توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی
Rezash
April 28th, 2019, 12:17
سلام
رم : حداقل ۲
هارد : ۵۰ گیگ
استفاده : mtproto
قیمت : معقول
امکان تحویل آنلاین سرور و پنل وجود داشته باشد تا در صورت بلاک شدن بتونیم سفارش جدیدی ثبت کنیم و ای پی از رنج دیگه داشته باشید
تضمین بلاک نبودن آی پی در ابتدای کار در همه isp ها
تست نمیخوام ولی تضمین بازگشت وجه صرفا جهت اطمینان از ***** نبودن ای پی به مدت محدود اگر بدید ممنون میشم
لطفا کلود هتزنر آفر ندید همه ای پی هایی که تست کردم حداقل در یک اپراتور مشکل داشتند
arminkit1
April 28th, 2019, 12:56
سلام
رم : حداقل ۲
هارد : ۵۰ گیگ
استفاده : mtproto
قیمت : معقول
امکان تحویل آنلاین سرور و پنل وجود داشته باشد تا در صورت بلاک شدن بتونیم سفارش جدیدی ثبت کنیم و ای پی از رنج دیگه داشته باشید
تضمین بلاک نبودن آی پی در ابتدای کار در همه isp ها
تست نمیخوام ولی تضمین بازگشت وجه صرفا جهت اطمینان از ***** نبودن ای پی به مدت محدود اگر بدید ممنون میشم
لطفا کلود هتزنر آفر ندید همه ای پی هایی که تست کردم حداقل در یک اپراتور مشکل داشتند
سلام
از انگلیس موجود هست
https://one3erver.com/uk-kvm-vps/
قبل از سفارش در ارتباط باشید" سرور تحویل داده میشه خدمتتون" اگر از همه isp ها پینگ داشتید سپس اقدام به نصب ام تی کنید
امکان ارائه آی پی و سرور جدید در هر زمان هم مقدور هست
Farzad90
April 28th, 2019, 13:47
39203
باسلام سرویس مورد نظر از آلمان و فنلاند قابل ارائه است.
دارای نماد اعتماد
سیستم عامل انتخابی
ارائه فاکتور روزانه (ارسال درخواست به پشتیبانی)
تخفیف 20 درصدی در خرید های سالانه
آی پی رو قبل از تحویل بررسی می کنیم که بلاک نباشه و تحویل می دیم
در پنل مدیریت امکانات زیر موجود می باشند:
روشن - خاموش - ریبیلد - ری استارت - تغییر رمز سرور
https://zohalhost.com/vps/cloud
سلام
فروش سرور کلود برای پروکسی کاملا کار اشتباهیه ( درصورتی که فروش شما به من مربوط نمیشه)
ولی خب وقتی افرادی مثل شما برای پروکسی افر سرور کلود هتزنر رو میده و یکی تهیه میکنه و کلی ایپی مسدود میکنه
و اون ایپی ها گیر ما میاد که همش برای مشتری که کارش چیز دیگست باید سرور روحذف باز ایجاد کنیم.
همین دیروز 8 بار سرور تعویض کردم تا یک ایپی درست بهمون داده شد.
Rezash
April 28th, 2019, 14:38
سلام
فروش سرور کلود برای پروکسی کاملا کار اشتباهیه ( درصورتی که فروش شما به من مربوط نمیشه)
ولی خب وقتی افرادی مثل شما برای پروکسی افر سرور کلود هتزنر رو میده و یکی تهیه میکنه و کلی ایپی مسدود میکنه
و اون ایپی ها گیر ما میاد که همش برای مشتری که کارش چیز دیگست باید سرور روحذف باز ایجاد کنیم.
همین دیروز 8 بار سرور تعویض کردم تا یک ایپی درست بهمون داده شد.
شما تازه شانس آوردی با ۸ بار ای پی بدون مشکل گیرت اومده
من تقریبا ۱۵ الی ۲۰ بار تلاش کردم. همش ای پی تکراری یا مشکل دار بود حتی با ۱۰ درخواست همزمان. پشتیبانی هتزنر هم میگه کاری از دست ما بر نمیاد و البته حقم داره