توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد پنل هتزنر
mreza_68m
May 5th, 2019, 15:38
دوستان سلام
اگر من پنل هتزنر داشته باشم و سرور ابری بگیرم و ایپی بگیرم هیلتر که شد ایپی رو کنسل کنم ایپی جدید بگیرم امکان پذیر هست؟
ام تی استفاده می کنم و هیلتر میشه
- - - Updated - - -
یا اینکه میشه سرور ابری رو روزانه سفارش داد با مثلا 20 ایپی بعد که دیگه اون روز تمام بشه ایپی ها هم کنسل بشه؟ فرداش دوباره سفارش داده بشه ایپی های جدید میده؟
ULTRAWEB
May 5th, 2019, 15:46
شدن میشه ولی خوب چکاری هس ام تی نصب نکنین چیزای دیگه نصب کنین که این مشکل برای سرورتون پیش نیاد
mreza_68m
May 5th, 2019, 16:12
شدن میشه ولی خوب چکاری هس ام تی نصب نکنین چیزای دیگه نصب کنین که این مشکل برای سرورتون پیش نیاد
نیاز هست که از ام تی استفاده بشه
میشه روزانه سرور سفارش داد با ایپی های جدید؟
amirizadi
May 5th, 2019, 17:13
40 تا باید سفارش بدید تا یک سالم داخلش پیدا بشه 8-}
hamra
May 5th, 2019, 17:17
مکافاتی شده این شیلترینگ و.... برای ما ایرانی ها !!
amirizadi
May 5th, 2019, 17:48
شرایط کنونی این هست و واقعا تاسف باره در مورد *****ینگ
اما اینکه یکسری فقط منافع خودشون را در نظر میگیرن و هر کجا پاشون باز میشه نتیجه خوبی نمیده - نمونه همین مورد - یا موردی که چندین سال پیش در دیتا سنتر ovh اتفاق افتاد یا.........
این سرویس در ایران محدودیت داره چه اجباریه روزی ۳ بار ای پی عوض بشه !!
نمیدونم چه نفعی داره این موضع !!!
از مورد دیگه ای استفاده بشه که این مشکلات را نداشته باشه و مشکل برای دیگران هم درست نکنیم
نتیجش این میشه میخواهیم یک وی پی اس بسازید باید چندین بار بزنید تا یک ای پی سالم داخلش در بیاد
DaryaHost
May 5th, 2019, 20:15
دوستان سلام
اگر من پنل هتزنر داشته باشم و سرور ابری بگیرم و ایپی بگیرم هیلتر که شد ایپی رو کنسل کنم ایپی جدید بگیرم امکان پذیر هست؟
ام تی استفاده می کنم و هیلتر میشه
- - - Updated - - -
یا اینکه میشه سرور ابری رو روزانه سفارش داد با مثلا 20 ایپی بعد که دیگه اون روز تمام بشه ایپی ها هم کنسل بشه؟ فرداش دوباره سفارش داده بشه ایپی های جدید میده؟
تلگارم در ماس باشید
سرویسی خاص برای Mt قابل ارایه است
ضد شیلتر
09212182842
mreza_68m
May 6th, 2019, 02:03
دوستان ما یه سوال پرسیدیم میشه یا نمیشه
دیگه داستان نداشت که
TeraServerCo
May 6th, 2019, 15:16
دوستان ما یه سوال پرسیدیم میشه یا نمیشه
دیگه داستان نداشت که
به لطف امثالهم و فعالیت امثالهم یک اپی سالم برای بقیه نمونده که برای هر کار دیگه هم بشه استفاده کرد ۹۰٪ تو شبکه ایران بلاک شدند
mreza_68m
May 7th, 2019, 14:32
ممنون از همه دوستانی که اومدن از لطف من تشکر کردن
ان شا ا... تلاشم رو بیشتر می کنم
ما یه سوال کردیم دوستان مثل اینکه هرچی ناراحتی دارن از جاهای دیگه میان این تاپیک
اگر جوابی نمیخواید بدید اسپم هم ندین
shayantl
May 15th, 2019, 10:15
دوست من اگه زیاد سرویس سفارش بدین و ببندین باعث میشه پنلتون از طرف هتزنر بسته شه مراقب باشید چون سر دو سه تا مشتری ما این اتفاق افتاده