ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابیوز و بند ایپی

elecomstar
April 6th, 2019, 19:04
درود بر دوستان و استادان گرامی
من یه سرور اختصاصی از هلند worldstream دارم که محتوی تصویری رو استریم میکنم و همین موضوع باعث شد مرتب ابیوز و شکایت کپی رایت رو روی ایپی داشته باشم اومدم ایپی رو در cludflare کلود کردم ولی بازم ابیوز و شکایت رو روی دامینم توی کلودفلر باز میکردند و کلودفلر هم دوباره اون شکایت رو مستقیم روی ایپی و دیتا سنتر من میفرستاد و اونها همبهمن اخطار و بعضی مواقع سرور رو ار دسترس خارج میکردند یعنی در واقع هیچ کاری نتونستم انجام بدهم که ابیوز روی ایپی من نفرستند
لطفا به من راهنمایی کنید که از چه راهی میتونم استفاده کنم؟
در ضمن چندتا از سایتهای خارجی رو دیدم که کار من رو انجام میدهندولی هرزمان دامین اونها رو پینگ میکنم به صورت رندوم 5 ایپی و هر سری یه ایپی رو نشون میده و هیچکدام از این ایپیها ایپی اصلی سرور نیستند و در واقع ایپی اصلی پشت این 5 ایپی پنهان شده و برای همین هم روی ایپی اصلیشون هیچ ابیوزی نمیره!
میخواستم بدونم اینها از چه راهکاری استفاده میکنند در ضمن پورت من 8080هست

vMizban
April 6th, 2019, 20:24
شما راحت ترین راحت اینه که به یه دیتاسنتر کاملا وا-رز مهاجرت کنید

مثل برخی دیتاسنتر های هلند یا روسیه یا چین
چرا از سرور های ایران استفاده نمیکنید؟

RoobinaServer
April 6th, 2019, 20:36
درود بر دوستان و استادان گرامی
من یه سرور اختصاصی از هلند worldstream دارم که محتوی تصویری رو استریم میکنم و همین موضوع باعث شد مرتب ابیوز و شکایت کپی رایت رو روی ایپی داشته باشم اومدم ایپی رو در cludflare کلود کردم ولی بازم ابیوز و شکایت رو روی دامینم توی کلودفلر باز میکردند و کلودفلر هم دوباره اون شکایت رو مستقیم روی ایپی و دیتا سنتر من میفرستاد و اونها همبهمن اخطار و بعضی مواقع سرور رو ار دسترس خارج میکردند یعنی در واقع هیچ کاری نتونستم انجام بدهم که ابیوز روی ایپی من نفرستند
لطفا به من راهنمایی کنید که از چه راهی میتونم استفاده کنم؟
در ضمن چندتا از سایتهای خارجی رو دیدم که کار من رو انجام میدهندولی هرزمان دامین اونها رو پینگ میکنم به صورت رندوم 5 ایپی و هر سری یه ایپی رو نشون میده و هیچکدام از این ایپیها ایپی اصلی سرور نیستند و در واقع ایپی اصلی پشت این 5 ایپی پنهان شده و برای همین هم روی ایپی اصلیشون هیچ ابیوزی نمیره!
میخواستم بدونم اینها از چه راهکاری استفاده میکنند در ضمن پورت من 8080هست

سلام

احتمالا از cdn و کلاسترینگ استفاده میکنند.

بهترین کار و کم هزینه ترین کار برای شما انتقال محتوای سایتتان به سرورهای ایران یا هر کشوری که با کپی رایت مشکل ندارد میباشد.

elecomstar
April 7th, 2019, 04:50
درود مجدد
ایا ممکنه راهنمایی کنید که از کدام دیتاسنتر میتونم استفاده کنم که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم قانون کپی رایت نداشته باشه.
الان من از worldstream هلند استفاده میکنم که اولش فکر میکردم کاملا وا-رز هست و قانون کپی رایت هم نداره ولی اشتباه میکردم.
روی سرورهای ایران هم نمیتونم استفاده کنم چون یوزرهام از بیشتر از اروپا هستند در ضمن کیفیت و پهنای باند شبکه خوبی هم توی ایران ارایه نمیشه.

elecomstar
April 9th, 2019, 21:14
up up up

elecomstar
April 10th, 2019, 17:06
درود مجدد
ایا ممکنه راهنمایی کنید که از کدام دیتاسنتر میتونم استفاده کنم که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم قانون کپی رایت نداشته باشه.
الان من از worldstream هلند استفاده میکنم که اولش فکر میکردم کاملا وا-رز هست و قانون کپی رایت هم نداره ولی اشتباه میکردم.
روی سرورهای ایران هم نمیتونم استفاده کنم چون یوزرهام از بیشتر از اروپا هستند در ضمن کیفیت و پهنای باند شبکه خوبی هم توی ایران ارایه نمیشه.

vMizban
April 10th, 2019, 19:06
دیتاسنتر Serverius و Ecatel میتونه مناسب باشه واسه شما

elecomstar
April 11th, 2019, 17:12
درود
اگه ممکنه ادرس سایت این دوتا دیتاسنتر Serverius و Ecatel هلند رو بهم بدید؟
ایا ادرس دیتاسنتری ار روسیه هم دارید که بتونم از اونجا هم سرور بگیرم؟
سپاس

vMizban
April 11th, 2019, 19:00
درود
اگه ممکنه ادرس سایت این دوتا دیتاسنتر Serverius و Ecatel هلند رو بهم بدید؟
ایا ادرس دیتاسنتری ار روسیه هم دارید که بتونم از اونجا هم سرور بگیرم؟
سپاس

http://ecatel.co.uk/
https://serverius.net/

دیتاسنتر های روسی متاسفانه از لحاظ قیمتی بصرفه نیست ...