توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن تراکنش
erfanmix
March 20th, 2019, 20:56
سلام
افزونه پرداخت دلخواه دارم و بخش تراکنش ها رو میخوام پاک کنم یعنی تاریخچه تراکنش ها رو میخوام خالی کنم و زیاد هستن از کجا دستور پاک کردن کلی رو باید بدم؟
ممنونم اگر راهنمایی کنید
1wp.ir
March 21st, 2019, 01:01
سلام و عرض ادب. سال نو شما مبارک .
باید ببینید توی دیتابیس اطلاعات تراکنش توی کدوم جدول ذخیره شدن. البته قبلش یه بک آپ کامل از دیتابیس و جدول مربوطه بگیرید برای احتیاط .
بعدش از طریق دستورات خود phpmyadmin می تونید رکوردهایی رو که می خواید حذف کنید رو با یه سرچ پیدا کنید و همه رو حذف کنید یا از طریق دستورهای mysql این کار رو انجام بدید.
فقط خیلی احتیاط کنید که اطلاعات بقیه جداول و یا اطلاعات ضروری رو پاک نکنید . چون مستقیم دارید با دیتابیس کار می کنید.
موفق و پیروز باشید و سال خوب و خوشی داشته باشید
ارادتمند
erfanmix
March 22nd, 2019, 21:01
سلام و عرض ادب. سال نو شما مبارک .
باید ببینید توی دیتابیس اطلاعات تراکنش توی کدوم جدول ذخیره شدن. البته قبلش یه بک آپ کامل از دیتابیس و جدول مربوطه بگیرید برای احتیاط .
بعدش از طریق دستورات خود phpmyadmin می تونید رکوردهایی رو که می خواید حذف کنید رو با یه سرچ پیدا کنید و همه رو حذف کنید یا از طریق دستورهای mysql این کار رو انجام بدید.
فقط خیلی احتیاط کنید که اطلاعات بقیه جداول و یا اطلاعات ضروری رو پاک نکنید . چون مستقیم دارید با دیتابیس کار می کنید.
موفق و پیروز باشید و سال خوب و خوشی داشته باشید
ارادتمند
سلام
توسط دوست عزیزمون 1wp.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=129695) حل شد
تایپیک بسته شود