توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال جواب دهید، تخفیف بگیرید !
با شرکت در این چالش با پاسخ به سوالات انتخابی خودتان (درجه سختی سوالات دست خود شماست) می توانید برای محصول انتخابی خود تخفیف دریافت کنید.
کد تخفیف خودکار ایجاد شده و به محض پایان چالش به شما تحویل داده می شود. هیچ تماس یا تائید دیگری نیاز نیست مستقیم می توانید همین کد را در سبد خرید خود ثبت کرده و از آن بهره مند شوید.
پیشنهاد می کنم حتما یک بار هم شده تجربه اش کنید http://forum.shopkeeper.ir/images/smilies/3.gif
اگر حس کردید جالب است به دوستان خود نیز معرفیش کنید.
سقف تخفیف در چالش کدباکس 100% می باشد، یعنی اگر شما بتوانید تا 100% تخفیف بگیرید هم ما با افتخار سرویس انتخابی را رایگان تقدیم شما خواهیم کرد.
اگر 3 سوال را اشتباه پاسخ بدهید چالش برای شما پایان خواهد یافت. اما هیچ محدودیت زمانی برای پاسخ به یک سوال وجود ندارد بنابراین در پاسخ به سوالات عجله نکرده و با دقت پیش بروید.
* بد نیست درصد تخفیف کسب شده را اینجا به اشتراک بگذارید ...
SamaN DL
March 30th, 2019, 13:37
سلام عرض ادب
رکب زدی که برادر :دی
1eng.ir
March 30th, 2019, 14:08
سلام عرض ادب
گوزینه ۲
SamaN DL
March 30th, 2019, 14:13
گوزینه ۲
احسنتم برادر
( سال نوت مبارک با مرام♥)
vpgroup
March 30th, 2019, 14:22
با سلام و احترام
سوالات جالبی داشت یه تفریح ذهنی بود . کد تخفیف 70 درصد سرور مجازی انگلیس SSD تا 11 فرودین : ec3559a260cc85b736a3e68e863b930f
موفق باشید
1eng.ir
March 30th, 2019, 14:24
مارک لپ تاپ های پرسنل کدباکس چیست؟
بالاترین مدرک تحصیلی در بین پرسنل کدباکس چیست؟
بحث کردن با کدام یک از پرسنل کدباکس خطرناک است؟
سامان جواب بده :d
سیدرضا بازیار
March 30th, 2019, 14:35
شعار کد باکس چیست؟
زیبا، جادار، مطمئن :d
Genral X2
March 30th, 2019, 14:38
شعار کد باکس چیست؟
اون فک کنم برا یخچال و فریزر سایبایساد بود اگه درست نوشته باشمش :))))
سیدرضا بازیار
March 30th, 2019, 14:46
میشه فک کنم تنها انتخاب شما زیاد اسپم میکنن تو انجمن با افر ها نامرویطشون
آها. درسته. اون واسه یخچال بود
سایپا مطمئن هم که میشه پراید
هر جا سخن از اعتماد هست هم که خندمون میگیره
ولی واقعا انتظار داشتم سوالاتی پرسیده بشه که مربوط به اطلاعات عمومی ما باشه
اینکه شعار "کدباکس" چیه یا "شهرام دنبه" لقب کیه یا "جمشید کافر" اهل کجاست، نمیشه سوال :))
Oscar
March 30th, 2019, 15:30
یکی از سوالات سخت این چالش
ورود چه خوراکی به دفتر کدباکس ممنوع است؟!
NetworkFA
March 30th, 2019, 15:50
مشتقات نخود
renjo
March 30th, 2019, 15:57
لعنتی :))
1eng.ir
March 30th, 2019, 17:40
اینکه شعار "کدباکس" چیه یا "شهرام دنبه" لقب کیه یا "جمشید کافر" اهل کجاست، نمیشه سوال :))
بی ادب
mamalak
March 31st, 2019, 23:12
سلام عرض ادب
در خصوص سوال بدون گزینه های جواب، این مسئله تنها به دلیل اختلال در اتصال شما به اینترنت ممکن است رخ داده باشد. با توجه به سیستم ضد تقلبی که در سامانه دیده شده است اگر درست در لحظه دریافت اطلاعات از سمت سرور دچار قطعی بشوید ممکن است این اختلال را شاهد باشید که خاص ما نبوده و هر سامانه ایجکس که شما کار کنید از این اختلال رنج می برد، البته بانک ها و برخی سیستم ها راهکار باطل کردن نشست کاربر را استفاده می کنند که در اینجا با توجه به شانس ضایع شدن حق شرکت کننده ما ترجیح دادیم چنین کاری نکنیم. با این وجود فرض یک خطا در یکی از سوالات (که البته دلیلش قطعی خود شما از نت بوده است) باز شما 1 امتیاز دریافت می کنید.
گوزینه ۲
احسنتم برادر
( سال نوت مبارک با مرام♥)
شعار کد باکس چیست؟
مشتقات نخود
لعنتی :))
بی ادب
سوالات سرگرم کننده (fun) در این چالش 1 امتیاز دارند، حتی اگر اشتباه هم جواب بدید باز اون 1 امتیاز نصیب شما خواهد شد. به تحقیق درصد مشخصی از سوالات هر گروه "جستجو پایه"، "سواد پایه"، "هوش پایه"، "برند پایه و فان" می باشند. سوالاتی که شما را حرص داده است بیشتر مشتریان و شرکت کنندگان ما را ذوق زده کرده است. تفاوتش در ذهنیت افراد نسبت به برند کدباکس است.
برای برخی کدباکس مفهوم یک رقیب را دارد و برای برخی مفهومی بیش از یک سرویس دهنده ...
جای تعجب نیست اگر عده ای از پیاده سازی حرفه ای چنین طرح خلاقانه ای جهت ارائه تخفیف بدون هیچ پرده ابهامی ناراضی باشند.
مطمئنا این شیوه تحویل آنی کد تخفیف و چرخه کاملا شفاف و قابل تجربه برای همگان در مقایسه با ادعاهای کذب در قالب طرح های قرعه کشی یا سنتی تخفیف دهی برخی همکاران بیشتر رضایت مشتریان حقیقی را فراهم می کند و دلیلی برای نارضایتی نیست مگر وجود خصومت و داشتن نگاه نادرست به رقابت.
--------------------- کمی از پشت پرده چالش کدباکس
ما برای نوروز 1397 از حدود 4 ماه پیش برنامه ریزی داشتیم و طرح چالش کدباکس با صرف زمان بسیار هم در قسمت تولید اسکریپت اختصاصی و یک پارچه کردنش با whmcs هم در قسمت طراحی و بازنگری سوالات تکمیل شده است. قطعا خروجی ما وضعیت ایده آل یا بی نقص نیست اما اونقدر خوب بوده که رضایت تمامی مشتریان حقیقی ما و حتی تحسین رقبایی که صداقت داشتند را در پی داشته است.
ما برای ارائه خدمات به ارزش 50,000,000 تومان در گروه هاست و سرور مجازی اقدام نموده و با تعریف بسته های مختلف در فواصل زمانی شانس برنده شدن تخفیف برای کاربران را فراهم نموده ایم. ظرف مدت 10 روز پشت سر گذاشته شده از چالش کدباکس بیش از 1400 مورد شرکت در چالش وجود داشته است که حدود 300 مورد آن تکراری و باقی موارد جدید بوده اند.
ما ده ها مورد تخفیف 100% با ارزش بالای 300,000 تومان روی محصولاتی مثل سرور مجازی داشته ایم که کاربران دریافت کننده سرویس می توانند در این خصوص شهادت بدهند، هر چند الویت ما رضایت خود ایشان است و قرار نیست کاربران خود را درگیر این خاله زنک بازی های انجمن ها کنیم. مطمئنا این کاربران خود تا پایان عمر بابت این تخیف کدباکس را فراموش نخواهند کرد و نیاز نیست به کسی این مسئله اثبات بشود.
-------------------
ما یک مورد گزارش باگ هم توسط شرکت کنندگان از همین انجمن داشتیم که خیلی حرفه ای باگی را در سیستم شناسایی و معرفی نموده بودند و حتی در این تاپیک یک پست هم ارسال نکردند.
بنابراین عزیزان جای انحراف تاپیک فروش ما و حرص خوردن از این موفقیت، مشغول کسب و کار خود باشید امید که شما نیز به توفیق های روز افزون دست یابید.
در صورت تکرار پست های منحرف کننده ناچار با توسل به مدیریت انجمن رسیدگی به تخلفات صورت خواهد گرفت یا اگر لازم شد اقدامات جدی تری نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
hassanfe
April 1st, 2019, 00:55
اتفاقا ایدتون خوب بود و گیمیفیکشن جالبی بود. من که خیلی خوشم اومد. فقط اگه سوالات رو مرتبط میزاشتین خیلی بهتر میشد
موفق باشید
shmp
April 1st, 2019, 14:10
تاپیک رو دیدم و تصمیم گرفتم تست کنم
کد تخفیف 100 درصد گرفتم و سفارش ثبت کردم و بدون هیچ مشکلی تحویل دادن
بعضی سوالات خیلی عجیب غریب بود :))))
hamed9292
April 1st, 2019, 14:28
مارک لب تابشون lenovo هست سیستم عامل windows .
بقیشو نمیدونم :|
1wp.ir
April 1st, 2019, 16:23
سوالات سرگرم کننده (fun) در این چالش 1 امتیاز دارند، حتی اگر اشتباه هم جواب بدید باز اون 1 امتیاز نصیب شما خواهد شد. به تحقیق درصد مشخصی از سوالات هر گروه "جستجو پایه"، "سواد پایه"، "هوش پایه"، "برند پایه و فان" می باشند. سوالاتی که شما را حرص داده است بیشتر مشتریان و شرکت کنندگان ما را ذوق زده کرده است. تفاوتش در ذهنیت افراد نسبت به برند کدباکس است.
سلام و عرض ادب
سال نوی شما مبارک .
خیلی جالب بود .
براتون آرزوی موفقیت دارم.
mamalak
April 1st, 2019, 23:55
اتفاقا ایدتون خوب بود و گیمیفیکشن جالبی بود. من که خیلی خوشم اومد. فقط اگه سوالات رو مرتبط میزاشتین خیلی بهتر میشد
موفق باشید
سلام
ممنون بابت وقتی که گذاشتید.
نظر شما کاملا محترم است و برای بهبود این چالش استفاده خواهد شد.
1wp.ir
April 3rd, 2019, 04:35
سلام و عرض ادب
یه کد تخفیف %100 برای خرید هاست وردپرس گرفتم
با تشکر
mamalak
April 3rd, 2019, 12:00
سلام و عرض ادب
با تشکر
سلام و احترام
با تشکر از شرکت شما در چالش!
سفارش شما تایید و تحویل داده شد.
سال خوبی داشته باشید.
Ringmoon
April 6th, 2019, 06:53
سلام
چالش برای سرور مجازی تموم شده تعداد باقی مونده 0 میزنه اگه ممکنه دوباره شارژ کنید که بتونم شرکت کنم
April 7th, 2019, 00:14
سلام و عرض ادب
با تشکر
الله برکت الله 😂😂😂😂
Rezash
April 7th, 2019, 10:12
ممنون از شما و تخفیف ارایه شده. سرویس دریافت شده کیفیت بسیار عالی و خوبی دارد :53: