توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه به هاست سی پنل دیگر
biriyaa
April 14th, 2019, 20:01
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید
من یک سیپنل المان دارم که دامنه روش پارک شده
یک سیپنل ایران هم دارم
میخوام دامنه ای که روی المان پارک هست و دارم استفاده میکنم رو گاهی بیارم توی سی پنل ایران.یک راهش اینه که دی ان اس تغییر بدم و روی ایران پارک کنم.اما این طول میکشه
ایا راهی هست که بشه از توی سیپنل المان دامین رو روی سی پنل ایران بالا اورد ؟ یعنی ای پی دامین بشه ایران و هاست ایران رو بخونه در صورتی که روی المان پارک هست ؟
یک چیزایی شنیدم در مورد ایجاد کردن رکورد اینا اما دقیق نمیدونم.
taghikhani
April 14th, 2019, 21:33
سلام
در بخش ویرایش dns میتونید کلیه آی پیهای آلمان رو به آی پی ایران تغییر بدید.
biriyaa
April 14th, 2019, 22:30
سلام
در بخش ویرایش dns میتونید کلیه آی پیهای آلمان رو به آی پی ایران تغییر بدید.
خوب بعد چطوری توی سیپنل ایران فعالش کنم?باید توی سیپنل ایران پارک دامین کنم بعد اینکه ای پی رو تغییر دادم?
taghikhani
April 15th, 2019, 00:34
خوب بعد چطوری توی سیپنل ایران فعالش کنم?باید توی سیپنل ایران پارک دامین کنم بعد اینکه ای پی رو تغییر دادم?
بله. بذارید پارک باشه. آی پی رو که نغییر بدید میاد رو ایران و دوباره که تغییرش بدید میره رو آلمان
biriyaa
April 15th, 2019, 12:48
بله. بذارید پارک باشه. آی پی رو که نغییر بدید میاد رو ایران و دوباره که تغییرش بدید میره رو آلمان
ببینید من الان دامنه روی سی پنل المان پارک هست.ای پی دامنه رو تغییر دادم به سی پنل ایران.حالا منظورم اینه چیکار کنم که دامنه فایلهای سیپنل ایران رو بخونه?یعنی محتویات سایت سیپنل ایران رو نشون بده
taghikhani
April 15th, 2019, 13:05
ببینید من الان دامنه روی سی پنل المان پارک هست.ای پی دامنه رو تغییر دادم به سی پنل ایران.حالا منظورم اینه چیکار کنم که دامنه فایلهای سیپنل ایران رو بخونه?یعنی محتویات سایت سیپنل ایران رو نشون بده
دامنه رو روی سی پنل ایران پارک کنید. یعنی همزمان روی هردو پارک باشه که فقط با تغییر آی پی سرور تغییر کنه
biriyaa
April 15th, 2019, 13:09
دامنه رو روی سی پنل ایران پارک کنید. یعنی همزمان روی هردو پارک باشه که فقط با تغییر آی پی سرور تغییر کنه
خوب بخوام توی ایران پارک کنم لازم نیست دی ان اس های ایرانو ست کنم?با همون تغییر ای پی توی سیپنل ایران پارک میشه?
taghikhani
April 15th, 2019, 13:52
خوب بخوام توی ایران پارک کنم لازم نیست دی ان اس های ایرانو ست کنم?با همون تغییر ای پی توی سیپنل ایران پارک میشه?
بله همون کافیه. نیازی به تغییر نیم سرور نیست
biriyaa
April 15th, 2019, 16:22
بله همون کافیه. نیازی به تغییر نیم سرور نیست
متاسفانه با اینکه ای پی رو تغییر دادم اما توی سیپنل ایران پارک نمیشه و خطای زیر رو میده
There was an error when the system attempted to create the alias. Park::park failed: (XID mw7wf4) You may not have more than 0 of the resource “parked domains”.
میشه لطفا طریقه صحیح تغییر ای پی رو بهم بگید شاید من اشتباهی میکنم
taghikhani
April 15th, 2019, 16:30
متاسفانه با اینکه ای پی رو تغییر دادم اما توی سیپنل ایران پارک نمیشه و خطای زیر رو میده
There was an error when the system attempted to create the alias. Park::park failed: (XID mw7wf4) You may not have more than 0 of the resource “parked domains”.
میشه لطفا طریقه صحیح تغییر ای پی رو بهم بگید شاید من اشتباهی میکنم
آین ربطی به آی پی نداره. گفته که اجازه پارک کردن دومین ندارید. ارائه دهندتون تعداد پارک دومین رو 0 تعیین کرده.
biriyaa
April 15th, 2019, 19:23
آین ربطی به آی پی نداره. گفته که اجازه پارک کردن دومین ندارید. ارائه دهندتون تعداد پارک دومین رو 0 تعیین کرده.
مشکل تعداد پارک دامین حل شد.اما باز خطای زیر رو میده موقع پارک دامین
There was an error when the system attempted to create the alias. Park::park failed: (XID hdzjyg) Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
hamra
April 15th, 2019, 19:46
مشکل تعداد پارک دامین حل شد.اما باز خطای زیر رو میده موقع پارک دامین
There was an error when the system attempted to create the alias. Park::park failed: (XID hdzjyg) Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
اول ادرس دی ان اس های دامنه را به هاست ایران تنظیم کنید و بعد دامنه را در هاست ایران پارک کنید
biriyaa
April 15th, 2019, 19:54
اول ادرس دی ان اس های دامنه را به هاست ایران تنظیم کنید و بعد دامنه را در هاست ایران پارک کنید
خوب اگر میخواستم دی ان اس تغییر بدم که مشکلی نبود
میخوام با همون دی ان اس های سرور المان از طریق رکورد ای پی به سی پنل ایران وصل شم
hamra
April 15th, 2019, 20:16
خوب اگر میخواستم دی ان اس تغییر بدم که مشکلی نبود
میخوام با همون دی ان اس های سرور المان از طریق رکورد ای پی به سی پنل ایران وصل شم
باید برای پارک کردن اینکار را انجام بدید ! بعد از طریق هاست میتونید هر بار خواستید تغییرا تاعمال کنید .
یک راه دیگه هم اینکه به مدیر هاست اعلام کنید دامنه را برای شما پارک کنند