ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای: The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated

Simaa.Samaavaati
March 28th, 2019, 08:35
با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم
بسیار خوشحالم که از امروز در کنار شما هستم
من مدتیست که تصمیم گرفته‌ام از هاست محلی استفاده کنم اما در صفحۀ phpmyadmin با این خطا مواجه میشوم و گمان میکنم به همین خاطر قادر به نصب اسکریپتها در هاست محلی خود نمیباشم. سپاسگزار میشوم مرا راهنمایی کنید
این خطایی است که در صفحۀ اول با آن روبرو هستم:

39097

و پس از ورود به here:

39098

در پایان این نکته رو هم بگم که من موقع نصب اسکریپت و در مرحله نصب زبان که به پایگاه داده مربوط میشه هم با مشکل مواجهم و وقتی نصب بطور ناموفق انجام میشه بجای نمایش سایت این پیغام خطا رو میبینم که گمون میکنم با خطای قبلی در ارتباطه:

Fatal error: No configuration found. Check your installation

vMizban
March 29th, 2019, 01:20
ظاهرا Storage Configuration رو انجام ندادید
توی داکیومنشنش کامل توضیح داده این قسمتو

https://docs.phpmyadmin.net/en/latest/setup.html#phpmyadmin-configuration-storage

Alt+F4
April 2nd, 2019, 00:45
با سلام خدمت دوستان گرامی و اساتید محترم
بسیار خوشحالم که از امروز در کنار شما هستم
من مدتیست که تصمیم گرفته‌ام از هاست محلی استفاده کنم اما در صفحۀ phpmyadmin با این خطا مواجه میشوم و گمان میکنم به همین خاطر قادر به نصب اسکریپتها در هاست محلی خود نمیباشم. سپاسگزار میشوم مرا راهنمایی کنید
این خطایی است که در صفحۀ اول با آن روبرو هستم:

39097

و پس از ورود به here:

39098

در پایان این نکته رو هم بگم که من موقع نصب اسکریپت و در مرحله نصب زبان که به پایگاه داده مربوط میشه هم با مشکل مواجهم و وقتی نصب بطور ناموفق انجام میشه بجای نمایش سایت این پیغام خطا رو میبینم که گمون میکنم با خطای قبلی در ارتباطه:

Fatal error: No configuration found. Check your installation

سلام
در فایل config.inc.php یوزر و پسورد برای ادمین دیتابیس تعریف کنید