توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در Raid
rada1470
April 25th, 2019, 17:23
سلام بر عزیزان
برای Raid کردن نرم افزاری هاردهای NVME در ویندوز سرور 2019 یک سرور در هتزنر به مشکل خوردم ....
فرمت هارد ها GPT است !!!!
لطفا اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه
Alt+F4
April 26th, 2019, 01:12
سلام
فرمت هارد ها که قابل تغییر است
سرور hp است؟
دسترسی به ilo دارید؟
https://documentation.online.net/en/dedicated-server/hardware/raid/configure-raid-kvm-ilo-p420-graphic
rada1470
April 26th, 2019, 08:50
سلام
فرمت هارد ها که قابل تغییر است
سرور hp است؟
دسترسی به ilo دارید؟
https://documentation.online.net/en/dedicated-server/hardware/raid/configure-raid-kvm-ilo-p420-graphic
درود بر شما
سرور هتزنر هست با 2 هارد NVMe که ویندوز سرور 2019 نصب کردم الان امکان رید نرم افزاری نمیده ....
نمیدونم مشکل از فرمت هاردهاست که GPT هست یا چیزه دیگه ....
Alt+F4
April 26th, 2019, 10:04
آقا جان رید رو قبل از نصب ویندور باید کانفیگ کرد-شاید اشتباه کنم!
ولی رید نرم افزاری،منظور نرم افزار اضافه در خود ویندوز نیست،
رید نرم افزاری مثل b140i در خود سخت افزار تعریف شده مثل گرافیک آنبورد،ولی از رم سیستم استفاده میکنه و سرعتش هم کم هست،
و هنگام نصب ویندوز باید درایور رید را بشناسونید تا هارد سیستم شناخته بشه،
ولی قبل از همه این ها باید رید را در تنظیمات ست آپ سیستم بسازید.
اگر اطلاعات کافی بود که انجام بدهید،
اگر عجله داشتید،hpsms@ ای دی تلگرام من هست ، دسترسی بدهید تا براتون انجام بدم.
و برادر حتما،حتما،ازشون بخواهید که رید کنترل براتون نصب کنن،خیلی داخل سرعت تاثیر میگذاره رید نرم افزاری و از اون ور مقداری از رم رو اشغال میکنه،
شمایی که هارد nvme گرفتید حتما برای سرعتش گرفتید،پس برای استفاده از حد اکثر سرعت رید سخت افزاری استفاده کنید.
موفق باشید
mehriz
April 27th, 2019, 00:39
سلام
وقت بخیر
رید نرم افزار اصلا استفاده نفرمایید
زمان رید هم کش و فعال نمایید
rada1470
April 27th, 2019, 00:47
سلام
وقت بخیر
رید نرم افزار اصلا استفاده نفرمایید
زمان رید هم کش و فعال نمایید
وقت شما هم به خیر ....
سرورهای هتزنر رید سخت افزاری ندارند و مجبوریم داخل محیط ویندوز 2 عدد هار را رید 1 نرم افزاری ببنیدیم ... که الان به مشکل خوردیم !!!
همچنین ظاهرا تکنولوژی هاردهای NVMe به گونه ای است که امکان رید سخت افزاری وجود ندارد ...