PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال مبتدیانه و درخواست پرداخت در هتزنر

torkidatir
April 1st, 2019, 06:08
سلام دوستان . من اخیرا وارد فضای هاستینگ شدم . از یکی دوستان وی پی اس کلود هتزنر گرفتم که به نظرم نسبت به قیمتش خوبه .. ازشون خواستم که به پنلم در هتزنر انتقال بدن (حتی با پرداخت هزینه) که متاستفانه مخالفت کردند نمی دونم کارشون حرفه ای هست یا نه .. البته اسم شرکت نمیارم شاید خوششون نیاد ولی شما نظر بدین که درست هست یا نه؟

من با توجه به مطالب انجمن یه اکانت هتزنر با مشخصات درست و کامل خودم درست کردم که بعد از ارسال مدارک اکانتم دیزبل شد . و در ایمیل نوشته بود به دلیل برخی نگرانی ها اکانتتون غیر فعال میکنیم.
من هم در جواب ایمیلی براشون نوشتم که از نگرانی های شما مطلع هستم و فعلا قصد خرید کلود دارم و بعد شاید اختصاصی .. که جوابی ندادند ولی اکانت باز شد... الان نمی دونم ورفای هست یا نه ؟ نگرانم بعد پرداخت بن بشه یا ....؟ ممنون میشم نظرتون رو بگین...

الان میخواستم از شما بخوام اگر میتونین به عنوان پارتنر من شما رو پنلم اد کنم و پرداخت ها رو انجام بدین .. ( با قیمت دلار آزاد) البته الان پرداخت ها کم هست ولی به مرور بیشتر میشه انشالله..
ممنون میشم قیمت و شرایطتون رو پ خ کنید

و چند تا سئوال ساده :
هتزنر با اسکریپت نال شده مشکل دارد؟
آیا استفاده از اسکریپت whm نال شده که دانلود از پرشین اسکریپت شده و سایر سایت های معروف مثل 20 اسکریپت و ... توصیه میکنید؟

آیا اگر از وی پی اس برای سرور ف ی ل ت ر ی ن گ و mtpro شخصی استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و آیپی بن میشه یا نه ؟
...

ممنون میشم در کنار پیشنهاد هاتون ... به سئوالتم هم جواب بدین.. با تشکر

mortezavenom
April 1st, 2019, 07:21
با عرض سلام و وقت بخیر
متاسفانه اکثر آیپی های سرور مجازی های کلاود دیتاسنتر هتزنر از طرف ایران ***** شده اند زیرا بسیاری از کاربران ایرانی از آن ها برای ربات ها خصوصا پروکسی ها استفاده کرده اند و به دلایل مختلف ***** شده اند و افرادی که از این سرور ها استفاده میکنند ممکن است دچار ***** بودن آیپی شوند به همین دلیل به شما هم پیشنهاد میکنم تا میتوانید از سرور کلاود برای ربات ها استفاده کنید چون که حال که با این مشکل رو به رو هستیم و برای ورود به تلگرام هم همه از ***** شکن استفاده میکنند پس اگر بر روی سرور کلاود که آیپی آن ***** شده باشد استفاده از برخی ربات ها مشکلی بوجود نمی آورد. اما برای استفاده از این سرور ها برای پروکسی mtproto چون از طرف ایران در ***** شدید قرار میگیرند بهتر است استفاده نکنید زیرا بسیاری از آن ها قبلا در لیست ***** شدن قرار گرفته اند.
در پاسخ به سوال استفاده از اسکریپت های نال شده باید بگویم این اسکریپت ها امنیت پایینی دارند و از آن ها استفاده نکنید مگر اینکه بخواهید فقط موردی را تست کرده و یا آموزش ببینید.
از سرور مجازی های معمولی که از یک سرور اختصاصی ساخته میشوند اگر برای پروکسی استفاده کنید باز هم احتمال ***** شدن آیپی هست پس پیشنهاد میکنم سعی کنید از این سرور ها برای ***** شکن استفاده نکنید. (این پیشنهاد من هست و ممکنه دوستان نظر دیگری داشته باشند)
در استفاده از پنل هتزنر هم سعی کنید از پنل وریفای شده با مدارک خارجی استفاده کنید ، پنلی که شما استفاده میکرده اید وریفای نشده است ، برای وریفای سازی جدیدا در هتزنر باید هزینه 20 یورو پرداخت شود و این هزینه به حساب کاربری خود شما وارد میشود و میتوانید از آن استفاده کنید و باید مدارک هویتی را هم ارسال کنید تا از طرف هتزنر تایید شود. هر چند با اکانت های ایرانی هم میتوان عملیات وریفای را انجام داد اما ممکن است در آینده به مشکل بر بخورید.

امیدوارم توانسته باشم پاسخ کاملی داده باشم.
سپاس

DaryaHost
April 1st, 2019, 15:55
سلام دوستان . من اخیرا وارد فضای هاستینگ شدم . از یکی دوستان وی پی اس کلود هتزنر گرفتم که به نظرم نسبت به قیمتش خوبه .. ازشون خواستم که به پنلم در هتزنر انتقال بدن (حتی با پرداخت هزینه) که متاستفانه مخالفت کردند نمی دونم کارشون حرفه ای هست یا نه .. البته اسم شرکت نمیارم شاید خوششون نیاد ولی شما نظر بدین که درست هست یا نه؟

من با توجه به مطالب انجمن یه اکانت هتزنر با مشخصات درست و کامل خودم درست کردم که بعد از ارسال مدارک اکانتم دیزبل شد . و در ایمیل نوشته بود به دلیل برخی نگرانی ها اکانتتون غیر فعال میکنیم.
من هم در جواب ایمیلی براشون نوشتم که از نگرانی های شما مطلع هستم و فعلا قصد خرید کلود دارم و بعد شاید اختصاصی .. که جوابی ندادند ولی اکانت باز شد... الان نمی دونم ورفای هست یا نه ؟ نگرانم بعد پرداخت بن بشه یا ....؟ ممنون میشم نظرتون رو بگین...

الان میخواستم از شما بخوام اگر میتونین به عنوان پارتنر من شما رو پنلم اد کنم و پرداخت ها رو انجام بدین .. ( با قیمت دلار آزاد) البته الان پرداخت ها کم هست ولی به مرور بیشتر میشه انشالله..

و چند تا سئوال ساده :
آیا استفاده از اسکریپت whm نال شده که دانلود از پرشین اسکریپت شده و سایر سایت های معروف مثل 20 اسکریپت و ... توصیه میکنید؟

آیا اگر از وی پی اس برای سرور ف ی ل ت ر ی ن گ و mtpro شخصی استفاده کنیم مشکلی پیش میاد و آیپی بن میشه یا نه ؟
...

حساب وریفای شده هتزنر قابل ارایه است
تلگرام در تماس باشید
09212182842

mortezaafshari
April 1st, 2019, 18:14
حساب وریفای شده هتزنر قابل ارایه است
تلگرام در تماس باشید
09212182842

تماس گرفتم انتن ندارید با بنده تماس بگیرید

gdfire
April 1st, 2019, 18:56

و چند تا سئوال ساده :

...

نه نداره
سرور ایرانی بخر واس این کار ایرانو نمیتونن فعلا ببندن یا هم رو دامنه رکورد تعریف و ای پیشو ببر رو کلود.

amirizadi
April 1st, 2019, 19:38
نه نداره
سرور ایرانی بخر واس این کار ایرانو نمیتونن فعلا ببندن یا هم رو دامنه رکورد تعریف و ای پیشو ببر رو کلود.

سرویس های ایران را هم به شدت نظارت میکنن و نسبت به این موضوع حساسیت بالایی دارن