سلام وقت بخیر
و حدود دو روز تو سایتم پست جدید نگذاشتم وام صبح ۴ تا پست جدید نوشتم رفتم پست هامو چک کنم میبینم که آخرین پستم هست و ۳ دیگرش نیست با کلی عصبانیت دوباره پست را نوشتم بعد متوجه شدم که این پست بالای پست قبل جایگزین شده !!!! و همینطور هر پستی جدیدی که مینویسم بالای همدیگر جایگزین میشود مشکل در کجاست لطفا کمکم کنید پیشاپیش ممنونم
1wp.ir
March 20th, 2019, 08:46
سلام وقت بخیر
و حدود دو روز تو سایتم پست جدید نگذاشتم وام صبح ۴ تا پست جدید نوشتم رفتم پست هامو چک کنم میبینم که آخرین پستم هست و ۳ دیگرش نیست با کلی عصبانیت دوباره پست را نوشتم بعد متوجه شدم که این پست بالای پست قبل جایگزین شده !!!! و همینطور هر پستی جدیدی که مینویسم بالای همدیگر جایگزین میشود مشکل در کجاست لطفا کمکم کنید پیشاپیش ممنونم
آدرس سایتتون چی هست؟
قالب سایت رو عوض کنید . ممکن هست از قالب سایت باشه .
توی دیتابیس چک کنید پست هایی که نوشتید هستند یا نه؟
Ahmad_Q
March 20th, 2019, 09:09
آدرس سایتتون چی هست؟
قالب سایت رو عوض کنید . ممکن هست از قالب سایت باشه .
توی دیتابیس چک کنید پست هایی که نوشتید هستند یا نه؟
dlpcgamez.com
از دیتابیس چطوری چک کنم؟؟
fanza
March 20th, 2019, 10:45
dlpcgamez.com
از دیتابیس چطوری چک کنم؟؟
از داخل phpmyadmin
1wp.ir
March 20th, 2019, 10:51
دیتابیس سایت و جدول wp_posts رو چک کنید . آخرین رکوردهایی که ذخیره شدن و post_status اونها publish هست . همینطور می تونید پست ها رو براساس تاریخ مرتب کنید و ببینید پست ها هستند یا نه .
در خالت عادی ، احتمال اینکه پست های جدید به جای پست قبلی نوشته بشه خلی کم هست و حتی ویرایش های یک پست هم به فواصل زمانی تعیین شده به عنوان پیش نویس و با وضعیت revision ذخیره میشه.
آیا با تعویض قالب با قالب پیش فرض و یا هر قالب دیگه، نوشته های قبلی نمایش داده میشه؟
Ahmad_Q
March 20th, 2019, 12:39
دیتابیس سایت و جدول wp_posts رو چک کنید . آخرین رکوردهایی که ذخیره شدن و post_status اونها publish هست . همینطور می تونید پست ها رو براساس تاریخ مرتب کنید و ببینید پست ها هستند یا نه .
در خالت عادی ، احتمال اینکه پست های جدید به جای پست قبلی نوشته بشه خلی کم هست و حتی ویرایش های یک پست هم به فواصل زمانی تعیین شده به عنوان پیش نویس و با وضعیت revision ذخیره میشه.
آیا با تعویض قالب با قالب پیش فرض و یا هر قالب دیگه، نوشته های قبلی نمایش داده میشه؟
ممنون از راهنمایی هات عزیز دل مشکل خودش حل شد نمیدونم این مشکل از کجا پیدا شده بود البته زمانی که پست می نوشتم یک ارور سیکوریتی از yosat seo در اخیر صفحه داشبورد نمایش داده میشد که نوشته بود بخاطر دلایل امنیتی فلان فکشن از خط چن افزونه yosat seo دسیبل شد (ببخشید متن ارور را دقیق یاد پاشت نکردم ) و حالا که پست مینویسم اون ارور نمیاد و مشکل قبل هم نیست و همچنان پست های که نوشتم توی دیتابیس بودن ولی در سایت نمایش داده نمیشه
بازم ممنون 😊 از اینکه وقت گذاشتید واسم