توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی بودن تاریخ ثبت سفارش و سررسید در whmcs
hamedmabdi
March 27th, 2019, 16:20
با سلام خدمت دوستان عزیز
بزرگوتران من مشکلی برام پیش اومده اونم اینه که وقتی مشتری سفارشی میده تاریخ ثبت محصول با تاریخ سررسید محصول یکی هستش...!!!!
این ایرادش از کجاست؟کرون هم کانفیگ شدست ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
AmirWWP
March 27th, 2019, 16:34
یه گزینه داخل بخش Setup > Automation Settings هست به اسم Change Due Dates، چک کنید اون فعاله؟
در قسمت Billing Settings کل تیک هارو فعال کن.
hamedmabdi
March 27th, 2019, 16:43
با سلام مجدد فعال بود از قبل
AmirWWP
March 27th, 2019, 17:03
صورتحساب رو پرداخت کنن هم باز آپدیت نمیشه؟ یه سفارش رو زیر نظر بگیرید بررسی کنید ببینید Billing Cycleش درسته؟ و اینکه چک کنید بعد از پرداخت سررسید آپدیت میشه یا نه.
hamedmabdi
March 27th, 2019, 17:14
صورتحساب رو پرداخت کنن هم باز آپدیت نمیشه؟ یه سفارش رو زیر نظر بگیرید بررسی کنید ببینید Billing Cycleش درسته؟ و اینکه چک کنید بعد از پرداخت سررسید آپدیت میشه یا نه.
من دستی یه سفارش رو خودم زدم پرداخت شده بازم تاریخ سررسیدش درست نیست
gharibion
March 27th, 2019, 18:55
من دستی یه سفارش رو خودم زدم پرداخت شده بازم تاریخ سررسیدش درست نیست
به صورت دستی اگر فاکتور را ویرایش کنید و وضعیت آن را به پرداخت شده تغییر دهید ، تاریخ سررسید تغییر نخواهد کرد .
به جهت عملکرد دستی باید در قسمت /invoices.php?status=Unpaid فاکتور مورد نظر را چک باکس را تیک کنید و سپس بر روی دکمه تنظیم به شکل پرداخت شده کلیک نمائید .
در این وضعیت تاریخ سررسید اعمال خواهد شد .
hamedmabdi
March 27th, 2019, 19:03
به صورت دستی اگر فاکتور را ویرایش کنید و وضعیت آن را به پرداخت شده تغییر دهید ، تاریخ سررسید تغییر نخواهد کرد .
به جهت عملکرد دستی باید در قسمت /invoices.php?status=Unpaid فاکتور مورد نظر را چک باکس را تیک کنید و سپس بر روی دکمه تنظیم به شکل پرداخت شده کلیک نمائید .
در این وضعیت تاریخ سررسید اعمال خواهد شد .
آدرس این فایل کجاست؟
AmirWWP
March 27th, 2019, 21:20
آدرس این فایل کجاست؟
منظورشون اینه که آخر آدرس پنل مدیریتتون اضافه کنید اونو.
www.domain.com/admin/invoices.php?status=Unpaid
بجای www.domain.com/admin/ (http://www.domain.com/admin/) آدرس پنل مدیریتتون رو وارد کنید و توی مرورگر بزنید.
hamedmabdi
March 27th, 2019, 21:40
منظورشون اینه که آخر آدرس پنل مدیریتتون اضافه کنید اونو.
www.domain.com/admin/invoices.php?status=Unpaid
بجای www.domain.com/admin/ (http://www.domain.com/admin/) آدرس پنل مدیریتتون رو وارد کنید و توی مرورگر بزنید.
با سلام و تشکر
انجام دادم صفحه آنئید باز شد که چیزی توش نبود و تاثیری هم روی فکنور های مشتری نداشت و باز سررسید با ثبت یکی هست
متاسفانه هنوز در گاه نگرفتم وگرنه تست میکردم
به نظرتون واقعا تاثیر داره؟
AmirWWP
March 27th, 2019, 23:07
با سلام و تشکر
انجام دادم صفحه آنئید باز شد که چیزی توش نبود و تاثیری هم روی فکنور های مشتری نداشت و باز سررسید با ثبت یکی هست
متاسفانه هنوز در گاه نگرفتم وگرنه تست میکردم
به نظرتون واقعا تاثیر داره؟
بعید نیست. با درگاه هم تست کنید.
whmcs تون هم آپدیت کنید با توجه به اینکه یه مشکل دیگه هم داشتید ممکنه whmcsتون قدیمی باشه و تو ورژنای قدیمی این مشکلا باشه.
hamed9292
April 4th, 2019, 20:58
دوست عزیز درگاه وصل کنید و پرداخت رو انجام دهید حل خواهد شد . این مشکل نیست سیستم دیفالت Whmcs برای جلوگیری از هدر نرفتن روزهای سرویس قبل از تایید توسط تیم پشتیبانی سایت مورد نظر است