ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سرور استریم

m0rax
March 17th, 2019, 17:53
سلام .

می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در باره ی سرور های استریم و اینکه چقدر منابع برای استریم همزمان تعداد مشخص از یوزر نیاز هست؟ برای مثال 100 یوزر همزمان یا 1000 یوزر همزمان چه منابعی نیاز هست؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

dizaji_saeed
March 17th, 2019, 19:40
سلام .

می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در باره ی سرور های استریم و اینکه چقدر منابع برای استریم همزمان تعداد مشخص از یوزر نیاز هست؟ برای مثال 100 یوزر همزمان یا 1000 یوزر همزمان چه منابعی نیاز هست؟

سلام خدمت شما

با در نظر گرفتن اینکه سرور استریم روی چه سیستم عاملی راه اندازی شود (لینوکس یا ویندوز) و با چه کیفیتی و چه تعدادی استریم انجام دهید، شرایط مختلفی پیش میاید. درصورت تمایل جهت مشاوره بیشتر در تماس باشید.

nevergotme
March 17th, 2019, 19:56
من هم خیلی دوست دارم بدونم مثلا سرویس ها استریم خفن مثل twitch با چه منابع و پورتی این همه یوزر رو ساپورت میکنه ؟ مثلا اگر 30000 تا کاربر همزمان استریم بکنند هر کدام فقط 1 مگابایت در ثانیه ریسیو کنند می بایست پورت سرور 30 گیگاببت باشد

m0rax
March 17th, 2019, 20:12
سلام خدمت شما

با در نظر گرفتن اینکه سرور استریم روی چه سیستم عاملی راه اندازی شود (لینوکس یا ویندوز) و با چه کیفیتی و چه تعدادی استریم انجام دهید، شرایط مختلفی پیش میاید. درصورت تمایل جهت مشاوره بیشتر در تماس باشید.

با سلام و تشکر خدمت شما
از کدام روش تماس بگیرم؟

من هم خیلی دوست دارم بدونم مثلا سرویس ها استریم خفن مثل twitch با چه منابع و پورتی این همه یوزر رو ساپورت میکنه ؟ مثلا اگر 30000 تا کاربر همزمان استریم بکنند هر کدام فقط 1 مگابایت در ثانیه ریسیو کنند می بایست پورت سرور 30 گیگاببت باشد

این سوال هم برای من پیش آمده اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بدین. البته سوال اصلی من در مورد منابع مورد نیاز هست.

fanza
March 17th, 2019, 20:43
سلام .

منظورتون استریم بازی های آنلاین هست ؟

m0rax
March 17th, 2019, 20:53
منظورتون استریم بازی های آنلاین هست ؟

خیر . برای فیلم می خواستم .

dizaji_saeed
March 18th, 2019, 11:53
با سلام و تشکر خدمت شما
از کدام روش تماس بگیرم؟

درود
مشخصات تماس در امضا موجود هست
تلگرام - تیکت پشتیبانی - شماره دفتر و همراه در خدمتتون هستیم

taghikhani
March 18th, 2019, 12:48

معمولا سرویسهای خیلی بزرگ از یک سرور استفاده نمیکنند. از آن گذشته همین الان دیتاسنترهایی هستند که سرورهایی با پورت 10 گیگ و صد گیگ ارائه میدهند و هزینه ها برای شرکتهای بزرگ چندان هم نجومی نیست. روی ایران هم شما میتونید مثلا روی آسیاتک هر پورت 10 گیگ رو ماهیانه یک میلیون تومان بخرید (که البته این مقدار روی شبکه داخلی واقعی است و شبکه خارجی این مقدار نیست) و روی هر سرور به هر تعداد که بخواهید پورت 10 گیگ داشته باشید.

Alt+F4
March 19th, 2019, 14:45

سلام
استریم سروها برای ارتباط با کیفیت تر و نیز کاربران با سطح سرعت متفاوت ، کیفیت هایی متفاوتی چه از لحاظ سرعت بیت ریت و چه از لحاط نوع فشرده ساز ارسال میکنن،یک زمان 700 مگ میشد 10-15 فایل صورتی وبعد هم فایل صوتی 3-4 مگ شد،پس فقط سرعت ملاک نیست،سرعت دانلود کاربران با دانلود یک مگابایت بر ثانیه،برای 10 دقیقه میشه 10*60*1 = 600مگابایت و برای یک جلسه 60 دقیقه ای میشه 6 گیگابایت.شما بهترین فیلم های و با کیفیت ترین ها هم بگیرید به صورت نرمال همچین حجمی ندارند.
بسته به کیفیتی که ارائه میکنید،تعداد یوزرهایی که میتونید پشتیبانی کنید متفاوت خواهد بود،البته رم و پردازش نیز مقداری موٍثر است.

NetworkFA
March 19th, 2019, 15:15
معمولا سرویسهای خیلی بزرگ از یک سرور استفاده نمیکنند. از آن گذشته همین الان دیتاسنترهایی هستند که سرورهایی با پورت 10 گیگ و صد گیگ ارائه میدهند و هزینه ها برای شرکتهای بزرگ چندان هم نجومی نیست. روی ایران هم شما میتونید مثلا روی آسیاتک هر پورت 10 گیگ رو ماهیانه یک میلیون تومان بخرید (که البته این مقدار روی شبکه داخلی واقعی است و شبکه خارجی این مقدار نیست) و روی هر سرور به هر تعداد که بخواهید پورت 10 گیگ داشته باشید.

صرفا جهت اطلاع هر آپلینک 10گیگابیت 1.5میلیون تومان میباشد.

taghikhani
March 19th, 2019, 15:19
صرفا جهت اطلاع هر آپلینک 10گیگابیت 1.5میلیون تومان میباشد.

ممنون. آخرین بار به ما 1 میلیون قیمت داده بودند. احتمالا گرون شده