PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی شاتل

Ringmoon
April 21st, 2019, 05:42
سلام
سرور مجازی از دیتاسنتر شاتل یا رسپینا میخوام تهیه کنم اگه کسی ارائه میده لطفا اطلاع بده.

Amirhossein.M
April 21st, 2019, 09:58
سلام سرور مجازی از دیتاسنتر شاتل میخوام تهیه کنم اگه کسی ارائه میده لطفا اطلاع بده. سلام واقعیتش من دیتاسنتر شاتل رو تست نکردم ، شبکه خوبی داره؟ در صورتی که تایید میکنید امکان ارسال سرور به اون دیتاسنتر برای ما موجود هست.

Ringmoon
April 21st, 2019, 18:39
سلام واقعیتش من دیتاسنتر شاتل رو تست نکردم ، شبکه خوبی داره؟ در صورتی که تایید میکنید امکان ارسال سرور به اون دیتاسنتر برای ما موجود هست.
سلام بله من یه مدتی استفاده کردم نسبت به برج میلاد شبکه بهتری داشت

negarnovin
April 22nd, 2019, 11:48
شاتل گران هستش نسبت به بقیه جاهها اگر بخواهید از دیتاسنترهای زیرساخت و برج میلاد قیمت خوب ارائه می کنیم!

ali.mohamadi
April 22nd, 2019, 12:08
سلام
سرور مجازی از دیتاسنتر شاتل میخوام تهیه کنم اگه کسی ارائه میده لطفا اطلاع بده.

از برج میلاد موجود هست درصورت نیاز با ضمانت کیفیت شبکه
مجازی ساز KVM Virtualizor
تحویل آنی
20درصد تخفیف برای اعضاء انجمن : offiran
سفارش سرویس : کلیک کنید (https://hostino.asia/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C/)

Ringmoon
April 22nd, 2019, 19:17
شاتل گران هستش نسبت به بقیه جاهها اگر بخواهید از دیتاسنترهای زیرساخت و برج میلاد قیمت خوب ارائه می کنیم!
سلام زیر ساخت رسپینا موجوده ؟ رم ۲ و ۴ آفر ارسال کنید بی زحمت

RoobinaServer
April 22nd, 2019, 19:21
سلام

در صورت تمایل از مرکز پارس آنلاین تهران با لینک زیرساخت کشور امکان ارائه سرویس میباشد.

http://www.roobinaserver.ir

باتشکر

hamra
April 22nd, 2019, 19:35
باسلام
از دیتاسنتر زیرساخت رم 4 / هارد 100 گیگ ssd / سی پی یو 4هسته قدرتمند / هزینه 150.000 تومان

لایسنس سی پنل /دایرکت ادمین بصورت رایگان.
نصب و کانفیگ رایگان
پشتیبانی 24 ساعته

لطفا به لینک آفر ما سر بزنید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=207912

راه های ارتباطی:
تلفن شرکت(ساعات اداری 8صبح الی 14بعداز ظهر):
34220129 - 017

پورتال مشتریان(پشتیبانی 24 ساعته در 3 شیفت کاری ):
www.javangostar.ir

شماره تلگرام در صورت نیاز:
09351302702

لطفا حتما در ارتباط باشید قبل از سفارش.

Motahari.web
April 27th, 2019, 12:51
سلام دوست عزیز، شاتل سرویس داریم میتونم بهتون بدم بررسی کنید واقعا شبکه فقط برای هاستینگ مناسبه و ضعیف هست

hosinaa
April 28th, 2019, 20:21
درود
از شبکه مبین نت قابل ارائه هست ، بسیار شبکه مطلوب و قوی دارند ، سرویس با ارائه مدارک و تایید هویت قابل تست هم می باشد.

مشخصات در امضا ، عضو شوید و تیکت ارسال کنید

Ringmoon
April 29th, 2019, 01:47
درود
از شبکه مبین نت قابل ارائه هست ، بسیار شبکه مطلوب و قوی دارند ، سرویس با ارائه مدارک و تایید هویت قابل تست هم می باشد.

مشخصات در امضا ، عضو شوید و تیکت ارسال کنید

بعید میدونم اون کیفیتی که در نظر دارم داشته باشه همچنین با توجه به وضعیت سایتی که دارید متاسفانه نمیتونم باهاتون همکاری داشته باشم اما تشکر بابت پیشنهادتون.

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز، شاتل سرویس داریم میتونم بهتون بدم بررسی کنید واقعا شبکه فقط برای هاستینگ مناسبه و ضعیف هست

سلام
سایتتون ؟ قیمت ؟

- - - Updated - - -

هنوز سرور تهیه نشده از دوستان کسی ارائه نمیده ؟ با توجه به اینکه شاتل کمیابه اگه دیتاسنتر دیگه هم باشه غیر از پارس آنلاین و آسیاتک مشکلی نیست اما اولویت خرید با شاتل هست