توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاهش کیفیت اینترنت مخابرات مشهد
hamed9292
April 1st, 2019, 13:34
سلام دوستان مشهدی و یا تهرانی و بقیه شهرهای بارونی
دوستان حدود 3 روز هست که شدید با اینترنت مخابرات (اینترنت خونگیم) مشکل سرعت دارم هرچی زنگ زدم میگن مشکلی وجود نداره و نویزی نداره ... هرچی میگم اینقدر سرعت دریافت میکنم من میگن مشکل از سمت دیتاسنتر نیست .
سایر دوستان مشهدی با اینترنت مخابرات مشکلی ندارن؟ احتمال داره بخاطر بارون باشه مثل تهران خط های تلفن قط یا بد کیفیت شده باشه؟
hamra
April 1st, 2019, 14:15
باسلام
گلستان هم تلفن نویز داره از اول سال که سیل و این داستان هارو توی سطح کشور شروع کردند !!
اما کیفیت اینترنت مخابرات مثل قبل است(بی کیفیت)
SamaN DL
April 1st, 2019, 14:27
کلا پشتیبانی مخابرات برا اینه که به شما بگه داری در همه موارد که سوال میپرسی اشتباه میکنی ! و چیزی که من بت میگم درسته !!!
متاسفانه تو گیلان هم بنده این مشکل رو دارم
چاره ای جز کنار امدن با این شرایط ندارم :|
hamra
April 1st, 2019, 15:07
جالب تر از اون ترافیک عیدانه مخابرات بود !
gdfire
April 1st, 2019, 15:48
مخابرات همینه وقتی یه مشت بیسواد توشن بعدشم میگن همیشه لایق چیزی هستی که واسش خواستی ایرانیم به همینا باید راضی باشه چون هیچ وقت بلد نیست صداشو در بیار یا اعتراضی گرون میشه صف میبندن و.....
Farzad90
April 1st, 2019, 15:50
سلام
بله ما هم که در مشهد هستیم با کاهش شدید سرعت مواجه شدیم.
تقریبا 1 چهارم شده
AmirWWP
April 1st, 2019, 18:11
تو تهران که خداروشکر مثل قبل افتضاحه، بارون و سیل و اینا زیاد روش تاثیر نداشته.
vMizban
April 1st, 2019, 23:26
برادر شما برو مودمتو بذار سر خط چک کن ببین نویز داری؟
خیالت راحت بشه
اگر نه به احتمال 90% از جعبه تقسیم تا مخابراته مشکل که با تماس جمعی هم محله ای هاتون (بهتره یه نامه خطاب به ریاست مرکز مخابراتیتون بنویسید و خودتونو و هم محله ای هاتون امضا کنید) حل میشه ...
مشکلاتی که مخابرات داره حرفی درش نیست اما اگه شما نویز داشته باشید از هر شرکتی سرویس بگیرید همین داستانه ...
سیدرضا بازیار
April 2nd, 2019, 01:21
امشب این مشکل رو با اینترنت مخابرات شهرستان کازرون (استان فارس) دارم. سرعت خیلی خیلی کم شده
mehdi741
April 2nd, 2019, 09:39
عشق هست فقط مبین نت ...بدون خط تلفن سرعت 50مگ ..بیکارید خودتونو درگیر مخابرات میکنید با سرعت کم و تعرفه های گران قطع وصلی یه مودم tdlteمبین نت بگیر سرعت دانلود 5مگ بدون یک ثانیه قطعی و نویز سیم کارت میخوره خیلی راحت دوران adslدیگه تموم شد
hamed9292
April 4th, 2019, 19:06
عشق هست فقط مبین نت ...بدون خط تلفن سرعت 50مگ ..بیکارید خودتونو درگیر مخابرات میکنید با سرعت کم و تعرفه های گران قطع وصلی یه مودم tdlteمبین نت بگیر سرعت دانلود 5مگ بدون یک ثانیه قطعی و نویز سیم کارت میخوره خیلی راحت دوران adslدیگه تموم شد
مبین نت خیلی گرون هست :((
mehdi741
April 5th, 2019, 09:51
مبین نت خیلی گرون هست :((
==========================================
هزینه مودمش گرون هست بین 400 الی 500 ولی تعرفه اش ارزون هست و دیگه خیالتون بابت نویز قطعی خط تلفن راحته 5ماه دارم استفاده میکنم راضی راضی هستم
hamed9292
April 5th, 2019, 15:50
==========================================
هزینه مودمش گرون هست بین 400 الی 500 ولی تعرفه اش ارزون هست و دیگه خیالتون بابت نویز قطعی خط تلفن راحته 5ماه دارم استفاده میکنم راضی راضی هستم
نه دیگه تعرفه اش همچین ارزونم نیست
مثلا الان با 152 تومن توی مخابرات میشه یک سرویس نسبتا خوب 3 ماهه با همون کیفیت بد سابق گرفت ولی توی مبین نت یک به گفته شما عالی 1 ماهه .
ولی دیگه خسته شدم از دست مخابرات 2 برابر پول میدم همین مبین نت میگیرم . بازم ممنون بابت راهنمایی
NetworkFA
April 5th, 2019, 15:52
اینترنت وایرلس تهیه کنید
پروایدر هایی هستند که تا 100مگابیت هم ارائه میدهند