توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران
ahmadjanam98
May 2nd, 2019, 18:45
شرمندم از سوالی که میپرسم . من تو محل کارم برای ورود به برنامه ای خاص که تحت اینترنت اکسپلورر کار میکنه مجبورم به *** خاصی وصل بشم و قفل سخت افزاری هم باید به سیستم وصل باشه . حالا میخوام چند نفر همزمان از اون قفل سخت افزاری استفاده کنند . با خرید سرور مجازی میتونم این کار رو بکنم؟ اگه جای اشباهی سوال پرسیدم خواهش میکنم منو به تاپیک مربوطه بفرستید با تشکر .
RoobinaServer
May 2nd, 2019, 18:50
شرمندم از سوالی که میپرسم . من تو محل کارم برای ورود به برنامه ای خاص که تحت اینترنت اکسپلورر کار میکنه مجبورم به *** خاصی وصل بشم و قفل سخت افزاری هم باید به سیستم وصل باشه . حالا میخوام چند نفر همزمان از اون قفل سخت افزاری استفاده کنند . با خرید سرور مجازی میتونم این کار رو بکنم؟ اگه جای اشباهی سوال پرسیدم خواهش میکنم منو به تاپیک مربوطه بفرستید با تشکر .
سلام
بله میتوانید با سرور مجازی فلش قفل سخت افزاری را در اینترنت به اشتراک بگذارید و هر کسی در جهان دسترسی اینترنت داشته باشد میتواند از آن استفاده نماید.
در خدمتیم : http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?show=vps-discount-low
باتشکر
company_hosting
May 2nd, 2019, 18:53
شرمندم از سوالی که میپرسم . من تو محل کارم برای ورود به برنامه ای خاص که تحت اینترنت اکسپلورر کار میکنه مجبورم به *** خاصی وصل بشم و قفل سخت افزاری هم باید به سیستم وصل باشه . حالا میخوام چند نفر همزمان از اون قفل سخت افزاری استفاده کنند . با
خرید سرور مجازی میتونم این کار رو بکنم؟ اگه جای اشباهی سوال پرسیدم خواهش میکنم منو به تاپیک مربوطه بفرستید با تشکر .
سلام
همان طور که همکار دیگر فرمودند میتونید انجام بدید و مشکلی نمیباشد
امکان ارائه قرارداد ، فاکتور رسمی ، برای سازمان ها و شرکت ها نیز می باشد
ali.mohamadi
May 2nd, 2019, 19:20
با سلام
احتراما:
بله میتوانید این کار را انجام دهید
سرور مجازی ایران
برج میلاد
مجازی ساز KVM
داشبورد مدیریت سرور ( ریست ، خاموش ، روشن ، تغییر سیستم عامل با یک کلیک )
تحویل آنی بعد از خرید
پشتیبانی 24 ساعته
8سال سابقه
پشتیبانی تلفنی 9 صبح تا 12 شب (شنبه تا پنج شنبه )
لینک سفارش : کلیک کنید (https://hostino.asia/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C/)