ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتک از سرور هک شده

Parti_Baz
March 25th, 2019, 21:25
سلام
دوستان بنده یک سرور اختصاصی با 32 تا ای پی دارم با 20 تا ماشین مجازی گویا طبق بررسی های انجام شده یکی از سرور ها هک شده و باهاش حمله دیداس انجام میشه پورت شبکه پر میشه و کلا پینگ سرور میپره این مورد به صورت م داوم نیست و روزی یکی دوبار با این مشکل مواجه میشم
دیستاسنتر اینو تایید میکنه ولی مانیتونگش طبق ای پی نیست فقط کارت شبکه اصلی رو مانیتور میکنن
حالا سوالم اینه که چطور میتونم دقیقا ببینم کدوم سرور مجازی هست که هک شده و اتک ازش انجام میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Amirhossein.M
March 25th, 2019, 22:06
سلام دوستان بنده یک سرور اختصاصی با 32 تا ای پی دارم با 20 تا ماشین مجازی گویا طبق بررسی های انجام شده یکی از سرور ها هک شده و باهاش حمله دیداس انجام میشه پورت شبکه پر میشه و کلا پینگ سرور میپره این مورد به صورت م داوم نیست و روزی یکی دوبار با این مشکل مواجه میشم دیستاسنتر اینو تایید میکنه ولی مانیتونگش طبق ای پی نیست فقط کارت شبکه اصلی رو مانیتور میکنن حالا سوالم اینه که چطور میتونم دقیقا ببینم کدوم سرور مجازی هست که هک شده و اتک ازش انجام میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام و احترام ؛ به سادگی میتونید میکروتیک نصب کنید و تمام شبکه رو برسی کنید ، لاگ ها هم میتونید سیو کنید و راحتی برسی کنید.

Parti_Baz
March 25th, 2019, 23:03
با سلام و احترام ؛ به سادگی میتونید میکروتیک نصب کنید و تمام شبکه رو برسی کنید ، لاگ ها هم میتونید سیو کنید و راحتی برسی کنید.
منظورتون اینه که میکروتیک نصب و کنم و ترافیک همه ماشن های مجازی رو از میکروتیک عبور بدم ؟ مشکلی به وجود نمیاد ؟

ULTRAWEB
March 26th, 2019, 00:17
نه چه مشکلی پیش میاد شما می بایست از اول همچین طرحی رو بکار بگیرین و مانیتورکنین کاربرارووو
تااین مشکلات نخواد براتون پیش بیاد

Amirhossein.M
March 26th, 2019, 11:28
منظورتون اینه که میکروتیک نصب و کنم و ترافیک همه ماشن های مجازی رو از میکروتیک عبور بدم ؟ مشکلی به وجود نمیاد ؟ سلام مجدد ، نه هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه میتونید هر ماشین هم محدود کنید و البته فایروال بزارید و جلو خارج شدن حملات رو تشخیص و یا حتی بگیرید.