PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال whmcs و wordpress از هاست به هاست دیگر

hamed9292
April 22nd, 2019, 19:08
سلام دوستان . طبق عنوان که گفتم میخوام هاست سایت رو تغییر بدم و whmcs روی ساب دامنه و wordpress روی خود دامنه دارم .
بعد میخواستم بپرسم دستی که کار رو انجام بدم بهتره یا با سیستم backup خود cpanel ؟ مشکلی برای سیستم وردپرس یا whmcs پیش نمیاد؟
من تا حالا هاست عوض نکردم لطفا یک راهنمایی کامل بکنید مرحله به مرحله کارهایی که باید برای انتقال فایل ها انجام بدم . ممنون میشم

hamra
April 22nd, 2019, 19:30
کنترل پنل یکی هست هر دو طرف ؟ (در اینصورت فول بکاپ بگیرید و لینک فول بکاپ رو بدید هاستینگتون ریستور کنند .(ساده ترین )
یا اطلاعات اکانت هاستتون رو به هاستینگتون ارسال کنید تا براتون انتقال رو انجام بدن

----
اگر خودتون میخواهید ریستور کنید روش های مختلف هست /
از طریق اف تی پی بکاپ گیری و انتقال رو انجام بدید بعد ریستور کنید با خیال راحت
ویا ...
راه زیاد هست

hamed9292
April 22nd, 2019, 19:47
کنترل پنل یکی هست هر دو طرف ؟ (در اینصورت فول بکاپ بگیرید و لینک فول بکاپ رو بدید هاستینگتون ریستور کنند .(ساده ترین )
یا اطلاعات اکانت هاستتون رو به هاستینگتون ارسال کنید تا براتون انتقال رو انجام بدن

----
اگر خودتون میخواهید ریستور کنید روش های مختلف هست /
از طریق اف تی پی بکاپ گیری و انتقال رو انجام بدید بعد ریستور کنید با خیال راحت
ویا ...
راه زیاد هست
با روش فول بک اپ (ساده ترین راه ) مشکلی برای سیستم ها پیش نمیاد؟ امتحان کردید؟ بعده اپلود قول بک اپ دیگه نیاز به وارد کردن اطلاعات فایل ها به صورت دستی نیست؟

hamra
April 22nd, 2019, 19:50
خیر چه مشکلی باید پیش بیاد ؟/ خیر نیاز به وارد کردن هیچ اطلاعاتی ندارید

شما فول بکاپ بگیرید / لینک مستقیم دانلود فول بکاپ رو برای هاستینگتون ارسال کنید تا بکاپ رو ریستور کندد یک دقیقه ای .(یا اطلاعات هاست رو بدید هاستینگتون خودشون کارهارو انجام میدن)

hamed9292
April 22nd, 2019, 19:57
خیر چه مشکلی باید پیش بیاد ؟/ خیر نیاز به وارد کردن هیچ اطلاعاتی ندارید

شما فول بکاپ بگیرید / لینک مستقیم دانلود فول بکاپ رو برای هاستینگتون ارسال کنید تا بکاپ رو ریستور کندد یک دقیقه ای .(یا اطلاعات هاست رو بدید هاستینگتون خودشون کارهارو انجام میدن)
خیلی خیلی از شما ممنونم بابت راهنماییتون . اگز این انتخابمم اشتباه بود حتما از خودتون سرویس خریداری میکنم به دلیل سطح داناییتون .o:-);)

hamra
April 22nd, 2019, 21:51
خیلی خیلی از شما ممنونم بابت راهنماییتون . اگز این انتخابمم اشتباه بود حتما از خودتون سرویس خریداری میکنم به دلیل سطح داناییتون .o:-);)
خواهش میکنم درخدمتتون هستیم

hamed9292
April 24th, 2019, 22:00
دوستان من به مشکل بر خوردم
اطلاعات رو از هاست قبلی انتقال دادم و حالا با سیستم whmcs مشکل پیدا کردم . موقع وارد شدن به هرجای سیستم whmcs با ارور زیر مواجه میشم
Fatal error: The file /home/artagame/public_html/clientarea/admin/index.php cannot be run by the ionCube Loader. Please ask the script provider to supply an encoded file that can run on your version of PHP, 5.3. in Unknown on line 0

mohammadsj
April 24th, 2019, 22:10
ورژن php عوض کنید ببینید مشکل برطرف میشه.
اگر برطرف نشد، ورژن ioncube به هاستینگ بگید آپدیت کنه.

hamed9292
April 24th, 2019, 23:49
ورژن php عوض کنید ببینید مشکل برطرف میشه.
اگر برطرف نشد، ورژن ioncube به هاستینگ بگید آپدیت کنه.
خیلی ممنونم با تغییر ورزن php مشکل حل شد . یاعلی

bazaryabi
April 24th, 2019, 23:49
ioncube باید فعال کنید/ چک کنید ببینید فعال هست / ioncube10 رو فعال کنید

hamed9292
April 24th, 2019, 23:55
ioncube باید فعال کنید/ چک کنید ببینید فعال هست / ioncube10 رو فعال کنید
مشکل حل شد دوست عزیز . مشکل از نسخه php بوده . یاعلی