ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئو دامین

razmjo
March 16th, 2019, 16:05
سلام به همه دوستان
من دارم سایت اجاره منزل راه اندازی میکنم، میخوام دامین بگیرم
یه جا خوندم بخاطر اینکه نام دامنه برچسب اصلی سایت ماست روی سئو خیلی تاثیر میذاره
حالا به نظرتون دامین فارسی بگیرم خوبه؟(هم دامین فارسیش وهم دامین انگلیسیش)
خواستم بدونم چون نام دامنه کلمه کلیدی سایته تاثیر میذاره روی سئو یا نه .
مثلاً:
اجاره.com
و
ejare.com
این قسمته تو یه مقاله درباره انتخاب مناسب دامین خوندم
اضافه کردن کلمات کلیدی : اگر یک واژه محبوب در سرچتان را در نام دامنه خود به کار ببرید از لحاظ رتبه بندی موتورهای جستجو می تواند تاثیر بسازیی داشته باشد . ( سرچ بیشتر = ترافیک بیشتر = فروش بیشتر )

Jime
March 16th, 2019, 20:04
روی سئو تاثیری نداره
اگه میخواید یک سایت اصولی و استاندارد داشته باشید باید از دامنه های رایج که حروف انگلیسی هستن استفاده کنید

sitetheme
March 17th, 2019, 00:16
نه هیچ تاثیری نداره و به نظرم با دامنه های غیر انگلیسی کار نکنید بهتره.

gdfire
March 17th, 2019, 03:42
تاثیر داره ولی کمی
ببین تا محتوایی نره سایتی ورودیو بیخیال شو تا بک لینکی نخوره سایتی ورودیو بی خیال شو تا تبلیغاتی نکنی ورودیو بی خیال شو تا قالبت استاندارد نباشه بیخیال شو همه چیو
بهینه سازی فقط یه اسم نیست اون دو درصده تاثیرش اگه کارت تو ماهیت اجارس عالیه استارت واسش چون تو ذهنا میمونه.

menalgeya
March 17th, 2019, 11:19
با سلام

نام دامین روی سئوی سایت تاثیر داره و انتخاب یک نام مناسب میتونه خیلی کمک کنه به شما در مسیر پیشرفت کارتون
ولی به این معنا نیست که که با انتخاب یک دامین سایت شما رشد کنه

بهتره از دامینی استفاده کنید که بین مخاطب های شما جا افتاده باشه

ticdars
March 17th, 2019, 14:42
با سلام

نام دامین روی سئوی سایت تاثیر داره و انتخاب یک نام مناسب میتونه خیلی کمک کنه به شما در مسیر پیشرفت کارتون
ولی به این معنا نیست که که با انتخاب یک دامین سایت شما رشد کنه

بهتره از دامینی استفاده کنید که بین مخاطب های شما جا افتاده باشه

من هم با این نظر موافقم اما یک چیز رو اضافه کنم اینه که
برای انتخاب دامنه بهتره دامنه ای انتخاب کنید که با موضوع سایت مرتبط باشه تا کاربری که تازه وارد سایت شما میشه با یک نگاه با موضوع سایت شما اشنا بشود