توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال سازی تابع sql_mode=only_full_group_by
mirmohsen
March 14th, 2019, 22:42
سلام دوستان. من یک اسکریپ اختصاصی دارم که نویسنده اسکریپ به من گفتن برای عملکرد صحیح اسکریپ باید تابع sql_mode=only_full_group_by در سرور شما فعال باشه.
من دو تا هاست دارم در هردو این دو هاست از پشتیبان هاست که پرسیدن گفتن به لحاظامنیتی این تابع فعال نمیشه.بنظر شما چی باید بکنم
AmirWWP
March 14th, 2019, 23:24
سلام.
پیشنهاد میکنم سرور تهیه کنید و خودتون کانفیگ انجام بدید.
mirmohsen
March 14th, 2019, 23:26
اخه برا من که سال هاس با هاست اشتراکی کار کردم سخته برم با سرور مجازی.
هیچ دانشی در این مورد ندارم. تازه هزینه خرید لایسنس سی پنل اینا هم هس که زیاده
AmirWWP
March 14th, 2019, 23:37
اخه برا من که سال هاس با هاست اشتراکی کار کردم سخته برم با سرور مجازی.
هیچ دانشی در این مورد ندارم. تازه هزینه خرید لایسنس سی پنل اینا هم هس که زیاده
نیازی به سی پنل نیست، وب سرورهای ساده و رایگانی مثل nginx, apache و ... راه اندازیشون زیاد سخت نیست، آموزششون هم داخل گوگل سرچ کنید خیلی زیاده.
در هر صورت چیزی که شما میخواهید فکر نمیکنم هیچ هاستینگی فعال کنن. هم ممکنه باعث اختلال در کل سرویس mysql بشه هم از نظر امنیتی واقعاْ مشکل داره.
با داشتن یکم دانش سرچ هرکاری رو میتونید بکنید
mirmohsen
March 14th, 2019, 23:41
توی هاست پارس پیک گویا این تابع فعاله
AmirWWP
March 14th, 2019, 23:45
توی هاست پارس پیک گویا این تابع فعاله
خب اگر فعاله که تیکت بدید مطمئن شید از همونجا تهیه کنید. اما اگر کسی به فکر امنیت سرویس هاش باشه فکر نمیکنم این تابع رو فعال کنه.
در کل تجربه من ثابت کرده برای اسکریپت های اختصاصی و به خصوص حساس به توابع سرور خیلی کارساز تره، چون ممکنه با هر تغییری در سرویس هاشون بعداْ دوبار به مشکل بخورید.
mirmohsen
March 14th, 2019, 23:47
خب اگر فعاله که تیکت بدید مطمئن شید از همونجا تهیه کنید. اما اگر کسی به فکر امنیت سرویس هاش باشه فکر نمیکنم این تابع رو فعال کنه.
در کل تجربه من ثابت کرده برای اسکریپت های اختصاصی و به خصوص حساس به توابع سرور خیلی کارساز تره، چون ممکنه با هر تغییری در سرویس هاشون بعداْ دوبار به مشکل بخورید.
خب اگه از لحاظامنیتی مشکل بوجود میاره یعنی اگه سرور مجازی بگیرم امنیتش در خطره دیگه
AmirWWP
March 14th, 2019, 23:54
خب اگه از لحاظامنیتی مشکل بوجود میاره یعنی اگه سرور مجازی بگیرم امنیتش در خطره دیگه
در سرور مجازی شما فقط امنیت خودتون رو دارید به خطر میندازید که اونم اگر اسکریپت برای استفاده شخصی و اینجور موارد باشه مشکل زیادی وجود نداره.
اما هاست و میزبانی چون دارای کانفیگ های مشترکی هستند نمیتونن اینجوری موارد رو فعال کنن. به فرض اگر فعال بشه برای 100 هاست مشکل ایجاد میشه.
a1994n1373
March 15th, 2019, 00:02
سلام در قسمت درخواست سرویس تاپیک بدین .
ما سرور مجازی مدیریت شده(0 تا 100 با خودمون) تقدیمتون می کنیم .