ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا این می تونه یه ویروس باشه !!!؟

1wp.ir
March 14th, 2019, 00:56
یکی از سایت ها که دارم روش کار می کنم به شدت کند هست و برای ویرایش قالب یه مشکلی که داره توی مرورگر وقتی رسپانسیو رو تست می کنم به درستی نشون میده و تغییرات اعمال میشه اما توی گوشی وقتی چک می کنم انگار هیچ تغییری اعمال نشده و این برام جای سوال هست . روی سایت هیچ افزونه کش نصب نیست و متای viewport هم داره .

چیز عجیبی که توی سورس صفحه می بینم این دو خط هست که توی هیچ کدوم از فایل های قالب یا افزونه نتونستم پیداش کنم:

یعنی اومده بین تگ های head یه تگ head دیگه خودش باز کرده و بسته .

<head>
<script>var clicky_site_ids = clicky_site_ids || []; clicky_site_ids.push(101161698);</script>
<script async src="//static.getclicky.com/js"></script>
</head>

تا حالا همچین چیزی ندیدم . ممکن هست برای افزونه خاصی باشه ؟ گوگل رو هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .

m2n
March 14th, 2019, 01:06
باگ هست یا قالب یا افزونه دارن کد تزریق می کنن جلوشو نگیرید بلاک میشید توی گوگل

1wp.ir
March 14th, 2019, 01:10
این xssاتک هس اشنایی نداری گوگل کن اشنا شو باهاش

ممنون از شما . راه حلی هم داره؟

باگ هست یا قالب یا افزونه دارن کد تزریق می کنن جلوشو نگیرید بلاک میشید توی گوگل
ممنون از شما. نمیشه فهمید از کدوم افزونه و یا فایل قالب هست؟

gdfire
March 14th, 2019, 02:18
ویروسو اینجکشن چیه بابا کده انالیزگره شماهم بدبختو این تایم ترس انداختین
امارمیگیره خخخخخ
https://clicky.com/ شما که از حرفه ایا هستین اسکریپتو ببینید عزیز از کجاس دیگه
<script async src="//static.getclicky.com/js"></script>

- - - Updated - - -

ممنون از شما . راه حلی هم داره؟

ممنون از شما. نمیشه فهمید از کدوم افزونه و یا فایل قالب هست؟
فکر کنم این باشه ولی مشتریت کد زده از کد داره استفاده میکنه
https://wordpress.org/plugins/clicky-analytics/

M2T
March 15th, 2019, 00:33
این کد را داری؟
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />

همچنین باید توجه کنی رزولوشن گوشی ها مجازی هست. مثلا یک گوشی مانیتورش 800 پیکسل است و انتظار داری دستور مربوط به 800 پیکسل اجرا شود ولی مثلا دستور 900 پیکسل را روی 800 نشان میده.

- - - Updated - - -

ممکنه آکولاد جا افتاده باشد:

@media (max-width: 480px) {

}

1wp.ir
March 15th, 2019, 11:28
ممنون از دوستان . اون کد جاوا اسکریپت ،برای آمارگیر بود. چون سرعت سایت به طرز وحشتناکی پایین بود و بعضی وقتا حتی کامل لود نمی شد احتمال دادم شاید برای این کد باشه که نبود.

این کد را داری؟
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />

همچنین باید توجه کنی رزولوشن گوشی ها مجازی هست. مثلا یک گوشی مانیتورش 800 پیکسل است و انتظار داری دستور مربوط به 800 پیکسل اجرا شود ولی مثلا دستور 900 پیکسل را روی 800 نشان میده.

- - - Updated - - -

ممکنه آکولاد جا افتاده باشد:

@media (max-width: 480px) {

}

ممنون ز راهنمایی تون . متای ویو پورت هست . حالا نمی دونم علت چیه. توی فایرفاکس و اچر در حالت developer که سایزهای مختلف رور چک می کنم درست هست اما توی گوشی وقتی چک می کنم اصلا هیچ تغییر دیده نمیشه .

M.Abooali
March 17th, 2019, 08:50
نخست جای تعجب داره هر فردی به خودش اجازه میده در خصوص مسائلی که اطلاع کافی نداره نظر دهی کند.

clicky از معتبرترین آمارگیرها می باشد، جهت اطلاع سابقه و اعتبارش از گوگل آنالیتیک هم بیشتر هست و نسخه پولیش هم از گران قیمت ترین ها در دنیا است.

اما در مورد مشکلی که دارید،
بررسی کنید حتما در گوشی کش نشده باشد. با چه مرورگری در گوشی تست می کنید؟ با چند مرورگر مختلف امتحان کردید؟
زمانی که در گوشی تنظیم می کنید نسخه دسکتاپ نمایش داده شود خروجی تغییری می کند؟

1wp.ir
March 17th, 2019, 11:40
ممنون از راهنمایی شما .
به هر جال یک انجمن هست و دوستان اطلاعات و تجربیات خودشون رو در اختیار بقیه قرار میدن که باز هم از همه شون ممنون هستم . گاهی وقت ها خودم هم اطلاعات کمی در مورد یه موضوع دارم و یا اصلا اشتباه می کنم در یک مسئله و موضوعی مثل همین تاپیک .

درسته . حق با شماست .آمارگیر بسیار خوبی هست که تا حالا هیچ اطلاعی ازش نداشتم . چیزی که باعث شده بود شک کنم که ممکن هست ویروس باشه این بود که ادمین سایت نمی دونم رو چه حسابی کد آمارگیر رو بین دو تگ <head></head> قرار داده بود و توی قالب گذاشته بود به طوری که توی هر صفحه دو تا تگ head ایجاد شده بود.

در مورد مشکلی که پیش اومده بود چون ادمین وب سایت چند افزونه کش رو با هم نصب کرده بود w3 total cache , wp rocket . حتی بعد از اینکه افزونه غیر فعال شده بود هنوز فایل های فشرده شده css , js پوشه cash مورد استفاده قرا می گرفت . از اونجایی که توی بقیه وب سایت ها با غیرفعال کردن افزونه کش، تغییرات بلافاصله قابل مشاهده بودن ، اصلا فکر نمی کردم که ممکن هست مشکل از این باشه و البته سرعت لود وب سایت هم بعد از پاک کردن محتویات فولدر کش حل شد.