نامحدود کنترل پنل: ® cpanel وب سرور: Litespeed گواهینامه ssl رایگان بک آپ روزانه دارای ip اختصاصی نیم سرور اختصاصی دسترسی root لازم دارم افر اعلام فرمایید هم ایران و هم اروپا
درود بر شما
پلن نمایندگی هاست ssd ایران با تمامی موارد مورد اشاره قابل ارایه است. (*دایرکت ادمین *بک آپ ماهانه)
لطفا کاربرد و بودجه مورد نظر رو برای من پخ کنید.
موفق و پیروز باشید.
Alizadeh74
May 7th, 2019, 16:28
با سلام
با سلام و عرض احترام
با منابع درخواستی - لایسنس و کانفیگ های درخواستی شما از ایران و اروپا با هارد ssd در خدمت شما هستیم.
ماه اول با لایسنس و کانفیگ: 149 هزار تومان با تخفیف ویژه!!
ماه های آتی با لایسنس: 110 هزار تومان!!
جهت سفارش پلن درخواستی تیکت (http://portal.afranetserver.ir/submitticket.php) ارسال فرمایید.
nazarkhani
May 8th, 2019, 20:46
با سلام
انتقال رایگان
http://safehosting.ir/portal/cart.php?gid=7
هارد ssd
اس اس ال رایگان + وب سرور لایت اسپید + آنتی شلر
پهنای باند و تمامی امکانت دیگر نامحدود ... بدون محدودیت
20 گیگ ماهانه 15 هزار تومان
100 گیگ ماهانه 45 هزار تومان
Hi Data
May 8th, 2019, 21:12
با سلام و احترام،
سرور درخواستی شما از دیتاسنترهای اروپا قابل ارائه است.
نصب و کانفیگ اولیه رایگان cPanel و دایرکت ادمین
امکان ارائه لایسنس های سیستمی