PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک شکایت ریجستر از icann

speednet
May 5th, 2019, 13:19
سلام
دوستان بنده میخوام از یک ریجستری شکایت کنم متاسفانه هر چقدر سرچ کردم لینک شکایت icann رو پیدا نکردم
لطفا دوستانی که این لینک رو دارن زحمت بکشن و برام ارسال کنن.

ULTRAWEB
May 5th, 2019, 15:50
به دفتر اسیایی اش زنگ بزن مشکلاتتو بگو راهنماییت میکنن
اگرم بتونی حضوری بری عالی تر هس اگر اشنایی داری تو استانبول بگو بره

Hakki Yeten Cad. Selenium
Plaza No:10/C K:10
34349 Istanbul, Turkey
Tel: +90 212 999 6222

Kian
May 5th, 2019, 18:06
سلام

https://www.icann.org/complaints-office

https://survey.clicktools.com/app/survey/response.jsp

speednet
May 5th, 2019, 22:20
به دفتر اسیایی اش زنگ بزن مشکلاتتو بگو راهنماییت میکنن
اگرم بتونی حضوری بری عالی تر هس اگر اشنایی داری تو استانبول بگو بره

Hakki Yeten Cad. Selenium
Plaza No:10/C K:10
34349 Istanbul, Turkey
Tel: +90 212 999 6222

سلام
از یه سایتی که ریجستر اصلی هست دامنه ثبت کردم و چند سرویس تریال همراش سفارش دادم بعد اینکه سرویس تریال تموم شد سرویس بسته شد و فاکتور شد بعد چند مدت کلا دسترسی بنده رو به پنل بستن و هیچ گونه مدیریتی روی دمنه ندارم تماس گرفتم گفتن شما 174 دلار فاکتور پرداخت نشده دارید باید پرداخت کنید تا پنل براتون باز بشه

ULTRAWEB
May 8th, 2019, 14:16
کجا بوده شاید از ایناس سال اول دامنه ده دلاری رو یک دلار میده بعدش جندبرابرشو جبران میکنه:) در سالهای بعد
از اونجایی میگی ریجیستراصلی هس اونجایی ثبت کردی پس مطمئنااااا حق اینکارو داره و شاید پیگیریتم به نتیجه نرسه

esmaeil95
May 8th, 2019, 14:55
سلام
از یه سایتی که ریجستر اصلی هست دامنه ثبت کردم و چند سرویس تریال همراش سفارش دادم بعد اینکه سرویس تریال تموم شد سرویس بسته شد و فاکتور شد بعد چند مدت کلا دسترسی بنده رو به پنل بستن و هیچ گونه مدیریتی روی دمنه ندارم تماس گرفتم گفتن شما 174 دلار فاکتور پرداخت نشده دارید باید پرداخت کنید تا پنل براتون باز بشه

اصولا این سوریس ها کامل توضیح داده میشه تو قوانین و شرایط در نتیجه نمیشه شکایتی کرد

speednet
May 9th, 2019, 22:14
کجا بوده شاید از ایناس سال اول دامنه ده دلاری رو یک دلار میده بعدش جندبرابرشو جبران میکنه:) در سالهای بعد
از اونجایی میگی ریجیستراصلی هس اونجایی ثبت کردی پس مطمئنااااا حق اینکارو داره و شاید پیگیریتم به نتیجه نرسه

سلام
از 1 and 1 iono متاسفانه
دوتا دامنه دات نت هست که از اینجا ثبت کردم چون سرویس هاست یکساله سفارش میدادی دامنه رو رایگان روش میداد بعد پکیج ها چون تریال بود سفارش دادم بعد اتمام براشتن فاکتور کردن الان هم میگن 174 دلار بده موندم چیکار کنم
قوانین اینا و فاکتور براتون پیوست کردم به نظرتون را چاره چیه
من از گو ددی هم دارم خیلی هم دارم از این هم ارزونتر داده ولی این بازیا رو در نیاورده

gharibion
May 10th, 2019, 00:48
سلام
از 1 and 1 iono متاسفانه
دوتا دامنه دات نت هست که از اینجا ثبت کردم چون سرویس هاست یکساله سفارش میدادی دامنه رو رایگان روش میداد بعد پکیج ها چون تریال بود سفارش دادم بعد اتمام براشتن فاکتور کردن الان هم میگن 174 دلار بده موندم چیکار کنم
قوانین اینا و فاکتور براتون پیوست کردم به نظرتون را چاره چیه
من از گو ددی هم دارم خیلی هم دارم از این هم ارزونتر داده ولی این بازیا رو در نیاورده

قبل از اینکه یک سال تموم بشه و دوره Trial تمام شه باید اقدام به انتقال می کردید .

speednet
June 21st, 2019, 13:22
تشکر از دوستان بعد از پیگیرهای تونستیم کد انتقال دامنه هارو بگیریم