توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شریک برای راه تندازی وب سایت
mehrdad0603
March 21st, 2019, 04:56
با سلام دوستان بنده دامنه ای دارم و سایتی راه اندازی کردم به نام اسکریپت تالک و میخوام چند نفر شریک بهم ملحق بشن و سایت رو گروهی اداره کنیم . من فکر های زیادی برای سایت دارم و میخوام بخش های مختلفی ایجاد کنیم تا همه وبمستران رو جذب کنیم ولی تنهایی نمیتونم و نیاز به شریک دارم هرکس تمایل داره میتونه اعلام امادگی کنه.
سایت با موضوع اسکریپت های تحت وب می باشد.
tel:scripttalkadmin
mehrdad0603
March 21st, 2019, 20:42
کسی نیست واقعا
gdfire
March 21st, 2019, 22:21
متاسفانه دوره الا شده اینستا و تلگرام 99درصد توشن کسی دیگه به بقیه چیزا علاقه ای نشون نمیده ...
mehrdad0603
March 22nd, 2019, 17:52
متاسفانه دوره الا شده اینستا و تلگرام 99درصد توشن کسی دیگه به بقیه چیزا علاقه ای نشون نمیده ...
همه باید بدونن که اونا الان دیگه نمیشه داخلشون با کیفیت بالا اموزش دید و اموزش گذاشت ولی با سایت هم با کیفیت تر هم با مدیریت بهتر میشه اموزش دید
delta
March 22nd, 2019, 18:11
کسی نیست واقعا
موضوع کسی بودن و نبودن نیست برادر..یه دامنه خریدن و سایت زدن کار سختی نیست.همه الان میتونن همچین کاری کنن و همه کلی ایده دارند..منتهی الان مثل گذشته پررونق نیست که طرف وقتشو بزاره برای همکاری با شما.الان یه شب کار نکنی شب گشنه میمونی.برای همین همه دنبال درامد روزانه هستند نه ایده هایی که شاید بگیره یا نگیره..
شما تاپیک بزن به جای همکار نیرو استخدام کن حقوق بده بهشون ببین چند نفر میان تو سایتت کار کنن!
mehrdad0603
March 22nd, 2019, 18:20
موضوع کسی بودن و نبودن نیست برادر..یه دامنه خریدن و سایت زدن کار سختی نیست.همه الان میتونن همچین کاری کنن و همه کلی ایده دارند..منتهی الان مثل گذشته پررونق نیست که طرف وقتشو بزاره برای همکاری با شما.الان یه شب کار نکنی شب گشنه میمونی.برای همین همه دنبال درامد روزانه هستند نه ایده هایی که شاید بگیره یا نگیره..
شما تاپیک بزن به جای همکار نیرو استخدام کن حقوق بده بهشون ببین چند نفر میان تو سایتت کار کنن!
حرف شما کاملا درسته ولی دوست عزیز باید هرکس از جایی شروع کنه اگر بخوای بمونی که ایا کسی کار داره یا نه اینجوری فقط داری دنبال کار میگردی که امروز خوب پولی میدن ولی فردا همون پول رو میدن ولی کمه و به دردت نمیخوره در صورتی که باید باهاشون همکاری کنی.
یه جمله معروف هست میگه اگ رویای خودتو نسازی استخدام میشی که رویای دیگرانو بسازی باید همه باهم همکاری کنن که باهم به یک درامدی برسن قابل توجه باشه
سیدرضا بازیار
March 22nd, 2019, 18:21
با سلام دوستان بنده دامنه ای دارم و سایتی راه اندازی کردم به نام اسکریپت تالک و میخوام چند نفر شریک بهم ملحق بشن و سایت رو گروهی اداره کنیم . من فکر های زیادی برای سایت دارم و میخوام بخش های مختلفی ایجاد کنیم تا همه وبمستران رو جذب کنیم ولی تنهایی نمیتونم و نیاز به شریک دارم هرکس تمایل داره میتونه اعلام امادگی کنه.
من این ایده رو پیاده کردم نشد.
تولید اسکریپت باید توسط افراد حرفه ای صورت بگیره و کسی رایگان منتشر نمیکنه
انتشار اسکریپت های نال شده دردسر هایی داره که آدم رو زمین گیر میکنه
۱۰ بار سایت رو بالا آوردم و هر بار زمین خورد! حمله میکنند، اخطار میاد، ***** میشه، اسپم میشه، میره لیست سیاه و تحریم میشی و...
gdfire
March 22nd, 2019, 18:26
همه باید بدونن که اونا الان دیگه نمیشه داخلشون با کیفیت بالا اموزش دید و اموزش گذاشت ولی با سایت هم با کیفیت تر هم با مدیریت بهتر میشه اموزش دید
میدونی مشکل کجاس مشکل اینه تو سایت بزنی و...یا فی لتری یا تحریم یا هم می بندنت دیداسو بلاک و....ولی تلگرام و اینستا این خطرات کمتره بعدشم ملت الا تو این دوتان حتی حسه بالااوردنه گوگلم ندارن همون یه کانال کارشونو راه میندازه درامدم ریخته تو اون پیجا و کانالا طرف دیگه بیکار نیست که بیاد سایت بزنه یا بازدید کنه
متاسفانه باس قبول کرد دوره سایت و...تموم شده سوپریم اگه جنس میاره به علاقه مردم میاره نه خودش .
ShirazSoft.com
March 22nd, 2019, 21:52
سلام
چنین سایت هایی وجود دارد، داشتن دامنه کار خاصی انجام نخواهد داد مگر اینکه شما ایده خاص خوبی داشته باشید.
با من در ارتباط باشید.
clickchat
April 5th, 2019, 23:15
با درود
سناریو خود را اعلام فرمایید
Saati
April 10th, 2019, 14:03
دوره سایت زدن اونم به این شکل تموم شده برادر
7-8 سال پیش سایت تفریحی میزدی روزی 10 تا پست کپی میکردی تو سایتت و شیش ماهه بازدید و رنک خوبی میگرفتی
الان دیگه جواب نمیده
شاید اگه یه کانال تلگرام یا اینستای خوب و پربار داشته باشی و براش سایت بزنی بگیره ولی برعکسش اصلا جواب نمیده
من چند تا سایت داشتم از 2010 تا الان. یا بستم یا فروختمشون چون دیگه عملا دیگه ضرر شده بود