ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور mtproto ارزان

havin
April 21st, 2019, 07:25
سلام سرور لینوکسی باشه برای کانال اسپانسری .
DaryaHost
April 21st, 2019, 19:09
09212182842

vpgroup
April 21st, 2019, 21:33
با سلام و احترام

قابل ارائه میباشد در تلگرام در ارتباط باشید

موفق باشید

vmpanel.ir
April 24th, 2019, 20:59
با سلام
ماهیانه 40 هزار تومان
سالانه 300 هزار تومان
تغییر ای پی نامحدود از طریق پنل مدیریت

تلگرام در تماس باشید

hamed9292
April 24th, 2019, 23:58
میتونم سرور کرکی بهتون ارائه بدم ایپی ***** نشده توسط ایران با رم 1-2 و سی پی یو 2 هسته معمولا . قیمت ثابت 19 تومان
(در صورت قطع شدن سرور . سرور جدیدی با ایپی ***** نشده جدیدی بهتون تقدیم میشه)
اپتایم سرورها معمولا بین 1--15 روز هست .
www.artagameing.ir/clientarea
و یا ایدی تلگرام در تماس باشید
@hamed9282

Genral X2
April 25th, 2019, 00:20
میتونم سرور کرکی بهتون ارائه بدم ایپی ***** نشده توسط ایران با رم 1-2 و سی پی یو 2 هسته معمولا . قیمت ثابت 19 تومان
(در صورت قطع شدن سرور . سرور جدیدی با ایپی ***** نشده جدیدی بهتون تقدیم میشه)
اپتایم سرورها معمولا بین 1--15 روز هست .
www.artagameing.ir/clientarea (http://www.artagameing.ir/clientarea)
و یا ایدی تلگرام در تماس باشید
@hamed9282
فقد شما رو کم داشتیم :))پس سرور کرکی :| ضمانتتونو عشقه فقد ای کاش بقیه هاستیننگا هم یاد بگیرن اینطوری ضمانت کنن :-o

hamed9292
April 25th, 2019, 00:22
فقد شما رو کم داشتیم :)))))))))))))) پس سرور کرکی :| واقعا دمتون گرم که اگه قطع شد سرور جدید ارائه میدید
دوست عزیز از راه رسیده اولا سلام
همونطور که سرورهای پراکسی توسط ایران طی هفته طول نمیکشه ***** میشه بهترین گزینه سرور کرکی هست . من نمیخوام کسب و کار دوستان هاستینگ دیگه رو بهم بزنم ولی خب اگر دقت کنید من توی هیچ پست درخواست سروری دخالت نکردم ولی برای پراکسی بهترین گزینه سرور کرکی هست ...

Genral X2
April 25th, 2019, 00:26
دوست عزیز از راه رسیده اولا سلام
همونطور که سرورهای پراکسی توسط ایران طی هفته طول نمیکشه ***** میشه بهترین گزینه سرور کرکی هست . من نمیخوام کسب و کار دوستان هاستینگ دیگه رو بهم بزنم ولی خب اگر دقت کنید من توی هیچ پست درخواست سروری دخالت نکردم ولی برای پراکسی بهترین گزینه سرور کرکی هست ...
اسپم میشه ولی خب ، عزیز یعنی چی اخه آفر سرور کرکی میدید ، قوانین رو مطالعه کردید ؟ مگه اون بنده خدا عقلش نمیرسه بگه سرور کرکی میخام ؟! دستش خورد سرور خاموش کرد ، میتونی روشنش کنی ؟ یا یه پشتیبانی کوچولو بدی

hamed9292
April 25th, 2019, 00:33
اسپم میشه ولی خب ، عزیز یعنی چی اخه آفر سرور کرکی میدید ، قوانین رو مطالعه کردید ؟ مگه اون بنده خدا عقلش نمیرسه بگه سرور کرکی میخام ؟! دستش خورد سرور خاموش کرد ، میتونی روشنش کنی ؟ یا یه پشتیبانی کوچولو بدی
دوست عزیز ما شگرد کار خودمون رو داریم . ما رنج ایپی کرک نمیکنیم یک سری سرورهای کلود اماده که از یک شرکت در فرانسه که نمیتونم اسمشو ببرم که اماده به فروش هستند و فعال رو ما کرک میکنیم و فقط هم رنج ایپی هایی که برای دیتاسنتر اون شرکت هستند رو . برای همین تضمین میکنم سرورها به طور نورمال بین 1--15 روز اپتایم دارن و مناسب برای پراکسی هست .
قوانین رو مطالعه کردم دوست عزیز اگر شماهم درباره سرور و هاستینگ دهی چیزی میدونستید مسلما هیچوقت افر سرور برای راه اندازی پراکسی نمیدادید که ایپیتون ***** بشه ... من دارم کار دوستمون رو راه میندازم لطفا دخالت نکنید .