سلام
شرکت نوین وی پی اس مفتخر است که با خدماتی جدید از دیتاسنتر جدید در خدمت شما مشترکین عزیز باشد
تمامی سرور های ما واقع در دیتاسنتر EQUNIX سوئیس میباشد.
افر های انتخابی ما به شرح زیر میباشند در صورتی که سرویس مد نظر دارید خارج از افر دارید و درخواست سرویس سفارشی رو دارید از طریق sales@novinvps.com مارو مطلع نمایید
1- سرویس ها دارای پنل ریبوت میباشد
2- پشتیبانی بالا
3- پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
4- آموزش تصویری نصب و راه انداز اکانتینگ داده می شود
5 - سیستم اس ام اس ( اراسال اس ام اس سه روز قبل از سررسید)
رم: 1 گیگ
هارد: 150 گیگ
سی پی یو: 6 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند: 800 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 33000 تومان
سفارش (http://www.novinvps.com/support/cart.php?a=add&pid=3)
ایمیل پشتیبانی : support@novinvps.com
ایمیل فروش : sales@novinvps.com
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
قیمت پهنای باند اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
100 گیگ اضافه تر 2500 تومان
200 گیگ اضافه تر 4500 تومان
400 گیگ اضافه تر 8000 تومان
500 گیگ اضافه تر 9000 تومان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++
قیمت هارد اضافه را به صورت زیر محاسبه کردیم
25 گیگ اضافه تر 3000 تومان
50 گیگ اضافه تر 5000 تومان
100 گیگ اضافه تر 8000 تومان
200 گیگ اضافه تر 14000 تومان
400 گیگ اضافه تر 26000 تومان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
سیستم هشدار دهنده قبل از سررسید پیام کوتاه راه اندازی شد
دوستانی که از قبل سرویس دارند لطفا در سایت در بخش کاربری خود فیلد Mobile را با فرمت زیر پرکنند .
09XXXXXXXXX
مثال :
09123456789
گزینه های زیر صحیح نیست :
+989123456789
00989123456789
9123456789
در حال حاضر 3 روز قبل از اتمام قرار داد اس ام اس خواهد شد
بعد تایید پرداخت دستی اس ام اس خواهد شد
بعد از پرداخت از طریق بانک ملت ، ارسال سفارش جدید نیز اس ام اس خواهد شد .
نمونه عکس سرعت دانلود :http://tehranpic.net/images/l9vy1h3ga8l2pbpkgxrm.jpg
Sir.DarKNesS
February 6th, 2011, 20:46
پنل دوم وسوسه کنندست :39:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
یادم رفت رنج ایپی هارو لطف کنید:-*
jfactor
February 7th, 2011, 00:42
مجازی ساز چیه؟ برای چیز هم میشه ازش استفاده کرد؟
دوستان کسی از ایشون سرویس داره و ایشون رو تایید میکنه؟
novinvps.com
February 7th, 2011, 17:52
سلام
مجازی ساز این سرویس ها vmware ESXI میباشد
مشکلی برای استفاده از چیز پی ان اگه منظورتونه وجود ندارد
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
پنل دوم وسوسه کنندست :39:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
اگر یکی از ای پی های فعال رو هم برای بنده پی ام کنید ممنون میشم.
تشکر.
SatSat
February 8th, 2011, 02:21
من چند ماه هست از ایشون سرویس دارم انصافا تا الانش که راضی بودم
دستشون درد نکنه
rn4j1m1
February 8th, 2011, 06:19
امکان ارائه سرویس با مشخصات دلخواه وجود داره ؟
fox_young
February 8th, 2011, 09:36
با سلام
من از این سرور جدید وی پی اس گرفتم خیلی هم راضی هستم
دستتون درد نکنه با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
p0lice
February 8th, 2011, 09:43
تست میدید؟
database
February 8th, 2011, 11:05
سلام
میکروتیک هم ارائه می کنید ؟
novinvps.com
February 8th, 2011, 14:52
سلام.
در مورد وارز چقدر حساس هستند؟
ویندوز با لینوکس تفاوتی در قیمت دارن؟
دیتاسنتر اجازه کار با تورنت رو میده یا نه؟
اگر یکی از ای پی های فعال رو هم برای بنده پی ام کنید ممنون میشم.
تشکر.
سلام
تا به حال مشکلی با وارز بودن نداشتیم و در صورتی که مشکل به وجود بیاد ، سرویس مشترک مورد نظر حذف نخواهد شد بلکه بهش هشداری ارسال خواهد شد که فقط مشکل رو حل کنه و مشکل دیگری باقی نخواهد ماند
خیر قیمت ویندوز و لینوکس فرقی نمی کنه
در مورد تورنت هم در مثل بند اول صدق میکنه تا به حال مشکلی نبوده
در مورد ایپی به ادرس sales@novinvps.com ارسال کنید درخواستتونو تا یک ایپی براتون ارسال کنند
با تشکر
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
امکان ارائه سرویس با مشخصات دلخواه وجود داره ؟
بله مشکلی نیست
همینطوری که در افر ذکر کردن همکارمون ، کافیه مشخصات دلخواه خودتونو به ادرس sales@novinvps.com ارسال کنید
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
سلام
میکروتیک هم ارائه می کنید ؟
بله مشکلی نیست
منتهی برای این سری سیستم ها کنسول مدیریتی داده می شود که مشترک با تتنظیمات دلخواه خودش اقدام به نصب میکروتیک نمایید
database
February 8th, 2011, 16:35
بله مشکلی نیست
منتهی برای این سری سیستم ها کنسول مدیریتی داده می شود که مشترک با تتنظیمات دلخواه خودش اقدام به نصب میکروتیک نمایید
سلام. ممنون از پاسخ
امکان اینکه خودتان میکروتیک را نصب کنید وجود ندارد ؟ :)
trueenzo
February 8th, 2011, 17:16
من چندین ماه هست که از ایشون سرویس می گیرم و بین 10-12 ریسلر که کار کردم باهاشون از ایشون خیلی راضیم
_soda_
February 10th, 2011, 01:29
سلام
خسته نباشید
ببخشید دو تا سوال داشتم.
یکی اینکه شما شماره تماس ندارید؟
پشتیبانی فقط از طریق ایمیل و اس ام اس هست؟؟؟
مورد دوم اینکه فرق بین
کنترل پنل ریبوت ، ریستارت ، Reload
ببخشید این سوال دومم یه کم مبتدیانه هست:-*
novinvps.com
February 13th, 2011, 19:30
سلام
در مورد موارد بالا که ذکر شده یعنی پنل های ریبوت ریستارت و... در یک پنل ارائه می شود و می توانید ایزو مورد نظر رو به ما بددی در صورت وجود شرایط ان را برای شما اینزرت میکنیم و می تونیم اقدام به نصب سیستم عامل خود نمایید
لازم به ذکر است هیچ هزینه ای در بر ندارد
joomla
February 15th, 2011, 16:29
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از اینتها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم
اگر کسی این سرویس را میخواهد با قیمت 10000 تومان بهش میدم. مال مال خودش
novinvps.com
February 15th, 2011, 17:40
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از اینتها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم
سرویس شما اصلا ربطی به این تاپیک نداره ، سرویس شما امریکایی هستش و این تاپیک مربوط به سرویس های سوئیس هستش ، فکر کنم به خاطر حرفه ای بودن بیش از حدتون که منجر به عدم ناتوانی راه اندازی وی چی ان سرور شد قاطی کردید.
خوب مشکل شما در مورد راه اندازی وی چی ان سرور هستش نظر شمارو جلب میکن به صفحه اول تاپیک صفحه اول سایتو که عرض کردیم ! آموزش نصب و راه اندازی وی پی ان سرور ارسال خواهد شد که گفتید موزش ناقصه یکی دیگه براتون ارسال شد اونم ناقصه حتما؟8-|
نه اینکه ما بیایم براتون نصب کنیم نمی دونم شما از یه سرویس 12 تومنی چه انتظاری دارید ! شما که تو تیکت نوشتید من الا جلومه ، نوشتید در امور شبکه و ... حرفه ای هستید ، دوست حرفه ای من ، یشما که حرفه که حرفه ای هستید نباید نیازی به اموزش ما داشته باشید برای راه اندازی یک وی پی ان سرور ساده
اگر نصبی هم صورت گرفت ، جز وظایف ما نبوده و نیست و جهت همکاری ما با مشترکین می باشد ( این تو قوانین نوشته شده است )
در مورد دیرکرد سرویستون ، همینطوری که در قوانین ذکر شده در صورتی که سرویس بیش از یه مدت زمانی بهتون تحویل داده نشد مشترک می تواند نسبت به بازگشت هزینه اقدام نمایید که شرکت بدون هیچ چون و چرایی مبلغ شمارو برگشت خواهد داد که شما این درخواست هم نکرده بودید
حالا من با شما که مشکل فنی دارید باید چیکار کنم؟
به خاطر کاری که کردید ، من اجازه نمیدم سرویستون به شخص دیگری واگذار بشه سرویس شمارو مانیتور میکنم اگه کسی غیر از ایپی رنج خودتون وارد شد ، در صورت واگذاری سرویس ، سرویستون مستقیما ترمینت خواهد شد
موفق باشید
joomla
February 15th, 2011, 18:34
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
سوما :به خاطر چی مگر من حق فروش سرویس خودم را ندارم ؟؟؟؟؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
چهارما : بعدا من با چندین ip کانکت میشوم که این هم طبیعی است
واقعا زشته که آدم برای 12000 تومان انقدر خودشو پایین بیاره
واقعا متاسفم
novinvps.com
February 15th, 2011, 19:04
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
واقعا متاسفم
همینطوری که در این تاپیک شرکت میکنید ما سرویس امریکا به شما ارئه دادیم در هر صورت مثل خیلی های دیگه می تونستید درخواست بزنید که سرویس شمارو به اروپا منتقل کنند برای ما هم خیلی بهتر بود چون دسترسیمون به سرور اروپایی خیلی سریعتر هستش
شما هیچ وقت نمی تونید با این کارهاتون هیچ تداخلی در کار ما ایجاد کنید ، تنها مشتری ما نیستید اخریشم نیستید ، می تونید از جای دیگه تهیه کنید من سرویستون در صورت ادامه این روند میگم مسدود کنن
خیلی زیبا بود که تو تیکت مشکلتونو حل می کردید اقای عباس زاده ادم شریفی هستند برای خیلی ها هم ثابت شده و مطئنان مشکلتون رو برطرف می کردند کسانی که کارهای مشترکین مثل شمارو انجام میدن نصاب های ویندوزیه ستند مثل خودتون ! از توی همین انجمن ها انتخاب شدند شما با 12000 تومان هم خدا میخواید هم خرما؟ بستگی به نوع برخورد شخص نصاب ویندوز میتونه براش وی چی ان راه اندازی کنه این دیگه به خودش مربوطه چون اون فقط پول نصب ویندوز رو از ما میگیره الا خیلی ها این مشلات اینچنین داشنتد به سادگی حل شد ! و خیلی ها هم در حال حل شدن هستش ولی با این کارتون بهتره خودتون مشکلتون رو حل کنید و مراقب باشید سرویستون واگذار نشه به شخص دیگری.
لازم به ذکر هستش ، در صورت ادامه این روند در طی دقایق اینده سرویس شما مسدود خواهد شد.
m_dg_farari
February 15th, 2011, 20:58
سلام
کلیه ی پست های هر 2 دوست گرامی گزارش شد :) اینجا بخش فروش هست و هیچ کسی حق انتقاد در این بخش رو نداره! (من مونم جناب novinvps با این تجربه ی بالیی که دارن چرا تن به پاسخگویی به چنین افرادی شدن!)
در مورد مشکل ایشون ، شما نه درخواستی مبنی بر برگشت وجه دادید و نه درخواستی مبنی بر انتقال به اروپا! در مورد راه اندازی سرور تونلینگ هم به وضوح در قوانین ایشون و این شرکت ذکر شده که وظیفه ای در این باره ندارن! کمی انصاف داشته باشید و اگه واقعا دم از انسانیست میزنید بدونید که تخریب چهره به ناحق خیلی غیر انسانیه!
joomla
February 15th, 2011, 21:34
عزیزم درخواست من هم برای فروش بوده نه انتقاد !!! من سرویسشون مورد نیازم نیست و اگر کسی خواست در اختیارشون میزارم
شما که داخل موضوع نیستی چرا قضاوت میکنی ؟ من درخواست برگشت دادم ولی آنها قبول نکردند دریوز بعد از چهار روز سرویش اشتباهی دادند که دیروز هم که 25 بهمن بود اینترنتها خراب بوده امروز هم که تقاضا دادم آنها میگن نمیشه تو بگو چه کار کنم ؟؟؟؟
armin321
February 15th, 2011, 21:38
جناب نوین وی پی اس انسان بیسار شریفی هستند
من تا حالا 3 بار سرویس های مختلف گرفتم و همیششه راضی بودم
کسانیکه تو این تاپیک دارن انتقاد میکنن معلوم هست از قیمت های بسیار مناسب نوین وی پی اس دچار مشکل شده اند
joomla
February 15th, 2011, 21:50
من هم در شرافت ایشان شک ندارم اما باید پاسخگو باشند البته من فقط با پرسنل نوین صحبت کردم و هنوز با خود آقای عباس زاده تماس نگرفتم ظاهرا کسانی جواب خود تاپیکم را دادند خود آقای عباس زاده نبودند
novinvps.com
February 15th, 2011, 21:52
عزیزم درخواست من هم برای فروش بوده نه انتقاد !!! من سرویسشون مورد نیازم نیست و اگر کسی خواست در اختیارشون میزارم
شما که داخل موضوع نیستی چرا قضاوت میکنی ؟ من درخواست برگشت دادم ولی آنها قبول نکردند دریوز بعد از چهار روز سرویش اشتباهی دادند که دیروز هم که 25 بهمن بود اینترنتها خراب بوده امروز هم که تقاضا دادم آنها میگن نمیشه تو بگو چه کار کنم ؟؟؟؟
من هم در شرافت ایشان شک ندارم اما باید پاسخگو باشند البته من فقط با پرسنل نوین صحبت کردم و هنوز با خود آقای عباس زاده تماس نگرفتم ظاهرا کسانی جواب خود تاپیکم را دادند خود آقای عباس زاده نبودند
سلام مجدد
همکار بنده تیکت شمارو به من نشون دادند که نشون میداد سرویس شما از همون اول در اروپا بود در حالی که ما فکر میکردیم تا الا ما اشتباهی امریکا به شما داده بودیم
تیکت ها موجوده می تونید ببینید سرویس شما اروپایی بود
و هیچ اشتباهی رخ نداده بود.
msm
February 18th, 2011, 19:07
دوستان من هم خواستم بابت شفاف سازی و همینطور بیان تجارب اینجا مطالبی رو اعلام کنم: (از ما که گذشت شاید به درد بقیه بخوره)
(هرچند اصلا قصد نداشتم اینجا بیام و چیزی بنویسم ولی این توضیحات رو پس از رد و بدل کردن تعداد زیادی پیام در بخش پشتیبانی و اطمینان از عدم همکاری دوستان برای رفع مشکل و فرافکنی اونها در قبال موضوع و اینکه دیدم مشکلی که به دلیل سهل انگاری به اصطلاح پرسنل محترم ایجاد شده رو حاضر به قبول مسئولیتش نیستند و متاسفانه با ادبیات نامناسب و حتی تهدید جواب سایر کاربرها رو میدند خدمتتون عرض میکنم.)
چند ماه پیش سرویس پلن دومشون رو از این شرکت (البته با مدیریت آقای مسیح نظری) دریافت کردم.
اوائل خیلی راضی و البته خوشحال بودم که بعد از چندین جابجایی بلاخره محل مناسب و قابل اطمینانی پیدا کردم، ولی متاسفانه با تغییر تیم مدیریت این خرسندی زیاد دوام نداشت!:-<
همینجا اعلام میکنم که در مورد هشدار به تحریم و لزوم جابجائی سرور، برای من هم هیچ میلی ارسال نشده و حتی تلاشی برای برقراری ارتباط با شماره تماس و موبایلی که در سایت ثبت شده، جهت انتقال اضطراری سرور انجام نشده!! اما به من هم مثل شما به دروغ اعلام شد که 4 میل!!! به من زدند و موضوع رو خبر دادند!:-o
الان که سرور من با حدود 100 گیگ اطلاعات ارزشمند که به سختی آپلود شده بود، از دسترس خارج شده به من گفتند که باید همه اعضا 20 دلار بدهند تا بشه سرور رو برای چند ساعت برای بکاپ تحویل گرفت. هرچند حاضر به پرداخت این مبلغ هم شدم اما گفتند چون بقیه نیاز به بکاپ ندارند! باید کل هزینه رو خودت متقبل بشی! که 350 دلار واقعا برام سنگینه و امکان پرداختش رو ندارم:(
جالب اینجاست که در پاسخ به اعتراض من، به همان بند 15 (بند بامزه ای که کلا هرگونه مسئولیتی رو در قبال هر اتفاقی ازشون سلب میکنه!!) به من نشون دادند و گقتند که وقتی از ما vps گرفتی اینو تائید کردی و الان هیچ حقی نداری! و ما فقط برات متاسفیم!.
من که رسما بدبخت شدم :( اما
دوستان با دقت انتخاب کنید!
هر ارزانی بی علت نیست!
چون فروش پایان یک معامله نیست، شروع یک تعهد است!
database
February 18th, 2011, 19:22
:(
msm
February 18th, 2011, 20:55
بررسی عملکرد نوین وی پی اس (NovinVPS.com) از زبان تعدادی از مشتریان
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از این ها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم و توهین هم میکردند
واقعا متاسفم
8-|
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اصلا جالب نیست 8-|
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم :)
ربطش این هست که در تیکت جواب من داده نداده شده است.الان یوزر و پسورد اشتباه داده شده تیکت هم بصورت نگه داشته شده است.از اطلاعاتم گذشتم ولی اعتبار سرورم دارم از بین می ره.شما حرف از همکاری زدید.خوب این مدتی که سرور ندارم باید چی کار کنم؟لابد سه تا ایمیل زدید که نمی دونم چه ربطی به سرور جایگزین داشت.شماره تیکتم : 350373
آخه از صبح سرور شما داون هست و پاسخگوی تیکت نیستید !
شما شماره تلفن یرای پشتیبانی ندارید ؟ عجیبه
منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
اینطور که معلوم ه کلا دیتاسنتر آمریکا پریده !!
هر کی از ایشون از سرویس های آمریکا گرفته بود فاتحه ی همه ی اطلاعاتش و بخونه(مثل خود من که ازشون پنل سوم و داشتم و کلی روووش اطلاعات و غیره بود.)
به تیکت هم پاسخگو نیستن در عرض 48 ساعت 48 تا تیکت دادم اما دریغ از یه جواب به خاطر این مشکل سایتم رو هم که برای دانلود فیلم بود بستم !
معلوم نیست چی میشه آخرش !
از من میشنوین اصلا از ایشون چیزی نخرین.
الان میشه بفرمایین ضرر و زیان مارو کی میده؟
این یه نوع کلاه برداریه:-o
در حال حاضر کل اطلاعات بنده نیز پریده و وی پی اس بسته هستش.همچنان منتظر پاسخ گویی هستیم:-<
دلیل پست دادنمون اینجا اینکه ایشون به هیچ و جه توی تیکت پاسخ نمیدن
برای اطلاع مدیران عرض کردم.
بهتره ایشون هر چه زودتر بیان و تکلیف مار و روشن کنن اطلاعات من واسم خیلی با ارزشه.
به خدا اطلاعات من حاصل 6 ماه کار شبانه روزی 3 نفر هستش.شاید در حال مذاکره با دیتاسنتر هستند.امیدورام مشکل حل بشه :-<
مثل اینکه داده ها پریده!
انگار جمعیت ناراضی هم زیاده!
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
بهرحال من همینجا اعلام میکنم که باید اطلاعات ما را برگردونید.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میشه بپرسم این قوانین شما کجای سایت هست؟
جالب اینجاست که شما حتی نیومدید اطلاع رسانی کنید که باید منتقل شید!
نیومدید سرویس جایگزین برای اینکار بدید!
این قوانین هم صد در صد به نفع شما هست , طوری هست که هر طوری بشه از شما سلب مسئولیت شده!
مثل اینکه ایران خودرو بیاد بگه که وقتی شما تو ماشین هستید اگر یه دفعه منفجر بشید به ما ربطی نداره!
طوری حرف میزنید که انگار شما اگر سرویس رو به مشتری هاتون برگردونید لطف کردید و وظیفه شما نبوده؟!!!!
شما سرویس رو ارائه کردی و اینکه شما بی احتیاطی کردی و الان تحریم شدی ربطی به مشتری نداره...
در ضمن این قوانین شرکت رو من زمانی که آقای نظری بودن ندیدم نکنه این چند روزه گذاشتید که...؟!
در هر صورت شما باید پاسخگو باشید.
دوست من شما لینک قوانین رو بزارید!
موقعی هم که من از آقای نظری خریدم ( و انصافا بهترین کیفیت و پشتیبانی رو داشت ) چنین قوانینی نبود و بلطبع من اون موقع " پذیرش " رو زدم.
مهم نیست تو پنل شما نوشته شده "ارسال شده"
مهم این است که در اینباکس من و همه ی این دوستان چیزی به نام " اخطار " وجود نداره!
تیکت های من به موقع پاسخ داده شده .اما این پاسخی هست که جدیدا ارسال شد:
اگر اینطور هست .پس این تعداد که فقط در این فروم در حال اضافه شدن هستنتد و همه شاکی اینها مشتری نبودند؟؟
""اکثر مشتری ها"" که عرض کردید در متن بالا یعنی چه کسانی؟
ببینید در یک کلام بگید سرویس هایی که روی سرور آمریکا ارائه کرده بودید و الان اینطوری شده برمیگرده یا نه؟
اگر بر نمیگرده شما چه تصمیمی قراره بگیرید؟
هزینه رو به مشتری بر میگردونید؟
سرویس جدیدی با آیپی جدید در آمریکا ارائه میدید؟
در کل واضح بگید میخواید چیکار کنید و تکلیف ما رو هم روشن کنید.
نمیدونم این ایمیل که عرض کردید 12 ساعت پیش ارسال شده قبل از بسته شدن سرور .چرا به دست هیچ کش نرسیده است؟؟؟
چرا این متن دقیقا برای همه ی مشتری های شاکی copy/Paste شده؟؟
http://www.img.nightdl.in/images/60ek25zghu02b2nnut5y.jpg
برای همه دستی ایمیل ارسال شده است؟؟
دوست من منطقی باشید
شما جای ما:
شب خوابیدید صبح بیدار شدید میبینید دان هستید, اول با خودتون میگید دان شدن طبیعیه بعد 5 6 ساعت تیکت میزنید تا بفهمیمید چه خبره بعد جواب میاد که:
مگه منتقل نشدید؟ این سرور تحریم شده و قابل برگشت نیست!
جای ما باشید چیکار میکنید؟
همه ما هم حاضریم عکس اینباکسمون رو بزاریم که ارسال نشده بود.
جسارتا عرض میکنم:
عکسی که قرار الان برای این دوستمون اینجا ارسال کنید من دارم:
http://www.webhostingtalk.ir/www.img.nightdl.in/images/0mbhb700qfqmx62g2sx.jpg
همین تصویر هستش .درسته؟؟
خیر میخوام یه سرویس پایدار داشته باشم
صبح که از خواب بیدار میشم نبینم همه ی اطلاعاتم پاک شده.
برای من هم چیزی در اینباکس نیست.احتمالا ایمیل ها در راه هستنتد.شاید اداره پست کوتاهی کرده؟:-?
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
تنها راه ارتباطی با شما:http://www.img.nightdl.in/images/o7l2ceotr0r3d0y9nq0w.jpg
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
برای من ظهر ایمیل رسیده بود ساعت 3 ظهر ولی همون لحظه خواستم بکاپ بگیرم دیدم سرور دان هست و.........
خیلی جالب هست اول دان کردند بعد ایمیل زدند بعد جالبتر اینکه که یکسری آیپی از سویس داده بودن که بکاپ رو اونجا بریزید
بعد اون آیپی ها هم دان هست...
انقدر کارهای خودتون رو توجیه نکنید ...
من سرویس شما رو به استاد دانشگاه خودم پیشنهاد دادم ولی وقتی هفته پیش دیدمشون انقدر ناراحت بود از دست من که...
چون میگفت پدر من رو در آوردند میگفت آمریکا رو قطع کردند گفتند برو اروپا خلاصه از سازی خواستید میزنید بعدم میگید انقدر پول دادید...
آقای عباس زاده شما سرویس مناسب و پایدار و پشتیبانی مناسب تحویل بده هزینه رو زیاد کن نه اینکه هر کار میخوای میکنی
میگی هزینه رو کم میدید!!!!
شما کجا پست اول نوشتید ارزون ولی هر کار خواستیم میکنیم!!!
من هیچ ایمیلی دریافت نکردم !
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
user name : me7@yahoo.com
سرویس جایگزین هم ندادید !!!!!
دوست عزیز شما طبق چه منطقی این صحبت را کردید؟؟
من دروغی اینجا بیان کردم؟؟؟؟
فقط عکس از پاسخ های خودتون گذاشتم .حتی نقل قول نکردم.
فکر میکنید الان که حاصل همه ی تلاش و تمام اطلاعاتم به دست شما از بین رفته است به خاطر یک کوتاهی و احمال وی پی اس و حتی یک سرور اختصاصی ارزشی داره برای من؟؟؟
2 سایت بعد از 1 سال باید به طور کامل بسته بشن.
ناراحتی من از این هست که اگر الان همه ی دنیا جمع بشن و با مدرک بگن ایمیلی نیومده.همه با مدرک ثابت کنند کوتاهی از سمت شما بوده باز هم حاضر به پذیرش نیستید .
حالا اینجا سرویس وی پی اس نذر میکنید که تاپیک ادامه نداشته باشه؟؟؟
اگر من دروغی گفتم همین جا بفرمئید تا از همه عذرخواهی کنم؟
حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ :) حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه :)
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........:)
در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.;)
برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به هر کاری بزنم ;)
امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست :)
باور کنید به من پیشنهادی ندادند و مقدار باقی مانده ی اعتبار من هم کمتر از 10 15 روز هست.
خرید مجدد vps هم برای من کاری نداره! همین پریروز از آقای حشمتی یکی خریدم!
ولی شما میگید چیکار کنیم!
ماشاالله رکورد سرعت رو ش***دیم! ظرف 5 دقیقه دو تا صفحه نوشتیم.
یهرحال من از حق خودم و شما نخواهم گذشت و نوین وی پی اس هم موظف به ارائه ی خدمات به شماست زیرا شما کار خلاف مقرراتشان انجام ندادید ( حداقل تا الآن که من خوندم )
پیروز باشید
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
با سلام دوستان
1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !
m_dg_farari
February 18th, 2011, 23:19
سلام
دوست عزیز ، msm بنده 90% حق رو به شما میدم! چون بند پانزدهمی که فرمودید یه قانون عادلانه و معقولانه نیست ولی به هر صورت شما این قانون رو قبول کردید! شاید دلیل ارزون بودن این سرویس ها هم همین بند پانزدهم قوانین بوده!
اما در حالت کلی باید عرض کنم که ارسال پست شما در این تاپیک کار اشتباهی بوده :) اگر قصدتون جلوگیری از ادامه ی فروش این شخص (یا شرکت) هست باید موضوع رو به یکی از مدیران (از طریق پیغام خصوصی) اطلاعات میدادید تا تاپیک قفل بشه! نه اینکه شروع به انتقاد در بخش فروش بکنید!
msm
February 19th, 2011, 01:22
سلام
دوست عزیز ، msm بنده 90% حق رو به شما میدم! چون بند پانزدهمی که فرمودید یه قانون عادلانه و معقولانه نیست ولی به هر صورت شما این قانون رو قبول کردید! شاید دلیل ارزون بودن این سرویس ها هم همین بند پانزدهم قوانین بوده!
اما در حالت کلی باید عرض کنم که ارسال پست شما در این تاپیک کار اشتباهی بوده :) اگر قصدتون جلوگیری از ادامه ی فروش این شخص (یا شرکت) هست باید موضوع رو به یکی از مدیران (از طریق پیغام خصوصی) اطلاعات میدادید تا تاپیک قفل بشه! نه اینکه شروع به انتقاد در بخش فروش بکنید!
فراری عزیز
من اصلا قصد نوشتن در این تاپیک رو نداشتم اما حق بدید، خودتون رو جای من بذارید، تمام اطلاعاتم، نزدیک 100 گیگ، به دلیل بی توجهی این افراد از دست رفته (چون مثل خیلی ها v.pn و لیجر نداشتم که با عوض کردن وی پی اس برام مشکلی پیش نیاد!) و جای صحبت و پیگیری برای رفع مشکل، با استهزاء و حتی تهدید به ندادن سرویس جدید روبرو شدم!!! حتی بعد از اینکه دلسوزانه نکاتی رو برای روش مناسب برخورد با مشتری بهشون متذکر شدم!
با اینکه دلم نمیخاد برای کسی مشکل ایجاد کنم، اما از طرفی دلم نمیخواست سایرین به خاطر چند تومن مبلغ پائینتر مثل من در چاه بیافتند و حاصل زحمات شبانه روزیشون یک شبه دود بشه!:-<
شاید باورتون نشه، اما اینکه تجاربم از کار با این افراد رو در فروم برای سایرین بنویسم پیشنهاد خودشون در بخش به اصطلاح! پشتیبانی بود! (البته به استهزاء)، اما راهکاری که اشاره کردید رو هم حتما پیگیری میکنم.
ممنون;)
Ramin
February 19th, 2011, 01:38
از صفحه 29 به بعد حتما حتما مطالعه کنید !
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index29.html
m_dg_farari
February 19th, 2011, 12:25
بله دوست من ، اصل کار شما بسیار خوب هست و خیرخواهانه! ولی خوب هر جایی یه قوانینی داره و سعی کنید قوانین رو یر پا نذارید!
novinvps.com
February 19th, 2011, 16:48
با سلامی دوبار خدمت دوستان
خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/2069d1298120453t-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-vds-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1gbit-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-send-email-2-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/2069d1298120453-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-vds-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1gbit-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-send-email-2-jpg)
خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید
با تشکر از همه فعلا
Sir.DarKNesS
February 19th, 2011, 17:32
والا بنده 10 روزه از ایشون پلن 2 رو دارم مشکلی هم ندارم هرچی تیکت هم دادم ایشون جواب دادن و اولین باره از ایشون خرید کردم
m_dg_farari
February 19th, 2011, 17:48
با سلامی دوبار خدمت دوستان
خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/2069d1298120453t-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-vds-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1gbit-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-send-email-2-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f15/2069d1298120453-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-vds-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-1gbit-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-send-email-2-jpg)
خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید
با تشکر از همه فعلا
دوست عزیز این عکس هاتون هیچی رو نشون نمیده! 2 سانت در 2 سانت هستند :) اگه میشه "عکس" بذارید نه اسباب خنده :)
novinvps.com
February 19th, 2011, 18:22
آپلود سنتری که عکس قرار داده شده ظاهرا از کار افتاده
منتظر باشید عکس بزرگشو میزارم
ممنون
novinvps.com
February 21st, 2011, 13:26
ظرفیت تمامی سرور های سوئیس تکمیل شد
فعلا سفارش جدیدی تا فردا که سرور جدید احتمالا برسه قبول نمی کنیم
novinvps.com
February 22nd, 2011, 14:59
سرور جدید به دست ما رسید ، اما به خاطر رزرور هایی که انجام شده است فقط به اندازه 5 سرویس که در لیست ذکر شده میتوانیم سرویس بدیم
farzadho
February 22nd, 2011, 15:07
من دو سرویس با رم 256 از آقای عباس زاده دارم که از امروز تاریخش شروع شده.
و نیازی هم ندارم...سرویس از همه لحاظ مورد تایید هست فقط من بدلایلی نیاز به سرویس آمریکا داشتم.
دوستانی که مایل هستند پیغام بدند که با آقای عباس زاده هماهنگ کنیم و سرویس رو تحویل بدم.
قیمت هم 10 هزار تومان واسه هر کدام.
با تشکر.
masoot
February 24th, 2011, 06:41
من الان حدود 5-6 ماهه از نوین وی پی اس سرویس دارم. اول آمریکا بودم الانم سوییس
در کل کیفیتشون خوبه، سرعت خوب و در مقابل این کیفیت و سرعت خوب (هم پورت و هم سخت افزاری) قیمتشونم خیلی خوبه
به طور کلی من راضیم :67:
Ramin
February 24th, 2011, 16:32
من الان حدود 5-6 ماهه از نوین وی پی اس سرویس دارم. اول آمریکا بودم الانم سوییس
در کل کیفیتشون خوبه، سرعت خوب و در مقابل این کیفیت و سرعت خوب (هم پورت و هم سخت افزاری) قیمتشونم خیلی خوبه
به طور کلی من راضیم :67:
سلام منم تقریبا دو ماه سرویس داشتم از این شرکت .تا زمانی که آقای نظری بودند در این شرکت هیچ مشکلی نبود.بعد از ایشان این شرکت شروع به کلاه... کرد.تمام اطلاعات بنده را نابود کردند و در یک لحظه سرویس بنده خاموش شد و همه ی زحمات شبانه روزی تیم 3 نفره ما در مدت 6 ماه کلا نابود شد .در قبال روشن شدن سرویس بنده تنها برای یک ساعت درخواست 350 دلار نمودند .
این اتفاق تنها برای بنده نبود.از صفحه 28 تاپیک زیر به بعد را در صورت نیاز مطالعه کنید تا به عمق فاجعه و کلاه... پی ببرید .تعدا شاکیان بالا بود و به هیچ عنوان هم حتی حاضر به پذیرش اشتباه نبودند و با جسارت تمام به دروغ بودن حرف همه و راست بودن صحبت های خودشان اسرار داشتند و در آخر هم شروع به فحاشی ، تهدید، قطع کردن سرویس کسانی که در اینجا پست داده بودند و .... نمودند.
مدارک ، اسناد و گفته ها همگی در تاپیک زیر موجود است .
از همین طریق از مدیران محترم فروم وب هاستینگ تالک کمال تشکر را در برخود با نام کاربری این چنین افرادی(بن شدن نام کاربری) و جلوگیری از کلاه برداری بیشتر این افراد دارم.:53:
با آرزوی موفقیت روز افزون:53:
fox_young
February 24th, 2011, 17:45
با سلام خدمت دوستان
واقعا سرویسهای سوییس آقای عباس زاده حرف نداره
اصلا هم سرعت و ساپورت خوبی دارن با کمال تشکر از
تیم نوین وی پی اس و با آرزوی موفقیت روز افزونشان
Ramin
February 24th, 2011, 18:03
تلاش بی حاصل تیم دست نشانده برای بازگردانی آبروی ریخته شده!;)
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
دوستان من هم خواستم بابت شفاف سازی و همینطور بیان تجارب اینجا مطالبی رو اعلام کنم: (از ما که گذشت شاید به درد بقیه بخوره)
(هرچند اصلا قصد نداشتم اینجا بیام و چیزی بنویسم ولی این توضیحات رو پس از رد و بدل کردن تعداد زیادی پیام در بخش پشتیبانی و اطمینان از عدم همکاری دوستان برای رفع مشکل و فرافکنی اونها در قبال موضوع و اینکه دیدم مشکلی که به دلیل سهل انگاری به اصطلاح پرسنل محترم ایجاد شده رو حاضر به قبول مسئولیتش نیستند و متاسفانه با ادبیات نامناسب و حتی تهدید جواب سایر کاربرها رو میدند خدمتتون عرض میکنم.)
چند ماه پیش سرویس پلن دومشون رو از این شرکت (البته با مدیریت آقای مسیح نظری) دریافت کردم.
اوائل خیلی راضی و البته خوشحال بودم که بعد از چندین جابجایی بلاخره محل مناسب و قابل اطمینانی پیدا کردم، ولی متاسفانه با تغییر تیم مدیریت این خرسندی زیاد دوام نداشت!:-<
همینجا اعلام میکنم که در مورد هشدار به تحریم و لزوم جابجائی سرور، برای من هم هیچ میلی ارسال نشده و حتی تلاشی برای برقراری ارتباط با شماره تماس و موبایلی که در سایت ثبت شده، جهت انتقال اضطراری سرور انجام نشده!! اما به من هم مثل شما به دروغ اعلام شد که 4 میل!!! به من زدند و موضوع رو خبر دادند!:-o
الان که سرور من با حدود 100 گیگ اطلاعات ارزشمند که به سختی آپلود شده بود، از دسترس خارج شده به من گفتند که باید همه اعضا 20 دلار بدهند تا بشه سرور رو برای چند ساعت برای بکاپ تحویل گرفت. هرچند حاضر به پرداخت این مبلغ هم شدم اما گفتند چون بقیه نیاز به بکاپ ندارند! باید کل هزینه رو خودت متقبل بشی! که 350 دلار واقعا برام سنگینه و امکان پرداختش رو ندارم:(
جالب اینجاست که در پاسخ به اعتراض من، به همان بند 15 (بند بامزه ای که کلا هرگونه مسئولیتی رو در قبال هر اتفاقی ازشون سلب میکنه!!) به من نشون دادند و گقتند که وقتی از ما vps گرفتی اینو تائید کردی و الان هیچ حقی نداری! و ما فقط برات متاسفیم!.
من که رسما بدبخت شدم :( اما
دوستان با دقت انتخاب کنید!
هر ارزانی بی علت نیست!
چون فروش پایان یک معامله نیست، شروع یک تعهد است!
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
بررسی عملکرد نوین وی پی اس (NovinVPS.com) از زبان تعدادی از مشتریان
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
آقا این کلاهبرداریه به من نه ایمیلی دادید نه تیکتی !
الان براتون تیکت دادم لطفا پیگیر باشین و خواهشا برای تماس با خودتون یه شماره ی درست حسابی قرار بدین این چه وضعش هست.
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
اطلاعات بیشتر:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index33.html
سلام منم تقریبا دو ماه سرویس داشتم از این شرکت .تا زمانی که آقای نظری بودند در این شرکت هیچ مشکلی نبود.بعد از ایشان این شرکت شروع به کلاه... کرد.تمام اطلاعات بنده را نابود کردند و در یک لحظه سرویس بنده خاموش شد و همه ی زحمات شبانه روزی تیم 3 نفره ما در مدت 6 ماه کلا نابود شد .در قبال روشن شدن سرویس بنده تنها برای یک ساعت درخواست 350 دلار نمودند .
این اتفاق تنها برای بنده نبود.از صفحه 28 تاپیک زیر به بعد را در صورت نیاز مطالعه کنید تا به عمق فاجعه و کلاه... پی ببرید .تعدا شاکیان بالا بود و به هیچ عنوان هم حتی حاضر به پذیرش اشتباه نبودند و با جسارت تمام به دروغ بودن حرف همه و راست بودن صحبت های خودشان اسرار داشتند و در آخر هم شروع به فحاشی ، تهدید، قطع کردن سرویس کسانی که در اینجا پست داده بودند و .... نمودند.
مدارک ، اسناد و گفته ها همگی در تاپیک زیر موجود است .
از همین طریق از مدیران محترم فروم وب هاستینگ تالک کمال تشکر را در برخود با نام کاربری این چنین افرادی(بن شدن نام کاربری) و جلوگیری از کلاه برداری بیشتر این افراد دارم.:53:
با آرزوی موفقیت روز افزون:53:
;)
در پایان درخواست رسیدگی از مدیران محترم
savm
February 24th, 2011, 18:06
با سلام به تمام دو
vibre
February 24th, 2011, 19:33
سلام
من یکی از ریسلر های شرکت نوین وی پی اس هستم از همون اول که در تاپیک امریکا شما قصد تخریب داشتید تمامی امورات رو زیر نظر داشتم ولی الا میبینم کمی شورش رو اقای رامین در اورده
لازمه بهتون بگم که ، من حدودا 9 الی 12 ا سرویس از امریکا از ایشون دارم که توسط ایمیل ایشون به موقع به سوئیس انتقال پیدا کردم
نمی دونم چه طور من تونستم به موقع ایمیل هارو ببینم ؟ و شما نتونستید
خوب فکر میکنم مشکلاتی در بین این راه ممکنه وجود داشته باشه
مثلا میل سرور خیلی از ایمیل هارو ارسال نکرده یا مشکلی به خاطر ارسال یه سری مشکلات وجود داشته
چون طبق اماری که من به دست اوردم هاست ایشون از شرکت... هستش
یعنی سایتشون روی سرور خودشون نیست که با هویس میشه معلوم شد
خوب تا اینجا شد .
1- من منکر شما نمیشم که تعداد 10 نفریتون ایمیل دریافت نشده بهتون شایدم واقعا بهتون دریافت نشده
2- و منکر نوین وی پی اس هم نمیشم که ایمیل نزده بهتون ! چون حداقل به دست من و خیلی های دیگه به موقع رسیده
پس می تونه این مشکل به خاطر عواملی که اون بالا گفتم داشته باشه
بلاک شدن یه سری ایمیل ها در میل سرور مثلا به خاطر جلوگیری اسپم ، فکر کنید چندصد ایمیل توی چند ثانیه ارسال بشه البته شما استادتر از ما هستید
اما این کار اقای رامین رو اصلا تایید نمی کنم و به نظر من کار درستی نمیکنید
اگه میخواید اینطوری ادامه بدید من جمعا کلا بالای 12 تا مشتری دارم + چند از دوستام روی این سرور های امریکا ایشون هستش به همشون ادرس این تاپیک رو میدم که بیان شرکت کنند و نظرشون هرچی که هست اعلام کنند
در ضمن لازمه بگم یه سری سرور امریکا ایشون هنوزم پابرجا هستش می تونم ایپی های خودمو در اختیارتون قرار بدم که ببینید.
من دلیل بن شدن اقای نوین وی پی اس پرسیدم، به خاطر پست اشتباه در یکی از بخش های نامربوط مدیر چند روزی یوزرشونو بسته
پس بیخود دلتونو خوش نکنید که بن شدند به خاطر شما
من ادرس این تاپیک رو به مشترکینم میدم تا هر کسی خواست شرکت کنه
به امید دیدار
AmirHosein
February 24th, 2011, 19:36
سلام
من یکی از ریسلر های شرکت نوین وی پی اس هستم از همون اول که در تاپیک امریکا شما قصد تخریب داشتید تمامی امورات رو زیر نظر داشتم ولی الا میبینم کمی شورش رو اقای رامین در اورده
لازمه بهتون بگم که ، من حدودا 9 الی 12 ا سرویس از امریکا از ایشون دارم که توسط ایمیل ایشون به موقع به سوئیس انتقال پیدا کردم
مثلا میل سرور خیلی از ایمیل هارو ارسال نکرده یا مشکلی به خاطر ارسال یه سری مشکلات وجود داشته
خوب تا اینجا شد .
1- من منکر شما نمیشم که تعداد 10 نفریتون ایمیل دریافت نشده بهتون شایدم واقعا بهتون دریافت نشده
2- و منکر نوین وی پی اس هم نمیشم که ایمیل نزده بهتون ! چون حداقل به دست من و خیلی های دیگه به موقع رسیده
بلاک شدن یه سری ایمیل ها در میل سرور مثلا به خاطر جلوگیری اسپم ، فکر کنید چندصد ایمیل توی چند ثانیه ارسال بشه البته شما استادتر از ما هستید
اگه میخواید اینطوری ادامه بدید من جمعا کلا بالای 12 تا مشتری دارم + چند از دوستام روی این سرور های امریکا ایشون هستش به همشون ادرس این تاپیک رو میدم که بیان شرکت کنند و نظرشون هرچی که هست اعلام کنند
در ضمن لازمه بگم یه سری سرور امریکا ایشون هنوزم پابرجا هستش می تونم ایپی های خودمو در اختیارتون قرار بدم که ببینید.
من دلیل بن شدن اقای نوین وی پی اس پرسیدم، به خاطر پست اشتباه در یکی از بخش های نامربوط مدیر چند روزی یوزرشونو بسته
به امید دیدار
http://www.webhostingtalk.ir/f129/21514/
vibre
February 24th, 2011, 19:43
http://www.webhostingtalk.ir/f129/21514/
سلام
امیر
من قبل از اینکه این پست رو بزنم تاپیک شمارو دیدم که به همین دلیل واقعا زورم اومد به نظر من کم لطفی هستش ازشون دفاع نکنم
من در تاپیک اعتراضی شما لینک رو میخخوام به همه بفرستم مشترکینی که میشناسم و دارن
و در تاپیکتون هم شرکت کردم باید مدیر متنم تایید کنه تا ببینید
Ramin
February 24th, 2011, 20:08
سلام
خوب تا اینجا شد .
به امید دیدار
سلام
دوست عزیز من نمی دونم چرا همه ی کسانی که مثلا قصد دارند به نحوی وکیل وصی دیگران باشند تعداد پست ها ی این افراد صفر هست و تاریخ عضویت ها جدید.نمی دونم حتما دلیل خاصی داره این موضوع
اگر از دید مثبت به موضوع نگاه کنیم و شما را ریسلر این رکت فرض کنیم .باید به خدمتتون عرض کنم اگر شما ریسلر هستید بنده هم مشتری این آقایان بودم .اگر شما راضی هستید بنده شدیدا شاکی هستم تاکید میکنم "شدیدا" شاکی .پس تا اینجا ی موضوع نه شما حق توهین دارید و نه من به شما .
شما عرض کردید بنده قصد تخریب دارم میتونم سوال کنم دلیل این گفته ی شما چی بود؟؟اصلا انگیزه ی من از این کار چی میتونه باشه؟؟؟من فروش وی پی اس یا هسات یا خدمات مشابه را ارائه میکنم؟؟؟(اگر جواب این سوال این هست>>>" از دلیل و انگیزه اطلاع ندارید"/ پس باید خواهش کنم بی دلیل در موضوعی دخالت نکنید)
من اگر انتقاد یا شکایتی از این آقایان انجام دادم .دلیل و مدرک ارائه دادم،حرف های گفته شده را عینا با تصویر به همه نشان دادم.اگر این آقایان حرفی برای گفتن دارند لطف کنند مثل کاری که من انجام دادم از حرف های بنده عکس تهیه کنند و در همان تاپیک قرار دهند تا همه ببیند .
از صفحه 28 به بعد این تاپیک را خودتون مطالعه کنید .نه فقط حرف های من حرف های همه را بادقت مطالعه کنید ، حرف های این کسانی هم کخ از طرف نوین وی پی اس بودند مطالعه کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index29.html
من با دلیل گفتم ،اگر گفتم:" دروغ به همه میگن" حداقل برای خودم دلیل و مدرکی داشتم ،تصویری داشتم که برای همه در تاپیک قرار دادم .اگر شما از این موضوع دلیل و مدرکی در احتیار دارید یا چیزی می دونید بفرمائید .در غیر این صورت بیخود و بی دلیل نه توهین کنید و نه دفاع و نه دروغ و .....
برای همه کار آسونی هستش یوزر ساختن با آیپی ها مختلف و پست دادن در اینجا.اگر قرار هست بی دلیل همه اینجا صحبت کنند و ملاک قضاوت پست ها بدون دلیل باشه بنده هم با آیپی ها محتلف 20 تا یوزر میسازم و اینجا پست انتقادی و شکایت نسبت به نوین وی پی اس ارسال میکنم بدون هیچ مدرکی (دقیقا مکثل کاری که شما الان انجام دادید):)(یادم رفت بگم / منظورم از شما>> مشتری های نوین وی پی اس بودند ;))
vibre
February 24th, 2011, 21:33
سلام مجدد
در مورد تعداد پست ها و... منم می تونم بگم تمامی افرادی که اومدن اینجا بر علیه نوین وی پی اس نوشتند از طرف یک نفر و شما بوده اند چون بعضی هاشون اگه اشتباه نکرده باشم پستهاشون خیلی کم بود یا تازه عضو شده بودند این که دلیل نمیشه برادر که تازه عضو شده باشن یا بعدا عضو شده باشن
لطفا وقتی کم میارید بیخود بحث رو عوض نکنید و بیمورد چیزی نگید
در مورد مدرک حرف زدید ، من در پست های قبلی البته فکر کنم در تاپیک قبلی بود عکس ایمیل های ارسال شده توسط نوین پی اس رو خودشون گذاشتند ، کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
این که نرسیده به نظر من میتونه مشکل میل سرور و یا دلایل دیگه داشته باشه که به بعضی ها نرسیده و خیلی ها هم دیدند
و اما در مورد تخریب منم چند روز پیش میخواستم به شما همینو بگم " هیچ یک از مشترکین اینجا نیاز به وکیل ندارن که شما پیاز داغشو خیلی وقت ها زیادتر کردید "
و در ادامه بحث تخریب ، از اینکه در هر دو تاپیک سوئیس و امریکا شرکت کردید معلومه قصدتون چیه رامین جان و این کارتون اصلا حرفه ای نیست
شما می تونستید تو بحث امریکا بحث رو ادامه میدادید چه ربطی به اینجا داشت اینجا تاپیک سوئیسه ؟
من هنوز وقت نکردم مشترکینم و چند نفری که خارج از من از ایشون سرویس دارن ادرس این تاپیک رو بدم ولی امشب فردا حتما اینکارو انجام میدم هرچی حقیقته بگن دیگه چه خوب چه بد
اصلا نمی دونم چرا این بحث ها داره ادامه پیدا میکنه؟
وقتی تو قوانینشون نوشتند
15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
و شما این قوانین رو قبول کرده اید که سرویس به شما داده شده ، پس بحث برای چیه؟
شما می تونستید این قوانین رو مثل خیلی ها از جمله من که قبل از اینکه ریسلر بگیرم ازشون همه شرایط رو ازشون خواستم که این لینک رو دادند قبول کنید و مثل خیلی ها قبول نکنید !
Ramin
February 24th, 2011, 22:36
در مورد تعداد پست ها و... منم می تونم بگم تمامی افرادی که اومدن اینجا بر علیه نوین وی پی اس نوشتند از طرف یک نفر و شما بوده اند چون بعضی هاشون اگه اشتباه نکرده باشم پستهاشون خیلی کم بود یا تازه عضو شده بودند این که دلیل نمیشه برادر که تازه عضو شده باشن یا بعدا عضو شده باشن
خیلی خیلی جالبه که صحبت های خودم در پست قبلی را برای خودم اینجا کپی کردید کردید:-o
خجالت هم چیز خوبی هست :-o
لینک تاپیکی که قربانیان این کلاهبرداری همه در این تاپیک شاکی بودن این هست :
و خیلی جاله که که از صفحه ی 28 که قربانیان این کلاهبرداری به این تاپیک سرازیر شدند و همه انتقاد کردند .فقط چند نفر خیلی محدود بی دلیل و منطق شروع به حمایت کرددند که اکثرا تازه وارد هستند با تاریخ ها جدید.در مقابل کسانی که شکایت کردند بیشتر از 90% تاریخ ها قدیمی و تعداد ارسال های بالا دارند.
این دیگه نیاز به دروغ گفتن نداره دوست عزیز.لینک تاپیک چند خط بالاتر قرار داددم.خدا را شکر همه ی کسانی که از اینترنت استفاده میکنند هم عقل دارند و هم چشم ها بینا .از بقه دوستان خواهش میکنم تاپیک را با دقت مطالعه کنند از صفحه 28 به بعد و قضاوت کننند !
در ثانی حرفی برای گفتن ندارید لطفا حرف ها خودم را از قول خودتون مجددا برای من بازگو نکنید :)
لطفا وقتی کم میارید بیخود بحث رو عوض نکنید و بیمورد چیزی نگید
پسر جان من کدوم بحث را عوض کردم؟؟؟؟تصور میکنید اینجا مدرسه هست هر چی دوست دارید به زبان میارید؟؟چند تا کم و سن سال جمع شدن اسم خودشون را گذاشتن نوین وی پی اس .حالا مثلا اینجا با این چیز ها قصد زرنگ بازی دارید؟؟؟؟کدو.م بحث عوض شده؟؟؟میتونی به همه توضیح بدی من در پستی که ارسال کردم کدوم بحث را عوض کردم؟؟ مثلا اینطوری اینجا صحبت میکنید من مثل خودتون که در تیکت ها هر چی خواستید فحاشی کردید و یک کلمه جواب ندادم .حالا با این کارها مثلا قصد دارید اینجا یک کلمه مثل شما فحاشی کنم بمب خبری درست کنید؟؟دوست عزیز شما اگر مار هستید بنده .... هستم .از مردم کلاهبرداری کردید حالا با زرنگ بای قصد جمع کردن آبروی ریخته شده را دارید؟؟؟اصلا هم کم نمیارید که 8-|
در مورد مدرک حرف زدید ، من در پست های قبلی البته فکر کنم در تاپیک قبلی بود عکس ایمیل های ارسال شده توسط نوین پی اس رو خودشون گذاشتند ، کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
این که نرسیده به نظر من میتونه مشکل میل سرور و یا دلایل دیگه داشته باشه که به بعضی ها نرسیده و خیلی ها هم دیدند
ایمیلی که شما اینطور با قاطعیت در موردش صحبت میکنید .میتونید توضیح بدید یک ایمیل که اینطور اصرار بر ارسال شدنش هست چطور در اینباک هیچ کدوم از مشتری ها ظاهر نشده است؟؟؟خودتون را بی اطلاع نشون میدید با بقیه را بی سواد؟؟؟یک ایمیل برای دهها نفر ارسال شده اما هیچ کس در اینباکس این میل را ندیده!!!!!!با منطق کدوم انسان بالغی قابل توجیح هست این ماجرا(اکیدا تکرار میکنم انسان "بالغ"):)شما چطور با قاطعیت عنوان میکنید؟؟؟>>> کاملا واضح هستش که به همه ایمیل زدند
موقع ارسال، شما ارسال کردید یا کنار این آقایان بودید؟؟؟؟کسی چیزی را با چشم خودش میبینه هنوزم با قاطعیتی که شما عنوان کردید بیان نمیکنه !!!
و اما در مورد تخریب منم چند روز پیش میخواستم به شما همینو بگم " هیچ یک از مشترکین اینجا نیاز به وکیل ندارن که شما پیاز داغشو خیلی وقت ها زیادتر کردید "
و در ادامه بحث تخریب ، از اینکه در هر دو تاپیک سوئیس و امریکا شرکت کردید معلومه قصدتون چیه رامین جان و این کارتون اصلا حرفه ای نیست
جمله ی مشخص شده باز هم صحبت خودم بود که در تاپیک قبلی به خودتون که با یوزرهای مختلف تشریف داشتید چندین بار عرض کردم .و اینجا معلوم شد همه یک نفر هستند :)
الان هم به این یوزر عرض میکنم : من وکیل وصی کسی نیستم .حق خودم از بین رفته از حق خودم دفاع میکنم !!
از بقیه از جمله شما(یوزر جدید) خواهش میکنم در مسائل دیگران به هیچ عنوان هیچ وقت دخالت نکنید مگر اینکه کسی درخواستی داشته باشه :)
من شاکی هستم و انتقاد و شکایت خودم را در تاپیک قبلی بیان کردم و باز هم ادامه میدم.اما نقش شما را اینجا درک نمیکنم ؟؟؟اگر موضوع دفعا هست .شما اجازه ی دفاع از حق دیگران را ندارید.چون همان دیگران هم زبان دارند هم عقل و ....:)
بله قصد من معلومه هم در تاپیک قبلی و هم این تاپیک پست دادم چون قربانی کلاهبرداری چند نفر کم و سن سال شدم .باز هم ادامه میدم.
با این وئجود از خیلی چیز ها گذشت کردم به دلیل برخی شرایط که وظیفه ای ندارم برای شما توضیح بدم چون شما در این ماجرا نقشی ندارید:)
شما می تونستید تو بحث امریکا بحث رو ادامه میدادید چه ربطی به اینجا داشت اینجا تاپیک سوئیسه ؟
برای من فرقی نداره /سوئیس یا آمریکا یا افغانستان .همین که آبروی من از بین رفته/تمام زحماتم از بین رفته /کلاهم برداشته شده /فحاشی هم کردند و جوابی ندادم، به نظر خودم دلایل کافی هستش برای هر دو تاپیک :)
من هنوز وقت نکردم مشترکینم و چند نفری که خارج از من از ایشون سرویس دارن ادرس این تاپیک رو بدم ولی امشب فردا حتما اینکارو انجام میدم هرچی حقیقته بگن دیگه چه خوب چه بد
باز جای شکرش باقی هست ."میم" مالکیت را خودتون به کار بردید.
همانطور که خودتون فرمودید >>> مشترکینم
و اگر واقعا مشترکینی هم وجود داشته باشند چون به قول خودتون شما ریسلر هستید .شما را میشناسند و اصلا ربطی به این ماجرا نداره .این هم چیزی هست که هم خودتون و هم دیگران میدونند.اصلا اسم نوین وی پی اس را تا به حال مشترکین شما تا به حال جایی شنیده اند؟؟(فرض بر وجود داشتن مشترک داریم)
اکر به این شکل هست .من هم از فردا در تمام سایت های تحت مدیریت خودم لینک تاپیک را قرار میدهم و از همه دعوت میکنم اینجا پست ارسال کنند:)
و این هم بهانه ای دیگر برای ساخت یوزر های جدید و فعالیت در تاپیک دیگر برای شما :)
اصلا نمی دونم چرا این بحث ها داره ادامه پیدا میکنه؟
دوست عزیز اصراری بر دانستن همه نیست .بنده در تاپیک قبلی و این تاپیک موضوع را عمومی کردم تا همه بینند.(ممکن هست همه ماجرا را درک نکنند از جمله شما :) )همین که مشاهده کردید و نظر هم دادید خیلی لطف کردید!
وقتی تو قوانینشون نوشتند
15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
در هیچ قسمتی از قوانینی که شما فرمودید به موارد زیر اشاره ای نشده است:
1- هر لحظه و به هر دلیل امکان خاموش شدن هر سرویسی وجود دارد .در صورت نیاز داشتن به اطلاعات خودتون باید مبلغی را به عنوان باجخواهی ، به شرکت پرداخت کنید.مقدار این مبلغ بسته به شرایط میتواند از 20 تا 350 دلار متغیر باشد
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
2- اگربه هر چیزی اعتراضی داشتید .ممکن است با برخود بسیار بد و در برخی موارد فحاشی روبه رو شوید
http://www.img.nightdl.in/images/toeduogbwk4w6yqmxf.jpg
3- اگر اعتراض را در هر جایی اعم از فروم یا سایت های دیگر به معرض عموم قرار دادید کلیه سرویس ها ی شما بی دلیل بسته خواهد شد و در این صورت حتی با پرداخت همان 350 دلار هم کاری از دست کسی ساخته نیست!
http://www.img.nightdl.in/images/ws59tqaxasb4rlksb4ul.jpg
شما که از قانون برای من صحبت میکنید.بند های بالا هم جزو قوانین نوین وی پی اس بوده ؟؟؟شاید بوده اما ما ندیدم؟؟;)
در پایان باید عرض کنم .بنده هیچ وظیفه ای نداشتم که زحمت تایپ را متحمل بشوم و به شما پاسخ بدهم یا توضیحی را ارائه بدهم .چون شما جز< هیچ کدام از طرفین ماجرا نیستید به گفته خودتون البته!
پست ها ی بعدی شما ممکن است اگر حوصله ی تایپ نبود پاسخی دریافت نکند.پست اخیر پاسخ داده شد به این دلیل که گمان نکنید جوابی نبود.و از این موضوع استفاده کنید :)
یا حق !!!
vibre
February 25th, 2011, 00:20
چرا عصبی میشید برادر گرامی
این نشونه ضعفتونه و کم اوردنتون
تعداد کسانی که انتقاد کردند فکر کنم 10 نفر میشدند نه ؟ نمی دونم فکر کنم نشماردم
در مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
من می تونم تا فردا 100 پست با این نام کاربری در سایت 100 پست مفید بزنم
می دونید کار شما منو یاد چی میندازه دوست عزیز؟ عبارت پایه بالایی ، پایه بوقی که در دوران خدمت سربازی از این و اون زیاد می شنیدیم و هنوزم رواج داره
از نداریه دیگه وقتی ادم کم میاره میره جاده خاکی .
در مورد کم سن و سال بودن نمی تونم نظری بدم ولی توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اصلا نظر ندید به هر حال درستش همینه دیگه
در مورد فحاشی در تیکت من حاضرم قسم بخورم اینها فحش بده نیستند مگر اینکه خودتون این قدر پرروی کردید که بهتون یه چیزی گفتند همین قدر که به قانون بی توجهی کردید طلبکارم هستید به نوعی خودش ادمو عصبی میکنه
این حرفم برای تمامی افراد این تاپیک هستش !
مقصر خودتونید بد تا کردید اومدید اینجا جنجال به پا کردید خیلی ها مطمئن هستم کسانی که اینجا دعوت به ارامش کردند نممونش یادم نمیاد حسام بود کی بود ؟ اول اینجا جنجال کرد همین پست هاشم موجوده اما بعدش مشکلش با مذاکره حل شد ! ولی شما چی ؟ به قول خودت زحمت 6 ماه دود شد حالا بیا اینجا جار بزن مگه سایتت بر میگرده ؟ نه بر نمیگرده
در مورد وکیل بودن شما یا نبودن شما این دیگه باید تابلو باشه و به جواب رسیده باشید که برادر گرامی من ، هیچ یک از افراد اینجا نیازی به شفاف سازی شما ندارن خودشون عاقلن نیازی به من و شما نیست
در مورد این حرفتون:
دوست عزیز اصراری بر دانستن همه نیست
خوب پس چرا دارید ادامه میدید
شما جواب اینو بهم بده
شما با اینکه قانون سایت رو خوندید قبول هم کردید باز هم طلبکار هستید ؟ چه جور اخه ؟
الا همین نوین وی پی اس از خودشون پرسیدم به خاطر خلاف قوانین سایت که اشتباهی پست زدند فکر کنم به گفته ی خودشون چند روز بن هستند ، حالا بیان جنحال کنند؟
همین نوین وی پی اس این قوانین رو قبل از ثبت نام در سایت قبول کرده یا نه ؟ قبول کرده دیگه که عضو شده حالا هم که خربزه خورده باید پای لرزش بشینه و تا اتمام مدت زمان بن شدنش صبر کنه تا یوزرش باز بشه
حالا حکایت شما هم همینه
و در مورد گرفتن هزینه گزاف که گفتید
حرف خنده داری زدید ، اخه تو قوانینشون نوشتند :
جبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب
شما چه طور میگید باج خواهی ؟
Ramin
February 25th, 2011, 00:41
چرا عصبی میشید برادر گرامی
این نشونه ضعفتونه و کم اوردنتون
تعداد کسانی که انتقاد کردند فکر کنم 10 نفر میشدند نه ؟ نمی دونم فکر کنم نشماردم
در مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
می دونید کار شما منو یاد چی میندازه دوست عزیز؟ عبارت پایه بالایی ، پایه بوقی که در دوران خدمت سربازی از این و اون زیاد می شنیدیم و هنوزم رواج داره
در مورد کم سن و سال بودن نمی تونم نظری بدم ولی توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اصلا نظر ندید به هر حال درستش همینه دیگه
در مورد فحاشی در تیکت من حاضرم قسم بخورم اینها فحش بده نیستند مگر اینکه خودتون این قدر پرروی کردید که بهتون یه چیزی گفتند همین قدر که به قانون بی توجهی کردید طلبکارم هستید به نوعی خودش ادمو عصبی میکنه
این حرفم برای تمامی افراد این تاپیک هستش !
مقصر خودتونید بد تا کردید اومدید اینجا جنجال به پا کردید خیلی ها مطمئن هستم کسانی که اینجا دعوت به ارامش کردند نممونش یادم نمیاد حسام بود کی بود ؟ اول اینجا جنجال کرد همین پست هاشم موجوده اما بعدش مشکلش با مذاکره حل شد ! ولی شما چی ؟ به قول خودت زحمت 6 ماه دود شد حالا بیا اینجا جار بزن مگه سایتت بر میگرده ؟ نه بر نمیگرده
در مورد وکیل بودن شما یا نبودن شما این دیگه باید تابلو باشه و به جواب رسیده باشید که برادر گرامی من ، هیچ یک از افراد اینجا نیازی به شفاف سازی شما ندارن خودشون عاقلن نیازی به من و شما نیست
در مورد این حرفتون:
دوست عزیز اصراری بر دانستن همه نیست
خوب پس چرا دارید ادامه میدید
شما جواب اینو بهم بده
شما با اینکه قانون سایت رو خوندید قبول هم کردید باز هم طلبکار هستید ؟ چه جور اخه ؟
الا همین نوین وی پی اس از خودشون پرسیدم به خاطر خلاف قوانین سایت که اشتباهی پست زدند فکر کنم به گفته ی خودشون چند روز بن هستند ، حالا بیان جنحال کنند؟
همین نوین وی پی اس این قوانین رو قبل از ثبت نام در سایت قبول کرده یا نه ؟ قبول کرده دیگه که عضو شده حالا هم که خربزه خورده باید پای لرزش بشینه و تا اتمام مدت زمان بن شدنش صبر کنه تا یوزرش باز بشه
حالا حکایت شما هم همینه
و در مورد گرفتن هزینه گزاف که گفتید
حرف خنده داری زدید ، اخه تو قوانینشون نوشتند :
جبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب
شما چه طور میگید باج خواهی ؟
شما که راست میگی;)
در پایان باید عرض کنم .بنده هیچ وظیفه ای نداشتم که زحمت تایپ را متحمل بشوم و به شما پاسخ بدهم یا توضیحی را ارائه بدهم .چون شما جز< هیچ کدام از طرفین ماجرا نیستید به گفته خودتون البته!
پست ها ی بعدی شما ممکن است اگر حوصله ی تایپ نبود پاسخی دریافت نکند.پست اخیر پاسخ داده شد به این دلیل که گمان نکنید جوابی نبود.و از این موضوع استفاده کنید :)
یا حق !!!
elshan
February 25th, 2011, 03:46
جناب آقای رامین دیگه خیلی دارن تند میرن ....
حاجی یه چیز میگم بنده هم حس تایپ ندارم اما چون دلم به حالت سوخت میخوام این و بگم
علی رغم سن کمم چندین سایت و فروم و... داشتم و دارم! و از جاهای مختلفی هم هاست گرفتم تا حالا واقعا ناراحت شدم از پستتون تو صفحه قبلی فقط میخوام بهتون بگم این هم از سر دلسوزی و در اختیار گذاشتن تجاربم دوسته گرامی داداشه من تو دنیای نت اول اینکه سعی کن مشکلت و به صورت خصوصی حل کنی دوم اینکه تا کسی رو کامل نشناختی در موردش حرف نزنی سوم هم که ....خودت بهتر میدونی !!
از اول هم تو اون تاپیک گفتم موضوع خصوصی حل میشد بهتر جواب میداد تا جارو جنجال!!
موفق باشین;)
پ.ن:من از نوین وی پی اس راضی هستم و دمشون گرم با افراد بی منطق باید اینگونه رفتار کرد.
پرچمت بالاست آقای احمدزاده با امید نابودی دشمنات و پیشرفت روزافزونت:x
AmirHosein
February 25th, 2011, 03:59
حاجی یه چیز میگم بنده هم حس تایپ ندارم اما چون دلم به حالت سوخت میخوام این و بگم
علی رغم سن کمم چندین سایت و فروم و... داشتم و دارم! و از جاهای مختلفی هم هاست گرفتم تا حالا واقعا ناراحت شدم از پستتون تو صفحه قبلی فقط میخوام بهتون بگم این هم از سر دلسوزی و در اختیار گذاشتن تجاربم دوسته گرامی داداشه من تو دنیای نت اول اینکه سعی کن مشکلت و به صورت خصوصی حل کنی دوم اینکه تا کسی رو کامل نشناختی در موردش حرف نزنی سوم هم که ....خودت بهتر میدونی !!
موفق باشین;)
پ.ن:من از نوین وی پی اس راضی هستم و دمشون گرم با افراد بی منطق باید اینگونه رفتار کرد.
دوست دارم ببین وقتی اطلاعات شما هم فرمت شد این حرف هارو میزنی!
omid68
February 25th, 2011, 04:03
موفق باشین;)
خدا واست نگهش داره
vibre
February 25th, 2011, 09:03
دوست دارم ببین وقتی اطلاعات شما هم فرمت شد این حرف هارو میزنی!
نتیجه سر سری فرم پر کردن سفارشات عاقبتش همینه انشاالله تجربه ای باشه برای اینکه قبل از سفارش هرچیزی یا کلا هر چیزی تو زندگیتون قوانینشو بخونید و بعد اقدام کنید
خدا واست نگهش داره
من 2 پست شمارو زیر نظر گرفتم فکر نمی کنید دارید اسپم می کنید اقای سکوریت man
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ
Ramin
February 25th, 2011, 11:04
موفق باشین;)
همه با یک یوزر تشریف فرما شوید .بهتره.این بچه بازی را بذارید کنار ;)
باشه .حالا اگر هدف شما ها این هست مثلا وانمود کنید مشکلی نبوده و کلاه برداری اتفاق نیافتاده .اگر قرار اینطوری ملت باور کنن .حق با شما پسر جان .اما یادتون نره هر کس خودش چشم ،عقل، منطق داره .;)
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
نتیجه سر سری فرم پر کردن سفارشات عاقبتش همینه انشاالله تجربه ای باشه برای اینکه قبل از سفارش هرچیزی یا کلا هر چیزی تو زندگیتون قوانینشو بخونید و بعد اقدام کنید
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ
سرسری یا غیر سرسری یا بنده و بقیه اشتباهی انجام دادم یا ندادیم.در کمال احترام باید عرض کنم شما وظیفه ای ندارید گوشزد کنید .:)
در ضمن اینجا مدیر داره.اسپم ارسال کردن یا نکردن هر کس فقط و فقط مربوط به مدیران میشه .کاربری وظیفه گوشزد کردن قوانین به دیگران را نداره :):54:
چطور شما میتونید دخالت کنید .اما اگر کاربری اینجا نظر داد اسپم هست؟؟؟؟شما که در این ماجرا نقشی نداشتید و نظر دادید ،پست مفید حساب میشه؟؟
omid68
February 25th, 2011, 12:57
اگه نظری ندارید لطفا اصلا اصلا اصلا دعا نکنید واسه دیگران اون بالا بحث شد کسی نیاز به فرهاد بازی کسی نداریم همه عاقل و بالغ[/QUOTE]
دوست عزیز از تعداد پست ها کاملاً مشخصه که شما چه شخصی هستید .
فعلاً که ایشون بن شدند و ادامه ی این تاپیک بیهوده است .من از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو قفل کنند
موفق باشی.
vibre
February 25th, 2011, 14:15
دوست عزیز از تعداد پست ها کاملاً مشخصه که شما چه شخصی هستید .
فعلاً که ایشون بن شدند و ادامه ی این تاپیک بیهوده است .من از مدیران خواهش می کنم این تاپیک رو قفل کنند
موفق باشی.[/QUOTE]
خیلی وقت پیش جواب رامین رو دادم که به حضور شما هم می رسانم
ر مورد تاریخ عضویت به تاریخ عضویت خودتون دقت کرده اید ؟ سبتامبر 2010
46 پست تا به اینجا
همه با یک یوزر تشریف فرما شوید .بهتره.این بچه بازی را بذارید کناراقای رامین شما مگه قرار نبود دیگه شرکت نکنید ؟ دیدید نخود هر آش هستید ؟
چشم دیدن کسانی که ازشون راضین ندارید ؟ خداشاهده من هنوز ادرس این تاپیک به کسی ندادم ولی اگه بدم به همه میدم چه منتقد و چه راضی همه بیان اینجا نظرشونو بگن چون فکر میکنید مشکل فقط و فقط از طرف اقای عباسزاده هستش ؟
یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند در این امورات، خوب در نتیجه منم می تونم بگم به شما لطفا با یک یوزر بیاید . ولی این قدر تفکر بچه گانه و غیر حرفه ای تو سر من حداقل نیست که بخوام وقتم به خاطر اثبات به شما اینجا از بین ببرم
بن شدن نام کاربری نوین وی پی اس همینطوری که قبلا گفتم به گفته ی خودشون به خاطر اشتباه پست دادن در یکی از تاپیک ها هستش که بعد از مدت زمان کوتاهی باز خواهد شد باقیش با خودشونه در مورد بن شدن
Ramin
February 25th, 2011, 14:50
اقای رامین شما مگه قرار نبود دیگه شرکت نکنید ؟ دیدید نخود هر آش هستید ؟
چشم دیدن کسانی که ازشون راضین ندارید ؟ خداشاهده من هنوز ادرس این تاپیک به کسی ندادم ولی اگه بدم به همه میدم چه منتقد و چه راضی همه بیان اینجا نظرشونو بگن چون فکر میکنید مشکل فقط و فقط از طرف اقای عباسزاده هستش ؟
یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند در این امورات، خوب در نتیجه منم می تونم بگم به شما لطفا با یک یوزر بیاید . ولی این قدر تفکر بچه گانه و غیر حرفه ای تو سر من حداقل نیست که بخوام وقتم به خاطر اثبات به شما اینجا از بین ببرم
بن شدن نام کاربری نوین وی پی اس همینطوری که قبلا گفتم به گفته ی خودشون به خاطر اشتباه پست دادن در یکی از تاپیک ها هستش که بعد از مدت زمان کوتاهی باز خواهد شد باقیش با خودشونه در مورد بن شدن
در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .
omid68
February 25th, 2011, 15:31
یه نگاهی به پست های elshan نگاه کنید هم رده ی امید 68 هستش که خوب از سنشون معلومه 68 هنوز بچه.. هستند
بهتره با شما بحث نشه
بنده اعلام می کنم در این تاپیک دیگه پست نمی دم .فقط به دوستان می گم به هر کس اعتماد نکند تا این چنین مشکلاتی پیش نیاد
vibre
February 25th, 2011, 16:03
در کمال احترام بنده مجبور هستم پاسخ شما بدهم .ارسال و یا عدم ارسال پست هر کاربر در هر سایت یا فروم و .... فقط و فقط به خودش مربروط هست و نه شما و نه هیچ کس دیگر حق دخالتی ندارد.همچنین دقت داشته باشید ارسال پست اسپم یا غیر اسپم و نیز رعایت و عدم رعایت قوانین هر فروم هم تنها به مدیران و ناظران آن فروم مربوط هست و هیچ کاربر دیگری حق دخالت و تذکر به بقیه را ندارد!!!
اصلا من نمیدونم شما به قول خودتون : نخود هر آش هستید اینجا که اینطور بال بال میزنید یا وکیل وصی دیگران؟؟یا شاید زبان دیگران؟؟؟؟؟(من بال بال میزنم به خاطر حق خودم که نا حق شده و کلاهم که برداشته شده)شما این وسط چکاره هستید؟؟؟میشه شفاف سازی بفرمائید؟؟؟
یک بار با یوزرهای دیگر اینجا پست داید و متوجه شدیم شما کاملا راضی هستید.اما الان دلیل حضور شما ،تلاش شما ،تذکر دادن به دیگران توسط شما و ... قابل درک نیست؟؟
باید عرض کنم بهتر هست در کارهایی که به شما مربوط نیست خیلی دخالت نکنید .مگر اینکه درخواستی از شما شده باشد.
بنده شاکی بودم یا نبودم از کسانی بودم که خودشون اینجا حضور دارند و قدرت صحبت و .... دارند .همچنین ایجا مدیر دارد پس توجیهی برای دخالت شما در امور دیگران و نیز بازخواست گفته های دیگران وجود ندارد .
من اینجام که از حق کسانی که واقعا کارشونو بلدند در مقابل یه مشت ادم عقده ای که در پست های خودشون دم از شفاف سازی می زنند و اینجا و قصد اصطلاح شفاف سازی دارند که بیشتر شبیه خالی شدن عقده ی شخصیشون به خاطر کم کاری به عبارتی به دیگران کمک کنند مثل این :
بنده اعلام می کنم در این تاپیک دیگه پست نمی دم .فقط به دوستان می گم به هر کس اعتماد نکند تا این چنین مشکلاتی پیش نیاد
من پست های خود رامین رو به امید کپی می کنم چون ظاهرا رامین جواب امید جان رو داده در واقع
fox_young
February 25th, 2011, 20:34
با سلام vibre
واقعا خوشحال شدم که شما نیز هم نظر با من هستید البته اگه آقا رامین دوباره منو محکوم نکنه
که این باز دست نشانده ی آقای عباس زاده هست و اومده اینجا که از آبروی از دست رفتشون به
نحوی دفاع کنه به قول arashministar هر کی که از نوین دفاع کنه آقا رامین بهش میپره
نه دوست عزیز واقعیت چیزی دیگه ای هست همونطوری که شما وکیل و وصی همه شدین
من هم از خیل عظیم طرفداران نوین وی پی اس تاپیک میدم پس من هم همنظرم با شما vibre جان
یا به قول خود آقای عباس زاده این شفافیتی که شما یدک میکشید منتظریم ببینم چیه
البته از نظر من تا حالا که جز سیاه بازی چیزی نبوده برای خراب کردن جو نوین, آقا رامین
هی عکس تهیه می کنند که تعدادی از تاپیکهای تکراری برخی از دوستان که به هر دلیل
که نمی خوام بهش بپردازم رو میزارن به عنوان شفاف سازی, عجبا ما که هیچ شفافیتی ندیدم
خوب کلام رو کوتاه میکنم و به شما vibre عزیز تبریک میگم که محکم وایستادی و نظرت رو ابراز داشتی
sina
February 25th, 2011, 21:52
من اینجام که از حق کسانی که واقعا کارشونو بلدند در مقابل یه مشت ادم عقده ای که در پست های خودشون دم از شفاف سازی می زنند و اینجا و قصد اصطلاح شفاف سازی دارند که بیشتر شبیه خالی شدن عقده ی شخصیشون به خاطر کم کاری به عبارتی به دیگران کمک کنند مثل این :
قدیما یک مثلی بود که میگفت:" آدم زنده که وکیل وصی نمیخواد"
اما امروزه آدمهای زنده با آی دی های دیگه لوگین میکنند و میشند وکیل وصی خودشون!
شماها که کارتون را خوب بلدید، پس لطف کنید و اون 90 گیک اطلاعات ما را که براش 4 ماه وقت صرف کرده بودم با کلی هزینه، بهم برگردونید، تا ما بریم پی کار خودمون و دیگه اینجا به قول خودتون "عقده گشایی نکنیم" .
اگر هم نمیتونید اطلاعات ما را برگردونید، جسارتا، خیلی بیجا میکنید که اسم خودتون را گذاشتید فروشنده و اینجا با تمام وقاهت هر توهینی که شایسته خودتون هست را به مشتریهاتون روا میدارید. اشتباه من و بقیه دوستان شاکی این بود که به شما اعتماد بیجا کردیم و الآن هم کلی هزینه این اشتباهمون را داریم میدیم.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
موفق باشین;)
با سلام vibre
واقعا خوشحال شدم که شما نیز هم نظر با من هستید البته اگه آقا رامین دوباره منو محکوم نکنه
که این باز دست نشانده ی آقای عباس زاده هست و اومده اینجا که از آبروی از دست رفتشون به
نحوی دفاع کنه به قول arashministar هر کی که از نوین دفاع کنه آقا رامین بهش میپره
نه دوست عزیز واقعیت چیزی دیگه ای هست همونطوری که شما وکیل و وصی همه شدین
من هم از خیل عظیم طرفداران نوین وی پی اس تاپیک میدم پس من هم همنظرم با شما vibre جان
یا به قول خود آقای عباس زاده این شفافیتی که شما یدک میکشید منتظریم ببینم چیه
البته از نظر من تا حالا که جز سیاه بازی چیزی نبوده برای خراب کردن جو نوین, آقا رامین
هی عکس تهیه می کنند که تعدادی از تاپیکهای تکراری برخی از دوستان که به هر دلیل
که نمی خوام بهش بپردازم رو میزارن به عنوان شفاف سازی, عجبا ما که هیچ شفافیتی ندیدم
خوب کلام رو کوتاه میکنم و به شما vibre عزیز تبریک میگم که محکم وایستادی و نظرت رو ابراز داشتی
اگر این جریانات پیش آمده برای ماها کلی ضرر و زیان بهمراه داشته ولی ظاهرا برای شما دوستان منفعت زیادی داشته. ( منظورم جریان اون وی پی اس های مجانی هست که به بعضی دوستان اهدا شده). برید فعلا خوش باشید.
vibre
February 25th, 2011, 22:03
وکیل بودن یا نبودن رو باید به رامین گفت چون هرچی همگی سکوت کردند ، ایشون پاشونو بیشتر از گلیمشون درازتر کردند
من بند بند حرفهاتونو جواب میدم
شماها که کارتون را خوب بلدید، پس لطف کنید و اون 90 گیک اطلاعات ما را که براش 4 ماه وقت صرف کرده بودم با کلی هزینه، بهم برگردونید، تا ما بریم پی کار خودمون و دیگه اینجا به قول خودتون "عقده گشایی نکنیم" .
1- من در تاپیک های قبلی خوندم که جناب نوین گفته بودند حدود 200 300 تومن باید بدید تا دیتاسنتر سرور رو فقط برای چند ساعت برگردونه ؟ اره؟ شما میگید وظیفشونه اینها بدند
من دوباره قوانین نوین رو باز کردم و بند 15 برای شما کپی می کنم:
وقتی شما این قوانین رو قبول کردید وسرویس سفارش داده اید ، بیجا می کنید حق اعتراضی داشته باشید
اگر این جریانات پیش آمده برای ماها کلی ضرر و زیان بهمراه داشته ولی ظاهرا برای شما دوستان منفعت زیادی داشته.
یک ضرر برای بنده داشته اونم اینه که فکر میکنم با بالا بودن این تاپیک در صدر تاپیک ها فروش های داشتند و ظرفیت سرویس هاشون ظاهرا تکمیل شده و من امروز 2 سرویس ازشون میخواستم بهم اعلام داشتند که ظرفیت سرویس هاشون تکمیل شده و تا 3 روز دیگه سرور جدید میرسه که به علت عجله کاری از جای دیگه دارم تهیه میکنم
Ramin
February 25th, 2011, 22:49
عجب داستانی شده والا!!!!!!!!!!!!!
یک نفر دیگه کلاه برداری کردی /یک نفر دیگه پول مردم را خورده /اینجا خودش چیزی نمیگه 4 نفر دیگه مدعی شدند و جواب می دهند.
دوست عزیز و به اصلاح محترم برای بار 10000 تکرار میکنم .بنده کلاهم برداشته شده /حقم نا حق شده/مالم ***یده شده /مورد فحاشی هم واقع شدم بدون اینکه یک کلمه جواب بدم .اینجا حق دارم هر چی که بخواهم پست بدم .شما چه کاره هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یک کلمه بفرمائید این وسط شما چه کاره هستید ؟؟؟؟وکیل آقایان نوین وی پی اس هستید؟؟وصی هستید؟؟؟؟نخود آش هستید؟؟؟کسی درخواست کرده نظر بدید و اینجا مدعی باشید و تازه سوال بپرسید؟؟؟؟؟؟
بنده حقم ناحق شده .راست یا دروغش هم به خودم مربوط و آقایان نوین وی پی اس .شما اینجا چکاره هستید؟؟؟؟فقط جواب این سوال را بفرمائید تا روشن بشویم .
اگر خودتون هستید.انقدر جنم داشته باشید با یوزر خودتون تشریف بیارید .اگر که به قول خودتون تنها یک مشتری هستید .باید عرض کنم به شما هیچ ربطی نداره نه تنها دخالت کنید بلکه نظر بدهید و به جای این آقایان صحبت کنید .خودشون قدرت تصمیم گیری دارند و میتونن صحبت کنند .پس خواهشا در امورات دیگران دخالت نکنید .!!
باز در پست بعد از شما الان بای جواب بده >>> در مورد وکیل وصی بودن به آقای رامین گفتم
چه چیزی به من گفتی دوست عزیز؟؟؟اصلا چه چیز این ماجرا به شما مربوط میشه که به جای نوین وی پی اس صحبت میکنی و به بنده هم نصیحت میکنی؟؟؟
1000 بار دیگه باید تکرار کنم ؟؟؟؟؟آقــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــای محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــرم بنده اینجا بال بال میزنم به خاطر همان حق و آبروی خودم و فحاشی شده /وکــــــــــــــــــیل وصــــــــــــــــی کسی نیستم .اما شما با اینکه هیچ ربطی به این ماجرا نداری باز دخالت میکنی و در نهایت جسارت به من میگی وکیل وصی!!!!!
خواهشا تمام کنید !
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
من دوباره قوانین نوین رو باز کردم و بند 15 برای شما کپی می کنم:
وقتی شما این قوانین رو قبول کردید وسرویس سفارش داده اید ، بیجا می کنید حق اعتراضی داشته باشید
دوست عزیز شما شواد داری /ما هم سواد داریم /100 بار قوانین را کپی کردی ما هم خواندیم .اصلا این ماجرا به شما ربطی نداره.
"بیجا" یا "با جا " بازهم به شما مربوط نیست پاسخ بدهید !!!!
vibre
February 26th, 2011, 00:11
این قدر جوش نیار نشونه ی ضعفتونه
1- من مطمئن هستم بهتون فحاشی نشده هرچند از نظر من حقتونه بدتر از فحاشی باهاتون برخورد بشه
دوست عزیز شما شواد داری /ما هم سواد داریم /100 بار قوانین را کپی کردی ما هم خواندیم .اصلا این ماجرا به شما ربطی نداره.
"بیجا" یا "با جا " بازهم به شما مربوط نیست پاسخ بدهید !!!!
اتفاقا ریشه این مشکلات اینه که شما نمی خواید حقیقت رو قبول کنید که شما قوانین رو نادیده گرفتید و هیچ حقی در این قبال ندارید
در مورد بکاپ هم گفتند که:
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
شما که این همه براتون مهم بودش ، دست تو جیب مبارکتون می کردید هزینه بکاپ میدادید !
در مورد صحبت کردن از طرف نوین ، تا زمانی که شما کوتاه نیاید نه تنها ما از فردا خیلی های دیگه هم میان رو سرتون خراب میشن البته شایدم بعضی ها مثل شما انتقاد کنند ولی انتقاد خیلی سازنده ! ، نوین وی پی اس به نظر من فروشش رو داره می کنه و هیچ فرقی این تاپیک به حالشون نداره و فروششون نداره البته این نظر شخصی منه چون یوزرشون بسته هستش و طبیعتا سرشونم شلوغه من مطئن هستم هیچ پست شمارو نمی خونند وظیفه میدونم ازشون در مقابل امثال شما دفاع کنیم من بهشون درخواست فراخوان کردم که به کل مشتریاشون خودشون ایمیل بزنند در این تاپیک شرکت کنند اما قبول نکردند فقط گفتند این کار حرفه ای نیست.
Ramin
February 26th, 2011, 00:18
این قدر جوش نیار نشونه ی ضعفتونه
1- من مطمئن هستم بهتون فحاشی نشده هرچند از نظر من حقتونه بدتر از فحاشی باهاتون برخورد بشه
اتفاقا ریشه این مشکلات اینه که شما نمی خواید حقیقت رو قبول کنید که شما قوانین رو نادیده گرفتید و هیچ حقی در این قبال ندارید
در مورد بکاپ هم گفتند که:
شما که این همه براتون مهم بودش ، دست تو جیب مبارکتون می کردید هزینه بکاپ میدادید !
در مورد صحبت کردن از طرف نوین ، تا زمانی که شما کوتاه نیاید نه تنها ما از فردا خیلی های دیگه هم میان رو سرتون خراب میشن البته شایدم بعضی ها مثل شما انتقاد کنند ولی انتقاد خیلی سازنده ! ، نوین وی پی اس به نظر من فروشش رو داره می کنه و هیچ فرقی این تاپیک به حالشون نداره و فروششون نداره البته این نظر شخصی منه چون یوزرشون بسته هستش و طبیعتا سرشونم شلوغه من مطئن هستم هیچ پست شمارو نمی خونند وظیفه میدونم ازشون در مقابل امثال شما دفاع کنیم من بهشون درخواست فراخوان کردم که به کل مشتریاشون خودشون ایمیل بزنند در این تاپیک شرکت کنند اما قبول نکردند فقط گفتند این کار حرفه ای نیست.
جوش میزنم یا نمیزنم /ضعفی وجود دارد و یا ندارد /فحاشی شده باشد و یا نشده باشد باز هم باید خدمتون عرض کنم به شما این مسئله به هیچ عنوان مربوط نمیشه و بنده دیگر وظیفه ای ندارم که برای شما توضیح بدهم .
هر کس خودش قدرت دفاع داره.در ضمن لطفا احترام خودتو را حفظ کنید و علاوه بر اینکه در مسائلی که به شما مربوط نمیشه دخالت نمیکنید تربیت خودتون را در مکان های عمومی به معرض نمایش نگذارید.در ضمن این فروم نه مالکیتش به بنده مربوط میشه و نه مدیر اینجا هستم .شما هر کس را خواستی بیار .اینجا خودش مدیر داره:67:
fox_young
February 27th, 2011, 16:34
جوش میزنم یا نمیزنم /ضعفی وجود دارد و یا ندارد /فحاشی شده باشد و یا نشده باشد باز هم باید خدمتون عرض کنم به شما این مسئله به هیچ عنوان مربوط نمیشه و بنده دیگر وظیفه ای ندارم که برای شما توضیح بدهم .
هر کس خودش قدرت دفاع داره.در ضمن لطفا احترام خودتو را حفظ کنید و علاوه بر اینکه در مسائلی که به شما مربوط نمیشه دخالت نمیکنید تربیت خودتون را در مکان های عمومی به معرض نمایش نگذارید.در ضمن این فروم نه مالکیتش به بنده مربوط میشه و نه مدیر اینجا هستم .شما هر کس را خواستی بیار .اینجا خودش مدیر داره:67:
با سلام
آقا رامین شما اینقدر خودتون رو در گیر این مسله کردین
که توی این دنیای مجازی بر خلاف همه که میان دو سه تایی دوست
برای خودشون پیدا میکنن شما همش برای خودتون دشمن می تراشید
هر کی میاد اینجا با کوچکترین طرفداری از نوین بهش میپری
من موندم که شما الان با تاپیک دادن به چه چیزی می خواهید برسید
دفاع از حقوق خودتون ؟
اگه واقعا اینجوری هستش که تا حالا دفاع کردین ولی به نظرت چیزی هم به دست آوردی؟
اگه به غیر از این موضوع هست که بیای فقط داد و هوار راه بندازی و گروهی رو پیرو خودت بکنی
برای تلافی هم که شده نون آقای عباس زاده که شما به طور واقعا ناجوانمردانه ایشون رو
کلاه بردار خطاب میکنید باید عرض کنم که مسیر رو اشتباه اومدین چون نه آقای عباس زاده
کلاه بردارن و نه همکاران ایشون که واقعا همشون آدمای شریف و با عزتی هستن
می دونم الانه که شما دوباره بیای و محکومم کنی مثل دوست قبلی و بگی به تو چه
آدم زنده که وکیل وصی نمیخواد, چطور عزیزم وقتی شما وکیل وصی هر چی ساز مخالفه میشه
من چرا وکیل وصی هر چی ساز موافقه نشم ؟
حالا مسله این نیست که من و شما تفاهم نظر نداریم در باره نوین وی پی اس
مسله اینه که شما می فرمایید اطلاعاتم به خاطر عدم اطلاع رسانی نوین پریده
و اینا با دادن پیشنهاد 300 دلاری یا تومانی خواستن کلاه شما رو بردارن
اگه بخواهید واقع بینانه نگاه کنید اصلا موضوع این نبوده که الان به این نحو به نمایش در اومده
من هم مثل شما اطلاعات روی سرور آمریکا داشتم و اطلاعاتم هم پریده ولی وقتی که آقای عباس زاده
عکس ایمیل های ارسالی از سایت رو قرار دادن توی فروم شما ایشون رو محکوم به جل کردن سند و
سند سازی کردین که با فتوشاپ رفتین بعد از چند روز این کار و انجام دادین برای حفظ آبروی خودتون
آقا رامین مشکل شما همین جاست چون چشماتون رو بستین و هرگز نمیخواهید واقعیت رو بپذیرید
که دوستان نوین ایمیل ارسال کردن من به خودم به شخصه ایمیل رو دریافت کردم ولی مشاهده ی
ایمیل از طرف من بعد از نسبتا 24 ساعت بود که اون موقع کار از کار گذشته بود و باز هم عرض میکنم
به فرض اینکه ایمیلی از طرف دوستان نوین ارسال نشده باشه ما نباید در این دنیای بی ثبات مجازی از
اطلاعات خودمون به نحوی مواظبت کنیم با بکاپ گرفتن و غیره, این برای من درس شده برای هر کارم
یه بکاپ یه سند تهیه میکنم و ازش توی فضای امن نگهداری میکنم پس لازم نیست تمامی گناهان رو بندازیم
گردن آقای عباس زاده به قول این شاعر عزیز سهراب سپهری که می فرمایند چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
پس حالا نوبت شماست که از یک دریچه نو به این قضیه نگاه کنی و به جای زیر سوال بردن همه یک بار هم که شده
خودتون رو زیر سوال ببرید و کنکاو کنید ........................
s.w.a.t
February 27th, 2011, 16:49
بابا تموم کنید این بحث رو نوین وی پی اس بن شد رفت پی کارش حالا شما هی بزنید تو سر و کله هم دیگه!!! چی میشه آخرش؟؟ شما اگه واقعا حقتون رو میخوایی برو از نوین وی پی اس شکایت رسمی کن اگه واقعا حق باشماست حالش و بگیر...!!!
موفق باشید.
(از مدیریت محترم هم درخواست میشه یه سرچ رو آی پی نوین وی پی اس بزنند ببین چه کاربران ازش استفاده کردند و تو کدوم تایپیک!!!)
موفق باشید