توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اتصال سویچ بانک ملت
mirmohsen
April 22nd, 2019, 11:46
سلام دوستان.من از درگاه به پرداخت ملت استفاده میکنم. از دیروز تاحالا هیچ تراکنشی ازین درگاه برام صورت نگرفته. اتصال با درگاه انجام میشه ها فقط وقتی اطلاعات کارت بانکی رو میزنم و تایید رو میزنم ارور میده که ارتباط با سویچ بانکی برقرار نشده.
با چندین کارت مختلف حتی ملت کارت انجام دادم اما نشد
مشکل بنظر شما از چیه؟ درگاهم مسدوده؟
amirizadi
April 22nd, 2019, 11:52
سلام
بهتره با به پرداخت تماس بگیرید
اگر با کارتهای مختلف این کار را انجام داده اید و همپی به این شکل هست حتما مشکلی در درگاه شما وجود دارد
hamra
April 22nd, 2019, 11:59
سلام دوستان.من از درگاه به پرداخت ملت استفاده میکنم. از دیروز تاحالا هیچ تراکنشی ازین درگاه برام صورت نگرفته. اتصال با درگاه انجام میشه ها فقط وقتی اطلاعات کارت بانکی رو میزنم و تایید رو میزنم ارور میده که ارتباط با سویچ بانکی برقرار نشده.
به پشتیبانی اطلاع بدید برسی کنند شایت از ای پی باشه
گاها پیش میاد که ای پی اعلام میکنید و ذکر میکنند فعال کردند اما درواقع فعال نمیکنند./ نمیدونم چه کاری انجام میدن که پشتیبانی رو رها کردند/ قدیما که تازخ درگاه ارائه میدادند پشتیبانیشون خوب بود فقط!
amirizadi
April 22nd, 2019, 12:02
به پشتیبانی اطلاع بدید برسی کنند شایت از ای پی باشه
گاها پیش میاد که ای پی اعلام میکنید و ذکر میکنند فعال کردند اما درواقع فعال نمیکنند./ نمیدونم چه کاری انجام میدن که پشتیبانی رو رها کردند/ قدیما که تازخ درگاه ارائه میدادند پشتیبانیشون خوب بود فقط!
سلام
ای پی اگر اشتباه باشه همان اول کار ارور میگیره و به درگاه نمیرسه
mirmohsen
April 22nd, 2019, 12:10
نه از ای پی نیست. چون من هفته پیش ای پی رو عوض کردم و بعد اونم اوکی بود و کار میکرد.
پشتیبانی هم تیکت زدم جواب نمدین.زنگ هم میزنی کلی باید پشت خط بمونی
hamra
April 22nd, 2019, 12:36
نه از ای پی نیست. چون من هفته پیش ای پی رو عوض کردم و بعد اونم اوکی بود و کار میکرد.
پشتیبانی هم تیکت زدم جواب نمدین.زنگ هم میزنی کلی باید پشت خط بمونی
کلا پشتیبانی به پرداخت تعطیله الان یکی دو ساله
بعد از 2-3 روز احتمالا تیکتتون رو پاسخ بدن
با شماره
27312734 داخلی 4 تماس بگیرید / آقای حسینی / بخش پشتیبانی فنی و برنامه نویسی هستند
mehdi741
April 22nd, 2019, 15:21
=======================================
ترمینالتون مسدود شده حتما شاکی چیزی داشتید شکایت کرده
mirmohsen
April 22nd, 2019, 15:28
=======================================
ترمینالتون مسدود شده حتما شاکی چیزی داشتید شکایت کرده
اره همینطوره گویا. باید چیکار کرد الان؟
tabanpay
April 22nd, 2019, 15:47
درگاهتون مسدود شده 100% شکی نیست حالا ببینید کد ملی شما رفته بلک لیست یا فقط همین درگاه - اگر از شرکت های دیگه درگاه دارید تست کنید
mirmohsen
April 22nd, 2019, 16:00
درگاهتون مسدود شده 100% شکی نیست حالا ببینید کد ملی شما رفته بلک لیست یا فقط همین درگاه - اگر از شرکت های دیگه درگاه دارید تست کنید
اره همه درگاه های سایتام به فنا رفت. میگن فروش ماهواره ای داشتی. اخه منو چه به ماهواره
دلیل چرت
الان من چیکار میتونم بکنم تا از بک لیست در بیام
hamra
April 22nd, 2019, 16:04
اره همه درگاه های سایتام به فنا رفت. میگن فروش ماهواره ای داشتی. اخه منو چه به ماهواره
دلیل چرت
الان من چیکار میتونم بکنم تا از بک لیست در بیام
تعداد تراکنش ها تقریبا در طول روز چه تعداد بوده و حدود چه مبلغی ؟
جدیدا این مورد رو خیلی از دوستان اعلام میکنند که درگاه ها رو مسدود کردن /
باز میکنند ولی کمی زمانبر هست
mirmohsen
April 22nd, 2019, 16:08
تعداد تراکنش ها تقریبا در طول روز چه تعداد بوده و حدود چه مبلغی ؟
جدیدا این مورد رو خیلی از دوستان اعلام میکنند که درگاه ها رو مسدود کردن /
باز میکنند ولی کمی زمانبر هست
من روزی معمولا 200 تا 300 هزار تومن داشتم تراکنش.
حالا باید چیکار کرد تا باز بشه
شما در این مورد میتونید کمکم کنید
amirizadi
April 22nd, 2019, 16:39
فکر میکنم از طریق شاپرک باید پیگیری کنید
mirmohsen
April 22nd, 2019, 16:54
فکر میکنم از طریق شاپرک باید پیگیری کنید
تلفنی انجام میدن بنظر شما؟ چند روز طول میکشه؟ ایا امکانش هست
almandata
April 22nd, 2019, 17:09
تلفنی انجام میدن بنظر شما؟ چند روز طول میکشه؟ ایا امکانش هست
اگه درگاه واسطی که باید تو مرحله پرداخت یاری باشی تا باز کنن برات
اگه کاربر عادی هستی باید ثابت کنی تراکنشاتو
اینطوریم نیست بگی یا باز میکنی یا میرم داخل انجمن ها علیه تون میگم
مستند درست و حسابی که تایید کنه تراکنش هاتون برای چه کاری بوده اگه بتونی ثابت کنی 48 ساعته باز میکنن برات نتونی که هیچی
با شاپرک داخلی 3 صحبت کن
mehdi741
April 22nd, 2019, 18:18
فقط لازمه یکی ریپورت کد پذیرنده ترمینالتون حالا به شرکت مربوطه مثلا به پرداخت ملت بده تیم نظارتی وارد عمل میشه ماشالا برای چنین کارهایی سریع سیر وارد عمل میشن و دستور مسدود سازی رو به بخش فنی صادر میکنند و ترمینالتون به همین سادگی مسدود میشه ..همین دو سه روز پیش هم چندین درگاه دوستانم که از پارسیان بود رو مسدود کردند ......تمامی این موارد ها بر میگرده حالا به کسی که شاکی هست گزارش میدن یا رقیب ها برای اینکه طرف مقابل رو از میدان به در کنند .....
almandata
April 22nd, 2019, 20:13
فقط لازمه یکی ریپورت کد پذیرنده ترمینالتون حالا به شرکت مربوطه مثلا به پرداخت ملت بده تیم نظارتی وارد عمل میشه ماشالا برای چنین کارهایی سریع سیر وارد عمل میشن و دستور مسدود سازی رو به بخش فنی صادر میکنند و ترمینالتون به همین سادگی مسدود میشه ..همین دو سه روز پیش هم چندین درگاه دوستانم که از پارسیان بود رو مسدود کردند ......تمامی این موارد ها بر میگرده حالا به کسی که شاکی هست گزارش میدن یا رقیب ها برای اینکه طرف مقابل رو از میدان به در کنند .....
بدون هیچ دلیلی همینطوری بستن یه گزارش الکی بوده اینام بستن ;)=))