ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت وب هاستینگ مانند whmcs

mrcic
March 20th, 2019, 22:49
سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید
قصد استارت یک پروژه ای مانند اسکریپت whmcs دارم که اول دوست داشتم با شما دوستان هم یک بحثی داشته باشم قبل استارت پروژه.
امکانات اولیه این اسکریپت ها که میدونم به چه صورت هست مانند بخش کاربری و مدیریت (به صورت کلی گفتم)
بیشتر دوست دارم بدونم چه بخش های دیگه ای نیاز هست که اسکریپت مشابه whmcs بشه .
مانند امکانات استفاده از api سایت های مختلف که پنل نمایندگی میدن و ... (مجازی ساز و .. )
دوستانی که میتونن کمک کنن تو امکاناتی که باید برای اسکریپت بزارم خیلی ممنون میشم بگن نظرشونو داخل این پست
و اینکه میدونم یک پروژه زمان گیری هست و قصد دارم کم کم کارو انجام بدم که یک اسکریپت کامل و خوب خروجی کارم باشه
و میدونم که خیلی زمان میبره اسکریپتی که اوکی کردم به پا اسکریپت whmcs که سال ها است روش دارن کار می کنن و اپدیت میدن براش برسه

به هرحال خیلی خوش حال میشم که داخل کامل کردن امکاناتی که برای اسکریپت نیاز هست کمکم کنید

hasanvps
March 21st, 2019, 00:34
بنظر من باید طوری باشه که توی این اسکریپت قابلیت مصرف حجمی رو بشه در روز ماه و سال محدود کرد .
به شخصه شغلم ایجاب میکنه که توی سایتم فایل هایی رو بزارم که خیلی ارزشمند هستن و نمیتونم به مشتری دسترسی ماهانه نامحدود دانلود حجمی بدم و مجبورم به صورت حجمی اکانت بفروشم .

حتما لحاظ کنید این موضوع رو
جنبه های زیادی هستن که whmcs اون قابلیتها رو نداره

rayanagostar
March 22nd, 2019, 08:50
سلام دوستان عیدتون پیشاپیش مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید
قصد استارت یک پروژه ای مانند اسکریپت whmcs دارم که اول دوست داشتم با شما دوستان هم یک بحثی داشته باشم قبل استارت پروژه.
امکانات اولیه این اسکریپت ها که میدونم به چه صورت هست مانند بخش کاربری و مدیریت (به صورت کلی گفتم)
بیشتر دوست دارم بدونم چه بخش های دیگه ای نیاز هست که اسکریپت مشابه whmcs بشه .
مانند امکانات استفاده از api سایت های مختلف که پنل نمایندگی میدن و ... (مجازی ساز و .. )
دوستانی که میتونن کمک کنن تو امکاناتی که باید برای اسکریپت بزارم خیلی ممنون میشم بگن نظرشونو داخل این پست
و اینکه میدونم یک پروژه زمان گیری هست و قصد دارم کم کم کارو انجام بدم که یک اسکریپت کامل و خوب خروجی کارم باشه
و میدونم که خیلی زمان میبره اسکریپتی که اوکی کردم به پا اسکریپت whmcs که سال ها است روش دارن کار می کنن و اپدیت میدن براش برسه

به هرحال خیلی خوش حال میشم که داخل کامل کردن امکاناتی که برای اسکریپت نیاز هست کمکم کنید

همکار عزیز و گرامی
کار تون بسیار شایسته است واقعا بنده خیلی خوشحال میشم میبینم دوستان دست به همچین کارهای بزرگی میزنند.
بنده بسیار بسیار این کارتون رو تحسین میکنم و حاضر م هر کمکی در این راستا ( در حد توان م) به شما دوست عزیز ارائه کنم
پیشنهاد اصلی م این هست که تمرکز رو بذارید روی امکاناتی که whmcs نداره و اساسا مهم هست .
چون کلا قرار به رقابت نیست . بذارید به خارط امکانات منحصر سیستم شما مشترک حاضر به استفاده از سیستم شما بشه

taghikhani
March 22nd, 2019, 12:56
راستش با توجه به اینکه من مخالف سرسخت بومی سازی هر پدیده ای هستم (مثل ویندوز ایرانی، لینوکس ایرانی و...)
و اساس امروز نرم افزار جهان بر پایه توسعه است و نه بر پایه انجام کار موازی
پیشنهاد میکنم شما توان و تجربه و تخصص خودتون رو در زمینه نوشتن ماژول برای whmcs و یا کاستومایز کردن آن بگذارید.
البته این فقط پیشنهاد است و الزاما نظر من صحیح نیست.

AmirWWP
March 22nd, 2019, 16:37
سلام.

بنظر منم دنبال شباهت و اینجور موارد نباش. بدون در نظر گرفتن امکانات whmcs بنویسش با ایده های تازه و نو.
چون whmcs سیستم خیلی کاملی داره و تنها چیزی که پروژتو میتونه به موفقیت برسونه پیاده سازی ایده های نو و تازس.

ShirazSoft.com
March 22nd, 2019, 16:55
سلام
وقت بخیر

اگر طرح ها و ایده های نو داشته باشد بسیار عالی هست.

Gh-Moradi
March 22nd, 2019, 18:56
اگه میخواید فقط اسکریپت مشابه whmcs پیاده سازی کنید مطمئن باشید استقبال نمیشه چون خود whmcs موجود هست و کاربران به سیستم شما مهاجرت نمیکنند اما اگه میخواید چیزی فراتر از whmcs ارائه بدید این یه حرفی
تابحال خیلی از پروژه های بومی ایران بودند که استقبال کمی ازشون شده و بعد از مدتی کلا از چرخه حذف شدن
درکل ایده نو و خدمات جدید و مهمتر از همه مسئولیت و پایداری = استقبال

mrcic
March 22nd, 2019, 23:15
بنظر من باید طوری باشه که توی این اسکریپت قابلیت مصرف حجمی رو بشه در روز ماه و سال محدود کرد .
به شخصه شغلم ایجاب میکنه که توی سایتم فایل هایی رو بزارم که خیلی ارزشمند هستن و نمیتونم به مشتری دسترسی ماهانه نامحدود دانلود حجمی بدم و مجبورم به صورت حجمی اکانت بفروشم .

حتما لحاظ کنید این موضوع رو
جنبه های زیادی هستن که whmcs اون قابلیتها رو نداره
ممنون, حتما تو امکانات اسکریپت اضافه میکنم

همکار عزیز و گرامی
کار تون بسیار شایسته است واقعا بنده خیلی خوشحال میشم میبینم دوستان دست به همچین کارهای بزرگی میزنند.
بنده بسیار بسیار این کارتون رو تحسین میکنم و حاضر م هر کمکی در این راستا ( در حد توان م) به شما دوست عزیز ارائه کنم
پیشنهاد اصلی م این هست که تمرکز رو بذارید روی امکاناتی که whmcs نداره و اساسا مهم هست .
چون کلا قرار به رقابت نیست . بذارید به خارط امکانات منحصر سیستم شما مشترک حاضر به استفاده از سیستم شما بشه

خیلی ممنون, صد در صد نمیخوام روی قابلیت های whmcs متمرکز بشم, در اصل روی امکاناتی که نداره میخوام تمرکز کنم

راستش با توجه به اینکه من مخالف سرسخت بومی سازی هر پدیده ای هستم (مثل ویندوز ایرانی، لینوکس ایرانی و...)
و اساس امروز نرم افزار جهان بر پایه توسعه است و نه بر پایه انجام کار موازی
پیشنهاد میکنم شما توان و تجربه و تخصص خودتون رو در زمینه نوشتن ماژول برای whmcs و یا کاستومایز کردن آن بگذارید.
البته این فقط پیشنهاد است و الزاما نظر من صحیح نیست.
ممنون از پیشنهادتون, ولی زیاد به کاستومایز کردم علاقه ندارم :)

سلام.

بنظر منم دنبال شباهت و اینجور موارد نباش. بدون در نظر گرفتن امکانات whmcs بنویسش با ایده های تازه و نو.
چون whmcs سیستم خیلی کاملی داره و تنها چیزی که پروژتو میتونه به موفقیت برسونه پیاده سازی ایده های نو و تازس.

بله حتما, به همین دلیل این تاپیک رو ایجاد کردم
چون با whmcs کار کردم نه اونقدر که بتونم تخصوصی نظر بدم که این بخش نیاز داره یا نه یا مثلا این بخش رو کم داره, دوست دارم بدون افرادی که مدت های زیاد با این اسکریپت کار کردن چه بخش های از نظرشون داخل این اسکریپت نیست و نیاز هست باشه

پ.ن :
ممنون از بقیه دوستان که نظر دادن و همچنین ممنون میشم اگر بخشی داخل whmcs نیست و خیلی به بودنش نیاز دارید رو بگید که اگر خدا خواست داخل اسکریپتی که برنامه نویسی و طراحی میشه قرار بدم