ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره alexa

hamed9292
May 6th, 2019, 01:27
سلام خدمت کاربران محترم وب هاستینگ تالک
میخواستم بپرسم من اگر تولبار و چیزای لازمه برای alexa رو روی سایت و وردپرس نصب کنم روی سئو سایت من تاثیری داره اصلا؟ تاثیر مثبت؟ یا alexa هیچ ربطی به سئو نداره؟

hamra
May 6th, 2019, 01:44
سلام
الگسا سالهاست که دیگه امتیازی محسوب نمیشه / الان باید روی رتبه های کلمات کلیدی سایتتون در گوگل و... تلاش کنید /

اگر صرفا میخواهید رتبه الکسا کمی بهتر بشه بله تولبار و این موارد بصورت خیلی جزئی میتونه تاثیر گذار باشه (فقط خیلی جزئی)

be099
May 6th, 2019, 03:33
الکسا تنها سایتیه که سالهاست تونسته صاحب سایتای ایرانیو سر کار بذاره ...:67:

Jime
May 6th, 2019, 10:34
هیچ ربطی به گوگل و سئو نداره
ولی وقتی کسی بخواد دو تا سایت رو مقایسه کنه یا اطلاعات بیشتری از سایتتون داشته باشه یا حتا سفارش تبلیغ بده اولین کار میره رتبه الکسا رو میبینه

sitetheme
May 6th, 2019, 12:30
درود، الکسا صرفا اطلاعاتی درباره میزان بازدید از یک وبسایت رو با تعیین یک رتبه میده و هیچ ارتباطی به سئو و گوگل نداره.
بنابراین نصب ابزار های این سایت هم کمکی در اون زمینه به شما نمیکنه.

M.Abooali
May 8th, 2019, 20:30
همیشه برای من جالب بوده دقیقا کسانی که مدام از منسوخ شدن یا قدیمی بودن الکسا میگن خودشان وقت قیاس سایت ها معیارشون الکسا قرار میگیره ...

مشکل این دسته از افراد این هست که هیچ وقت اصلا نفهمیدن الکسا برای چی اومده و کارش چی هست، برای همین دچار یک سو تفاهم می شن و فکر می کنن کارکرد الکسا قدیمی شده و مثلا سر کاری هست.

البته که خیلی از وبمستران ایرانی به اشتباه در تلاش برای بالا بردن الکسا با آمار فریبنده و دروغین هستند مثل غول های نت فارسی از جمله دیجی کالا و ... اما اگر الکسای پاک و تمیزی داشته باشه سایت شما میتوانید خیلی استفاده های خوب اماری ازش کنید. البته اگر اصول حرفه ای وب مستری را بلد باشید.

tchapnegar
May 9th, 2019, 15:22
با گفته این دوستمون موفق هستم و اصلا مبنایی بر تعیین رتبه در الکسا علمی نیست
از moz و وبمستر گوگل خروجی هاتون رو کنترل کنید

itsecure
May 13th, 2019, 01:01
اطلاعات تکمیلی دراین مورد رو می تونید در لینک زیر بخونین
رنک الکسا (https://www.webmasterfa.com/increase-alexa-rank/)

hamed9292
May 15th, 2019, 22:23
هم الکسا لازمه هم امارگیر معتبری مثله گوگل
منتها ایران چون سایتارو فی لتر و...میکنه هیچکدوم!
باید بگی طرف یه کد امارگیر بزاره بررسیش کنی اونم باز نمیشه میشه راحت ای پی فیک انداخت و ربات بازدید بشه!
تو ایران کلا دوره سایتو خط بکش دیگه لزومیتی نداره همه تو تلگرام اینستان عزیزم فقط سایتا معروف و خدماتی خواهن موند با این وضعیتی که درست شده
این چیزی که شما میگین انگیزه همرو از بین میبرین عزیزم . اینستا و تلگرام برای یک سری کارها هست و سایت هم برای یک سری کارها .
کاربران و استفاده کنندگان از اینترنت روز به روز دارن بیشتر میشن و همینطور روز به روز استفاده کنندگان از سایت گوگل و سرچ کردن یک سری چیزها که توی این تو اپلیکیشن بهش نرسیدن که 80% هم همینطوره . بعد وارد یکی از سایت ها میشن و این میشه یک بازدید و همینطور رتبه الکسا خوب :)
شما جزو اون افرادی هستید که توی Seo خیلی ضعیف هستید به همین علت سایتتون رتبه نگرفته و توی صفحه اول گوگل ندیدینش :) برای همین این حرفو زدید :) قصد توهین به کسیو نداشتم ببخشید ولی این نظر شخصی بنده بود

mrcloner
May 31st, 2019, 15:45
هیچ حرفه ای و باتجربه ای نمیاد بگه من با تجربه م و تو 10 درصدشم نداری! آدم هر چی حرفه ای تر و باتجربه تر بشه تازه می فهمه چقدر بلد نیست ! و ادعاش کم تر میشه. و قطعا شما تا وقتی این تصور را درخودت داری در زمره ی با تجربه و حرفه ای ها قرار نمی گیری :)

hoss-far
May 31st, 2019, 17:13
اصلا آمار الکسا چندان هم که می گن دقیق نیست

shayantl
June 3rd, 2019, 16:46
سلام الکسا رو راحت میشه دور زد و رتبه رو افزایش داد ولی باید به این توجه کنید که الکسا اصلا ربطی به تاثیر سئو و بالا رفتن در گوگل نداره ولی الان معیار خیلی از سایت های ایرانی الکسا هستش اگه میخوایین سایتتون رو بفروشین روش کار کنید در غیر صورت ولش کنین

ms313
June 3rd, 2019, 17:46
سلام خدمت کاربران محترم وب هاستینگ تالک
میخواستم بپرسم من اگر تولبار و چیزای لازمه برای alexa رو روی سایت و وردپرس نصب کنم روی سئو سایت من تاثیری داره اصلا؟ تاثیر مثبت؟ یا alexa هیچ ربطی به سئو نداره؟

طبق گفته الکسا تاثیر داره، اگه تولبار رو نصب کنید.
سئو مبحثی جداست و الکسا رتبه سایت شما رو با معیار میزان مصرفی ترافیک سایت شما نشون میده.

19sa
June 3rd, 2019, 19:33
الکسا یک سیستم رتبه بندی هست و هرگز ربطی به سئو ندارد

بهترین سیستم رتبه بندی جهان که تمام سیستم های مشابه را در طی سال های اخیر شکست داده

حتی گوگل جلوی الکسا زانو زد و سیستم پیج رنک خودش رو برای همیشه خاموش کرد

الان یه نفر می خواد از یک فروشگاه اینترنتی خرید کند اول از همه به الکسا نگاه میکنه

دوستان الکسا رو خوب درک نکردن اومدن ضدش سخنرانی میکنن

الکسا اگر هم بد باشه ولی چیزی جایگزینش نیست

itsecure
June 4th, 2019, 10:43
دانستن رتبه سایتتان راهی است که می تواند کمک کند که آیا سئو به درستی در وب سایت شما استفاده شده است و یا اینکه نیاز به بهبود دارد. برای آنالیز این معیار، ابزارهایی بسیاری وجود دارد که مشخص می کند سئو شما چقدر خوب کار می کند. مشهورترین ابزار برای ارزیابی این معیار رتبه الکسا است. اما چقدر رتبه الکسا برای سئو شما اهمیت دارد؟
بیشتر متخصصین سئو پیشنهاد می دهند که از سئو برای افزایش رتبه الکسا (https://www.webmasterfa.com/increase-alexa-rank/) استفاده نکنید. اما چرا زمانی که تکنیک‌های سئو را برای وب سایتتان استفاده می کنید، رتبه الکسا به صورت صعودی بهبود می یابد! آیا این نشان دهنده این نیست که بهترین تکنیک برای الکسا سئو است؟!

یکی از مزایای رتبه الکسا، افزایش قابل توجه رتبه صفحه در موتورهای جستجو می باشد و همچنین رتبه بالاتری از الکسا می تواند سبب محتواهای بیشتری از طرف نویسندگان مهمان شود چرا که افراد بیشتری تمایل پیدا می کنند که برای وب سایتی با رتبه بالاتر بنویسند.
می توان گفت سئو به طور مستقیم بر روی الکسا تاثیر نخواهد داشت ولی می توانید با بهبود مواردی از سئو به رتبه الکسای بهتری دست یابید.

tarfandcity
June 7th, 2019, 23:00
سلام
الکسا اصلا نمیتونه روی سءو سایت تاثیر بزار اما در کل به طور اجمالی اطلاعاتی از سایت رو به شما میده که می‌فهمید ارزش داره مثلا روی بررسی فلان سایت وقت گذاشت برای تبلیغ و سایر موارد یا نه