ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟

Sohan Roh
March 25th, 2019, 19:29
با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو ،

دوستان عزیز ،

مختصر و مفید !

دیدم نظر اکثر دوستان روی این دو درگاه پرداخت است ، به همین خاطر گفتم یک مشورت با دوستان گرامی داشته باشم !

شما دوست عزیز کدام درگاه واسط پرداخت را پیشنهاد میدهید ؟ ZarinPal یا IDPay ؟ و چرا ؟

یک دنیا ممنونم.

Reza G
March 25th, 2019, 19:37
سالهاست از آرین پال استفاده می‌کنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.

پرداخت‌های منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژول‌های متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.

gdfire
March 25th, 2019, 19:48
هیچکدوم درگاه وقتی میشه اختصاصی گرفت از بانکا

asrhosting
March 25th, 2019, 20:00
سلام .
دقیقا تا می تونید اول مستقیم بگیرید دوم مستقیم بگیرید سوم مستقیم بگیرید و اگر نشد چهارم آرین پال رو بگیرید و سمت بقیه واسطه ها نرید .

mirmohsen
March 26th, 2019, 10:21
یک پال (https://yekpal.ir)

artinma
March 26th, 2019, 13:34
سلام
من بیشتر از 2 سال هست که از بیت پی استفاده میکنم

Sohan Roh
March 27th, 2019, 19:25
با سلام و احترام ،

دوستان نظر یا پیشنهادی ندارند ؟

ممنونم.

Genral X2
March 27th, 2019, 20:11
سلام ، نظر شخصی بنده nextpay

gdfire
March 27th, 2019, 23:01
درگاه فقط اختصاصی یه دامنه بخرو برو نماد درخواست بعد برو هربانکی خواستی .

menalgeya
March 28th, 2019, 00:27
سالهاست از آرین پال استفاده می‌کنیم (چه برند قبلی و چه برند جدیدشون که شد آرین پال). صد درصد راضی هستیم.

پرداخت‌های منظم، پشتیبانی مودب و همیشگی، ماژول‌های متعدد و ... از دلایل توصیه من هست.

واقعا آرین پال تکرار نشدنیه بس که خوبن

nofoozgar
March 28th, 2019, 13:40
درگاه فقط اختصاصی یه دامنه بخرو برو نماد درخواست بعد برو هربانکی خواستی .

نماد گرفتن سرویس میکنن آدمو

atilnic
March 28th, 2019, 14:22
10 ساله اکانت زرین پال دارم.با آقای امیری چندین بار بحثم شده همون اوایل که فقط خودشون پشتیبانی میکردن ولی سرویس دهیشون خوبه واقعا و امکاناتش نظیر نداره و پشتیبانی و سرعت
فقط پیشنهاد میدم به هیچ عنوان از نکست پی nextpay استفاده نکن هم بخاطر پشتیبانی و اخلاق هم بخاطر سرویس دهیشون
من زرین پال پیشنهاد میدم بهت

gdfire
March 28th, 2019, 14:41
به ما که زیر 48ساعت دادن فقط بانکا اعصاب بودن اونم سامان رفتم با چه احترامی روبه رو شدم ... بقیه حتی سوادم نداشتن شایدم اون شعبه اونطوری بود یا شانس من ندانم ولی تا دو ظهر الاف بودم تو ملت تا مسولش بیاد اخرم هیچی حالیش نبود یه پیری بود که تا دلش بخواد فحشش دادم ولی رفتم فرداش سامان یه دو سه ساعتی وقتمو گرفت بعدم که فرداش ایمیل زدمو اطلاعاتو واسم دادن بعدم رفتم سراغ بانک ملیم واس محکم کاری فقط همین دوتا بانکو من ادم حساب میکنم بقیه خاطره خوبی ندارم.

artinma
March 28th, 2019, 19:11

دست آخر اون مالیاتی که برای آدم میبندن

Farzad90
March 28th, 2019, 19:42
سلام دوست عزیز
زرین پال برای تسویه حساب خیلی ضعیف عمل میکنند.
اگر شما از زرین پال بگیرید و زرین کارت هم سفارش بدهید.
تسویه حساب ها آنی میشه
که زرین کارت هم هزینش 50 تومانه ولی به جاش عالی میشه
اما اگر قصد هزینه کردن ندارید نکست پی خوبه
ما داریم و راضی هستیم.

CaeZer
March 28th, 2019, 22:45
سلام دوست عزیز

بنده تقریبا تمامی درگاه های مطرح واسط رو تقریبا تست کردم ، بهترینشون زرین پال و آرین پال هست ، از لحاظ امکانیات و تسویه و پشتیبانی هیچ فرقی نمیکنند ، شاید زرین پال یکم دیر پاسخ بدن ، ولی همه چیز این دو مثل هم هستن .
نکست پی پشتیبانی بی اخلاقی داره و انگار طلبکارت هستن ،

اگر کار شما قانونی هست میتونید نماد اعتماد بگیرید و از بانک پاسارگاد به صورت اختصاصی درگاه دریافت کنید هم پشتیبانی خوبی دارند و هم کارشون حرفه ای هست به بنده 12 ساعته درگاه رو تحویل دادند.

hamed9292
April 17th, 2019, 13:25
خداوکیلی هر درگاه واسط نیاز به درخواست دستی برای پرداخت پولتون داره که یک هزینه ای هم اگر زودتر بخواین پولتون دریافت کنید ازتون میگیرند idpay.ir مثل درگاه خود بانک هست امروز اگر پرداخت انجام شده باشه فرداش بین ساعت 4 تا 6 پول تو حسابتونه ... خیلی عالیه اصلا هم مشکل نداشتم باهاشون
www.idpay.ir

viphyip
April 18th, 2019, 23:27
درود

چند سال زرین پال استفاده میکنم و با توجه به زرین کارت خیلی کارها راحت شده