توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دارم با یک سایت ثبت دومین
offlinebaz
April 4th, 2019, 10:21
سلام به دوستان عزیز من مشتری یه هاستینگ هستم و چند ساله مشتریشم ولی الان هزینه تمدید دومینو دو ماهیه پرداخت کردم ولی اقدامی به تمدید دومین نکردن میخواستم بپرسم کسی میدونه برای شکایت کدوم مرجع شکایت کرد؟
vMizban
April 4th, 2019, 14:26
ابتدا اگر نماد دارن از نماد شکایت کنید
همزمان باهاش میتونید مراجعه کنید دادسرای جرایم رایانه ای اونجا شکایت کنید
hamra
April 4th, 2019, 14:38
سلام به دوستان عزیز من مشتری یه شرکت هاستینگ هستم و چند ساله مشتریشم ولی الان هزینه تمدید دومینو دو ماهیه پرداخت کردم ولی اقدامی به تمدید دومین نکردن میخواستم بپرسم کسی میدونه برای شکایت کدوم مرجع شکایت کرد؟
دلیلشون برای عدم تمدید چی بوده ؟
اصلا پاسخگو هستند؟
offlinebaz
April 4th, 2019, 16:10
متاسفانه یک ماه پیش جواب تیکت میدادند ولی الان بیست روز تا یک ماهی میشه اصلا جوابگو نیستن کلی تیکت زدم ولی جواب نمیدن علت هم نمیدونم من اگه طرف بگه کلا جمع کرده میرم جای دیگه بدون مشکل ولی جواب نمیدن داره میشه دوماه از تمدید دومین میگذره نمیدونم باید چیکار کنم دومین شرکت هم هست
- - - Updated - - -
متاسفانه نماد ندارن
vMizban
April 4th, 2019, 19:12
متاسفانه یک ماه پیش جواب تیکت میدادند ولی الان بیست روز تا یک ماهی میشه اصلا جوابگو نیستن کلی تیکت زدم ولی جواب نمیدن علت هم نمیدونم من اگه طرف بگه کلا جمع کرده میرم جای دیگه بدون مشکل ولی جواب نمیدن داره میشه دوماه از تمدید دومین میگذره نمیدونم باید چیکار کنم دومین شرکت هم هست
- - - Updated - - -
متاسفانه نماد ندارن
در کل سعی کنید باهاشون ارتباط بگیرید اگه هیچجوره پاسخگو نیستند و دامنتون واستون مهمه شکایت انجام بدید
hamed9292
April 4th, 2019, 20:38
از راه های تماس تلفنی استفاده کنید . بهترین راه تماس برای فهمیدن دلیل و عدم تمدید هست امکان داره قصدشون کلاهبرداری نباشه و مشکلی توی سیستم پیش اومده باشه
offlinebaz
April 5th, 2019, 09:24
والا نمیدونم قضیه چیه تماس تلفنی میزنم یا رد میزنن یا پاسخ نمیدن همون چند وقت پیش جواب دادن گفتن مشکلتون چیه نوشتم ولی پاسخی دریافت نکردم الان هم دیگه کلا جواب نمیدن خیلی زشته جواب تلفن داده نشه
vMizban
April 5th, 2019, 13:28
دوست عزیز بجای اینکه وقتتو با گلایه کردن اینور و اونور تلف کنی
مشکلی داره که حل نکردن؟ از مراجع قانونی پیگیری کن
offlinebaz
April 5th, 2019, 13:34
اینجارو برا گلایه نیومدم برای پیدا کردن منبع شکایت اومدم که متوجه شدم
بله مشکل داره دومینم بالا نمیاد و اکسپایر شده در صورتی که هزینه رو دادم دیگه طی این هفته حتما اوکی نشه از مراجع قانونی پیگیری میکنم
Saati
April 5th, 2019, 14:07
قبل از هر کاری فکر دومینت باش. از طریق رجیسترار پیگیر شو تا دومینت نپره اگه واقعا دومین برات مهمه
شکایت رو هم کردی اولویتت اول دومین باشه