توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش هاست ایران با 30 درصد تخفیف و ssl رایگان
planday
April 8th, 2019, 21:28
فروش هاست لینوکس ایران طرح روز
سرورهای قدرتمند سریع و ارزان همراه با پشتیبانی عالی
Cpanel + LiteSpeed + SSD
کد تخفیف: H4VPX84YO2 مهلت تا میلاد امام زمان عج
پهنای باند نامحدود
ایمیل نامحدود
دامنه نامحدود
دیتابیس نامحدود
اکانت اف تی پی نامحدود
موقعیت سرور ایران
کنترل پنل سی پنل
SSL رایگان دارد
مناسب برای سایت های وردپرسی، جوملا و ...
امکان انتخاب ورژن های مختلف php
شروع قیمت ماهیانه بدون تخفیف 5500 تومان
شروع قیمت سالیانه بدون تخفیف 66000 تومان
پشتیبانی واقعی 24 ساعته بصورت تیکت و تماس از ساعت 9 صبح تا 19
خرید از طریق سایت طرح روز به نشانی: https://planday.ir
پشتیبانی و خرید: 09155748312
آی دی ما در شبکه های اجتماعی تلگرام، بله، سروش: WebProgramingIran
parstafrih
May 12th, 2019, 15:47
دوستان کلاه برداره ایشون. بی دلیل های سرویس رو حذف میکنن بعد میگن طبق قوانین سرویس حذف شد.
planday
May 16th, 2019, 09:12
دوستان کلاه برداره ایشون. بی دلیل های سرویس رو حذف میکنن بعد میگن طبق قوانین سرویس حذف شد.
با تشکر از شما دوست محترم
طبق قوانین پلیس فتا و سایت نماد اعتماد الکترونیک و همچنین قوانین طرح روز دریافت هاست با اطلاعات هویتی جعلی ممنوع بوده و مشخصات ضبظ می گردد.
کاربر عزیزی که تهمت کلاه برداری را به ما می زنید اگر برای شما مقدور هستش از طرح روز شکایت کنید مشخصات و اطلاعات بنده هم در سایتم موجود هستش بنده پاسخگوی شما بزرگوار هستم.
تمام تیکت های شما در سایت بنده موجود هستند / نام و نام خانوادگی ثبت نام شده شما با کارت ملی شما مطابقت ندارد...
چقدر زیباست شما می خواهید قوانین رو زیرپاتون بزارید هرگونه خلافی دوست دارید انجام بدید بعد به ما تهمت کلاه بردار رو می زنید!
parstafrih
May 16th, 2019, 10:14
با تشکر از شما دوست محترم
طبق قوانین پلیس فتا و سایت نماد اعتماد الکترونیک و همچنین قوانین طرح روز دریافت هاست با اطلاعات هویتی جعلی ممنوع بوده و مشخصات ضبظ می گردد.
کاربر عزیزی که تهمت کلاه برداری را به ما می زنید اگر برای شما مقدور هستش از طرح روز شکایت کنید مشخصات و اطلاعات بنده هم در سایتم موجود هستش بنده پاسخگوی شما بزرگوار هستم.
تمام تیکت های شما در سایت بنده موجود هستند / نام و نام خانوادگی ثبت نام شده شما با کارت ملی شما مطابقت ندارد...
چقدر زیباست شما می خواهید قوانین رو زیرپاتون بزارید هرگونه خلافی دوست دارید انجام بدید بعد به ما تهمت کلاه بردار رو می زنید!
گفتم بهتون من جای دیگه سرویس گرفتم. گفتن کارت ملی بفرست دیدن اشتباس خودشون گفتن با مشخصات واقعی خودتون اصلاح میکنیم.
شما منتظر نشستید تا طرف سفارش بده ببنید اشتباه وارد کرده سریع اکانت رو ببنید.
planday
May 16th, 2019, 10:24
گفتم بهتون من جای دیگه سرویس گرفتم. گفتن کارت ملی بفرست دیدن اشتباس خودشون گفتن با مشخصات واقعی خودتون اصلاح میکنیم.
شما منتظر نشستید تا طرف سفارش بده ببنید اشتباه وارد کرده سریع اکانت رو ببنید.
ممکنه هر سایتی قوانین مربوط به خودش رو داره ولی با توجه به اینکه بنده از قوانین مربوط به فضای مجازی سایت نماد اعتماد الکترونیک استفاده میکنم احراز هویت شما برای ما تایید شده نیست... شخصی که با اطلاعات هویتی شخصی دیگر ثبت نام می کند و بعد کارت ملی می دهد شاید کارت ملی هم جعلی باشد...
اما برای بازگشت وجه شما یک درخواست کتبی همراه با ارائه مدارک کپی برابر با اصل کارت ملی بصورت محضری به نشانی ما بفرستید هزینه شما ظرف مدت 48 ساعت عودت داده می شود.
نیاز به ذکر است اینجا محل رفع مشکل شما نیست جهت پیگیری درخواست از طریق تیکت سایت ما اقدام نمایید تا ضمن ضبط پیام های شما مشکل شما برطرف شود.
mboveiri
May 16th, 2019, 13:52
ممکنه هر سایتی قوانین مربوط به خودش رو داره ولی با توجه به اینکه بنده از قوانین مربوط به فضای مجازی سایت نماد اعتماد الکترونیک استفاده میکنم احراز هویت شما برای ما تایید شده نیست... شخصی که با اطلاعات هویتی شخصی دیگر ثبت نام می کند و بعد کارت ملی می دهد شاید کارت ملی هم جعلی باشد...
اما برای بازگشت وجه شما یک درخواست کتبی همراه با ارائه مدارک کپی برابر با اصل کارت ملی بصورت محضری به نشانی ما بفرستید هزینه شما ظرف مدت 48 ساعت عودت داده می شود.
نیاز به ذکر است اینجا محل رفع مشکل شما نیست جهت پیگیری درخواست از طریق تیکت سایت ما اقدام نمایید تا ضمن ضبط پیام های شما مشکل شما برطرف شود.
طبق قوانین خرید و فروش مجازی و حفظ حریم خصوصی ، مطابقت مشخصات کارتی که توسط آن خرید صورت گرفته و مدرک هویتی ارسالی برای بازگشت وجه کافی است و وضع هرگونه قوانین "داخلی" ناقض آن، ممنوع است، شما مگر مقام قضایی هستید که تقاضای مدارک محضری میکنید.؟
planday
May 16th, 2019, 14:00
طبق قوانین خرید و فروش مجازی و حفظ حریم خصوصی ، مطابقت مشخصات کارتی که توسط آن خرید صورت گرفته و مدرک هویتی ارسالی برای بازگشت وجه کافی است و وضع هرگونه قوانین "داخلی" ناقض آن، ممنوع است، شما مگر مقام قضایی هستید که تقاضای مدارک محضری میکنید.؟
آقای محترم اول از همه اینکه گفتم اگر جویای رفع مشکل هستید تیکت بزنید
دوم اینکه مشخصات کارت شما با مشخصات ثبت نامی در سایت ما مغایرت دارد. پس طبق صحبت خود شما بازگشت وجه تا رفع مغایرت بصورت قانونی امکان پذیر نیست.
mboveiri
May 16th, 2019, 14:36
آقای محترم اول از همه اینکه گفتم اگر جویای رفع مشکل هستید تیکت بزنید
دوم اینکه مشخصات کارت شما با مشخصات ثبت نامی در سایت ما مغایرت دارد. پس طبق صحبت خود شما بازگشت وجه تا رفع مغایرت بصورت قانونی امکان پذیر نیست.
عرض کردم مطابقت مدرک هویتی ارسالی و کارت پرداخت کننده کافی است ، مشخصات ثبت نامی وارد شده در سایت شما موقع به هر دلیل ممکن است اشتباه وارد شده باشد و اصلا و ابدا معیار سنجش هویت نیستند ، من اگر به جای استارتر تاپیک بودم حتمن در نماد و پلیس فتا از شما شکایت میکردم ، قبلا همچنین موردی در انجمن پیش آمده که با پیگیری ببینید کار به کجا رسیده، برای مبالغ کم خود رو بدنام نکنید.