توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل منابع برای سرعت عالی softether
navid
March 14th, 2019, 12:36
سلام دوستان
softether را روی اوبونتو 16 پیاد کردم
منابع سرور
2 GHz (1 core)
Ram 1 GB
سه یوزر در حال استفاده هستند
اما سرعت چندان عالی نیست.
آیا باید منابع را ارتقا بدم یا کانفیگم ایراد داره
یا روی توزیع دیگری بهتر جواب میده؟
ممنون
navid
March 15th, 2019, 12:42
کسی پیشنهادی داره؟
Peugeot
March 15th, 2019, 22:03
بهترین جوابگیری روی توزیع CentOS هست، و احتمالاً کانفیگتون هم چندان مناسب نیست.
در صورت نیاز تماس بگیرید.
M.Abooali
March 17th, 2019, 08:36
در این خصوص مهمترین فاکتور تاثیرگذار پورت شبکه شما هست. استفاده همزمان کاربران در چه سطح هست. مثلا هر 3 تا مشغول دانلود باشند؟
پورت شبکه شما اختصاصی نیست (چون سرور مجازی دارید) ممکن است روی یک بستر مجازی سازی شلوغ مستقر باشید که مثلا سهم شما از شبکه بسیار کوچک باشد و خوب اون وقت با اتصال چند کاربر شاهد افت باشید.
ساده ترین کار این هست که در زمانی که هر 3 کاربر مشغول کار هستند به سرور وصل شده و با دستوری مثل free یا top میزان مصرف منابع سرور را نگاهی بندازید. اگر طبیعی باشد (به نسبت قبل از آنلاین شدن کاربران) مشخص می شود که مشکلی از منابع ندارید و بحث پورت است.
اما اگر تغییر چشم گیری در رم یا پردازنده بعد از آنلاین شدن کاربران مشاهده کردید (نه لحظه ای) خوب مشخصا اون منبع سخت افزاری باید ارتقا پیدا کند.
navid
March 17th, 2019, 17:39
طبق تصویر مصرف فرقی نکرده
منابع همون قدره
39054
مقدار های زیر راتوضیح بدید یعنی چی؟
total
free
used
buff/cache
همچنین بنده مجازی از پرشین گیگ دارم
جایی را سراغ دارید که با قیمت مناسب تر و سرعت خوب تر برای softether ارائه بده؟
و امن باشه؟
navid
March 18th, 2019, 18:51
پیشنهاد ارائه سرور مجازی قیمت مناسب بدید برای ***** شکن
M.Abooali
March 19th, 2019, 15:38
جایی را سراغ دارید که با قیمت مناسب تر و سرعت خوب تر برای softether ارائه بده؟
این قسمت انجمن برای معرفی یا درخواست سرویس دهندگان نیست. میتونید در بخش مربوط انجمن درخواست بدید یا آفرهای تخفیف های همکاران را مطالعه کنید، یا اینکه گوگل کنید...
خوب اگر تغییری رخ نداده بنابراین شما مشکل مصرف منابع ندارید و همان مشکل پورت دارید.
در خصوص موارد مطرح شده مربوط به ظرفیت کلی رم، میزان آزاد و میزان مصرف شده است. همچنین وضعیت بافر و کش هم که مشخص است.
وضعیت مصرف CPU هم بالا در قالب Load سرور به نمایش در امده است. که مال سرور شما نسبتا مطلوب است. (بابت هر 1 هسته 1.00 ظرفیت لود حساب کنید) مثلا اگر 4 هسته پردازنده دارید لود زیر 4.00 برای شما مناسب و بالاتر از آن یعنی صف پردازش و ریسک فریز شدن سرور.
hasanvps
March 19th, 2019, 15:55
پیشنهاد ارائه سرور مجازی قیمت مناسب بدید برای ***** شکن
سلام
اگر کیفیت خیلی براتون مهم هست میتونم روی سرورهای امریکایی که دارم پشتیبانیتون کنم کیفیت رو هم تضمین میکنم راضی هم نبودین هزینه تمام و کمال مرجوع میشه
تلگرام در ارتباط باشید