ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود ایجکسی ویدیو

000012
March 19th, 2019, 21:36
سلام من یک مشکلی دارم مشکلم اینکه میخام توی پست هام ویدیو ها به صورت ایجکس بالا بیاد یعنی وقتی کسی مثلا روی دکمه نمایش تریلر کلیک کرد بیاد ویدیو را بخونه اما در حالت اصلی ویدیو فراخوانی نشه که سرعت پست هام کم نشه چه راهی پیشنهاد میدید اگه کسی کدشو داره برام بفرسته ممنون میشم من که هر ترفندی زدم اوکی نشد

AmirWWP
March 19th, 2019, 22:55
حالت autoplay رو غیرفعال کنید فکر نمیکنم از سرعت کم کنه.

بصورت ایجکس هم بخواید بکنید در هر صورت کداش وجود داره و با کلیکی که میکنید در اصل از حالت hidden در میاد.

000012
March 19th, 2019, 23:23
نه منظور من جوری هست که مثلا کد های ویدیو را داخل یک فایل به اسم video.php بریزم بعدش کاربر وقتی توی صفحه سینگل هست و روی نمایش ویدیو کلیک کرد صفحه video.php لود بشه به صورت ایجکس من تا اینجا را اوکی کردم فقط مشکلی که هست متغییر را درون video.php انگار نمیشناسه و src ویدیو را خالی نشون میده

1wp.ir
March 20th, 2019, 13:16
نه منظور من جوری هست که مثلا کد های ویدیو را داخل یک فایل به اسم video.php بریزم بعدش کاربر وقتی توی صفحه سینگل هست و روی نمایش ویدیو کلیک کرد صفحه video.php لود بشه به صورت ایجکس من تا اینجا را اوکی کردم فقط مشکلی که هست متغییر را درون video.php انگار نمیشناسه و src ویدیو را خالی نشون میده

لینک ویدئو رو چطور تعریف کردید؟از طریق زمینه دلخواه یا راه دیگه ایی ؟ آیا فایل video.php داخل loop هست ؟

اگر صلاح می دونید دسترسی بدید تا بررسی بشه . می تونید از طریق تلگرام در ارتباط باشید:

@onewp

be099
March 20th, 2019, 13:38
لینک ویدئو رو چطور تعریف کردید؟از طریق زمینه دلخواه یا راه دیگه ایی ؟ آیا فایل video.php داخل loop هست ؟

اگر صلاح می دونید دسترسی بدید تا بررسی بشه . می تونید از طریق تلگرام در ارتباط باشید:

@onewp

نه منظورش اینه که مثلا فایل video.php اینجوری باشه

<video controls>
<source src="vid.mp4" type="video/mp4">
</video>

بعد اینو با xmlhttprequest یا همون ای جکس لود کنه توی مثلا یه div ...