PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال به PPTP توسط Router

RAINSFALL
April 15th, 2019, 10:32
با سلام خدمت اساتید انجمن
من یک‌ VPS خریدم و به راحتی یک کانکشن PPTP روی اون‌ تنظیم کردم و با ویندوز و گوشی به راحتی متصل میشه، ولی من یک روتر دارم که مدلش TP Link WR840N هستش این روتر قابلیت pptp و l2tp داخلی داره. اما وقتی میخوام از کانکشنی که ساختم توی این روتر استفاده کنم متاسفانه کانکت نمیشه و ای پی ادرس و دی ان اس رو نمیگیره.

با بررسی هایی که کردم فهمیدم مشکل از قسمت Authentication Methods در قسمت Routing and Remote Access هستش به صورتی که وقتی من تیک تمامی متد ها رو برمیدارم و تیک
Allow remote systems to connect without authentication
رو میزنم مشکل حل میشه و روتر میتونه به سرور متصل بشه ولی سرعت اون بسیار پایین هستش و همچنین دیگه نمیشه با هیچ دیوایسی به سرور متصل شد و فقط باید توسط روتر باشه!

ایا میتونه مشکل از DHCP هم باشه ؟؟

ویندوز سروری که استفاده میکنم 2012 هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

Peugeot
April 15th, 2019, 12:21
والا روی ویندوزش رو خاطرم نیست ولی اگه رو لینوکس pptp بزنید جواب خواهید گرفت.

RAINSFALL
April 15th, 2019, 12:38
سلام ممنون از پاسختون ولی دانش لینوکس رو ندارم بنده و یکم سخت هستش توی لینوکس کار کردن چون همش با کد و خط فرمانه اموزش های یوتیوب هم همه سردرگم میکنه و اصلا کامل نیست اگر توی این انجمن اموزشی هست در این زمینه روی لینوکس ممنون میشم لینکشو بدید با تشکر

hasanvps
April 15th, 2019, 16:36
سلام ممنون از پاسختون ولی دانش لینوکس رو ندارم بنده و یکم سخت هستش توی لینوکس کار کردن چون همش با کد و خط فرمانه اموزش های یوتیوب هم همه سردرگم میکنه و اصلا کامل نیست اگر توی این انجمن اموزشی هست در این زمینه روی لینوکس ممنون میشم لینکشو بدید با تشکر

کانفیگ pptp روی لینوکس قابل انجام هست
هزینه کانفیگ 150ت

در صورت تمایل در تلگرام در ارتباط باشید